Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

bethesda to ma jakaś dobrą grę na koncie?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

bethesda to ma jakaś dobrą grę na koncie?

Pytanie retoryczne. Ja mówiąc szczerze nie znam:dunno:

Opublikowano

Klaperskie kolejny rok bez gier, kolejny rok bez nadziei, kolejny rok na marginesie gamingu :notbad:

Autentycznie żal mi tych niebieskich przegrańców.

Z drugiej strony, czy ktoś ich zmuszał do zakupu plejśmieciary5? Trzeba ponosić konsekwencje błędnych zyciowych wyborów :reggie:

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

plejszmaciura zamówiona, najbardziej ciekawi mnie ten haptyczny cud techniki xD pewnie do wyjebania po 5 minutach będzie ten ficzer ze smartfonów. 

Prędzej czy później każdy skończy z Sonką w domu. Problemem jest ograniczona dostępnoścś sprzętu, bo messer już dawno szykował by się na Elden Ring w najlepszej wersji konsolowej. 

Tylko Ivona zostanie z nosem w YT

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Czy poza mocną reprezentacją szpitala w Choroszczy w osobach Ojca liścia i jutubello zostały tu jeszcze jakies aktywne klaperskie?

Bo jak tak cofnę temat rok do tyłu, była jakaś równowaga sił, naprawdę można było się nabrać że ktos jeszcze wierzy w plejsmieciarę.

A teraz od dawna tylko te dwa odklejeńce. Gdzie zdezerterowała reszta klaperskich i jaki to ma związek z bliztkriegiem Pana Spencera? :notbad:

Opublikowano
37 minut temu, messer88 napisał:

plejszmaciura zamówiona, najbardziej ciekawi mnie ten haptyczny cud techniki xD pewnie do wyjebania po 5 minutach będzie ten ficzer ze smartfonów. 

Fajny bajer za to te spusty to jest xD

No i po ograniu na X paru gierek ten pad jest średnio wygodny tak szczerze...lapy drętwieją jakby się grało na jakimś przenosniaku. 

Opublikowano

2021 kupujesz nextgena i będziesz grał w grę z 2009 roku to jest beka z tych nieudaczników z sony. 

Opublikowano

A retrosukaxs czym się chwali od roku? PS5 kupujesz dla: demon soul, Spider-Man MM w giga jakości. Ssackmyboy, returnal ratchet kena, deathlop, horizon fw, sifu, gt7. Dodatkowo giga dodatki i wersję mesjaszowe ff7r, Got i ds.

Opublikowano

A jakieś dobre i nowe gry dla odmiany?

Opublikowano
41 minut temu, messer88 napisał:

2021 kupujesz nextgena i będziesz grał w grę z 2009 roku to jest beka z tych nieudaczników z sony. 

Nieudacznicy z sony vs zamówiłem ps5:shieeet:

Opublikowano

Dlaczego w emotkach nie ma jeszcze Todda? Bethesda :banderas: co za jebany powerhouse. Xbox to jedyne miejsce dla fanów rpg, strzelanin, wyscigów i dobrego gustu. Chcesz być traktowany jak quasimodo to graj na playstation i wybieraj easy.

Opublikowano

Zapomniałeś dodać "xbox najlepsze miejsce do oglądania gier na YT"

Opublikowano

To dlatego kupiłeś Xboksa w ratach na na 2 lata, na które cie nawet nie było stać?

xDDDDDDD

Co za pokemon to jest :kaz:

Opublikowano

Youtuba tylko na smartfonie. Nie ma co budzic bestii.

Opublikowano

Halo Infinite z kocimi uszami na hełmie kosztującymi 10 dolarów. Gracze pytają: "do czego to zmierza?"

Halo Infinite

Xbox chciał kupić Bethesdę już lata temu. Phil Spencer o kulisach umowy

Opublikowano

Zajebiste. Chcialbym takie, ale jako nft, bo 10$ to strasznie tanio.

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

Gratuluje wejścia w nową generacje

Opublikowano

Chyba normna jest za kazdy tutaj ma lub bedzie niał 2 konsole NextGen.

Jakbym kupił np tylko XSX a z PS5 poczekał to chyba bym wiele nawet nie stracił. Z odwrotna konfiguracją byłoby gorzej, od zielonych mam wiecej do nadrobienia.

A te głupki bez żadnej konsoli dalej najwięcej piszą chociaż sami nie grają? :D

Mam nadzieję że im firma Sony co miesiąc wysyła chociaż jakieś plakaty lub długopisy za utrzymywanie świadomości marki  w społecznościach zsieciowanych

Opublikowano

Dobra. Czas na chwilę prawdy. Botom polecam usiąść i mieć pod ręką bandaż na opatrzenie nadchodzącego pęknięcia dupy.  

Teraz jeszcze mamy podśmiechujki, że PS5, to tylko PS4 pro max. Być może, ale za jakiś czas gry zaczną być pisane pod next gena. 

Natomiast przy Xboksie udajemy, że karaczan Series S nie istnieje. Wyschnięte do białości gówno słabsze od OneX. 

I to nie jest tak, że to jest dodatek do SeriesX i tylko rozdziałka zmniejszona. Nie. To będzie główna konsola, a czarny śmietnik na zawsze zostanie Series S Pro. :dynia:

Wierzymy w generację :lapka:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Byłem dziś w Media expert po drugiego pada i stoi przede mną dwóch klientów. Pierwszy brał pada od xsx i Fifę, później podchodzi drugi, podaje kod zamówienia a ekspedient wyjmuje Xbox wireless headset i eneloopy. Powiedziałem na głos "o widzę sami xboxowcy" z uśmiechem pokazując pudełko z padem. Poczułem dumę.

Opublikowano

Kupowałem ostatnio papier toaletowy. Koleś obok mnie skomentował, że to dobry papier, jakościowy, miękki i też taki kupuje. Widać było dumę na twarzy. 

Opublikowano
21 minut temu, creatinfreak napisał:

Byłem dziś w Media expert po drugiego pada i stoi przede mną dwóch klientów. Pierwszy brał pada od xsx i Fifę, później podchodzi drugi, podaje kod zamówienia a ekspedient wyjmuje Xbox wireless headset i eneloopy. Powiedziałem na głos "o widzę sami xboxowcy" z uśmiechem pokazując pudełko z padem. Poczułem dumę.

Wszyscy mieli żółte koszulki?

382298a1f2aaf4b4547d6137dd8218d3,800,450

Edit: nie ma to jak cirex któy wpierdala się w post.

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.