Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja widziałem dzisiaj prawdziwe łzy mężczyzny. Przyjechał koleś kupić ps5 Ale nie było. Ostatnia sztukę ktos wziął. Chciał mu pracownik wcisnąć Xkundlaxs Ale ten się wzbraniał. Na co pracownik " błagam kup to gufno proszę , bo mnie wywala z roboty, A muszę chociaż jedną sztukę sprzedać. Wiem, że to szajs, ale mam rodzinę do wykarmienia". Na co koleś mu powiedział " spiehdalaj idę kupić na Internet ps5 za 4000 zł. Wolę tak jak to xgufnoxs". No i sprzedawca się popłakał. Skłamał szefowi, że sprzedał, wyszedł z pracy i auto go  przejechało. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ciekawe ile prawdy w tej legendzie, że dzisiejszej nocy fani Xboxa mówią, że konsole PlayStation są najlepszym wyborem każdego gracza ;)

Opublikowano

Boty - macie series S, czy Series S Xtra z podbitą rozdziałką?

Wierzymy w generację słabych konsol :whistling:

Opublikowano
W dniu 22.12.2021 o 10:10, eX4cT_PL napisał:

To PlayStation 5 jest tak zjebane ze tam nawet do update potrzeba instrukcji?, a może klapy to takie durnie?

FFF19ECD-6B70-48A5-AE20-1299D3398578.jpeg

No nie do końca :kaz:

https://www.ppe.pl/news/164588/final-fantasy-vii-remake-z-ps-plus-z-ogromnym-problemem-aktualizacja-do-wersji-ps5-niemozliwa-dla-wielu.html#c5324591

Cytat

Final Fantasy VII Remake z PS Plus z ogromnym problemem. Aktualizacja do wersji PS5 niemożliwa

u niebieskich śmieciarzy po staremu, gier nie ma i kloc Ryana na mordy klapów :kaz:

Opublikowano

Przypomnę @Daddy, że ta gra na Xboksie też nie ma darmowego upgrejdu. :obama:

Kloc na klatę i wcieramy. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Ale ten temat martwy. :(

Może dlatego, że obie konsole to syf i ludzie wolą grać na 3DS?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

XSS? Poziom PS5, ale w 1440p. Dodatkowo z tą przewagą, że faktycznie potrafi ją wyświetlić.

1440p tylko w 30fps i tylko w grach, gdzie stary OneX wyrabiał 4K60fps :yao:

Opublikowano
14 godzin temu, LiŚciu napisał:

Wszyscy mieli żółte koszulki?

382298a1f2aaf4b4547d6137dd8218d3,800,450

Edit: nie ma to jak cirex któy wpierdala się w post.

Ku.rwa najlepsze co mnie w zyciu spotkało to to, że nie musze juz tej zje.banej żółtej kurwy na siebie zakładać. Ci ludzie jak sekta. Zero szacunku do samego siebie. Pamiętam jak regionalny sie ze mną wykłócał, że grał w Spidermana na PS4 w VR. Mówie mu ze chyba pojebany bo platynka u mnie już dawno i nie było żadnego VR. Na koniec kazałem mu spierdalać z takimi bajeczkami do pozostałych mongołów, którzy na niczym sie nie znają a zwą się dumnie "master of sale". Wolałbym dostać raka niż prosić o pomoc ludzi tam pracujących.

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

cirex a mozesz wrócić do trajhardowania w temacie o koronce?

A dlaczego mam wybierać jeden z dwóch? 

Zaczyna boleć zły wybór konsoli?

Można zawsze odsprzedać z zyskiem jakiemuś leszczowi. 

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

Co najwyżej mnie boli chujowy posting.

Całe więc szczęście, że tu prawie nie piszesz. :obama:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1080p/60 w Godrizonie 5 czyli poziom Ratcheta i Spidermana w 60RT XDDDD

Jaka gra na series S ma RT? 

Ile gier na series X ma RT?

Najładniejsze gry i tak będą w 1080p/30p (plus upscaling) na PS5. Prawie zawsze tak jest na każdej generacji. 

Na Xboksie nie jest to możliwe, bo series S by takiej gry nawet w 480p nie udźwignęło.

Co gorsze, to series S nie tylko będzie ciągnąć series X w dół, ale wszystkie multiplatformy będą musiały być optymalizowane pod ten syf. 

Opublikowano

No, ale wiesz @C1REX, to konsola co kosztuje mniej niż połowa PS5 i jest też od niej sporo słabsza, ale wyciąga tak obłędną grafikę w 1080p/60. W cross-genie, ciągniętym jeszcze w dół przez One'a. Przy dedykowanych grach XSS będzie wyciągał takie wyniki, że ciężko będzie uwierzyć, że to tylko 4 terafanki. Z grosze w porównaniu z konkurencją.

XSS jest skazany na sukces.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No, ale wiesz @C1REX, to konsola co kosztuje mniej niż połowa PS5 i jest też od niej sporo słabsza, ale wyciąga tak obłędną grafikę w 1080p/60. W cross-genie, ciągniętym jeszcze w dół przez One'a. Przy dedykowanych grach XSS będzie wyciągał takie wyniki, że ciężko będzie uwierzyć, że to tylko 4 terafanki. Z grosze w porównaniu z konkurencją.

XSS jest skazany na sukces.

Konsola tak zajebista, że developerzy będą musieli przeliczyć sobie, czy robimy crossgenowego kasztana na series S, czy robimy ładnego nextgena na PS5 + PC tylko. 

Opublikowano

Ładny nextgen i ps5 razem z pc. DOBRE. Ci wszyscy pctowcy z kartami takimi jak 1060 i hdd z pewnością się cieszą, że cirex wciąż wierzy w tak stary sprzęt.

Opublikowano

Jebac sonego i playstation. Tyle w tym temacie. Ide wpierdalać makowca.

Opublikowano

Zimno na dworze to zadymiona kurwa ich ogrzeje po ciężkiej służbie 

Opublikowano

Ale oni mają Xboxa a nie PS5, czytaj ze zrozumieniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.