Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

Czy jest w polsce jakies forum dla graczy? Tutaj jak spojrzę na profile to bieda jak skurwesyn, a najwieksi mądrale to juz w ogole sami teoretycy.

No jest sporo ale żadne dla ciebie. Ty sobie poszukaj forum dla jutubowcow growych:pawel:

Opublikowano

Hehe youtube hihi

Smiech przez łzy, c'nie chlopcy?

Opublikowano

Nie no inch przecież ty nie masz nic wspólnego z prawdziwym zagrajmerem więc po co chcesz zmieniać forum?:nosacz3:

Opublikowano

Nawet nowy extrimek wyjaśnia klapów xd

Spoiler

image.thumb.png.d75eb6b674df309fe6f36a4cdb40ca3d.png

Opublikowano

Ehhh jebane nintendo. Zamiast wydac normalna stacjonarke i odpicowac xeno, fire emblem czy metroida to znowu zrobią jakąs kalekę hybrydę.

Opublikowano

Zelda nie wyjdzie w 2022 :potter:

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

My tu PS5 a XSX, a patrzcie co na tego elektronicznego śmiecia, mema nie konsolę, na ten modny wśród każuali gadżet wychodzi w 2022:

PRZECIEŻ TO JEST KURWA PLUCIE W RYJ A SWITCHOWCY HAP HAP HAP :dynia: 

Jedna nowa Bayonetta zjada te całe reskinowe xboxowe halluksy, gyrosy czy inne forza buraki (plus resztę trialpassowego szmelcu). I to bez popity ;)

Opublikowano

Upadek plejśmieciry4.5 kiedy Mendrek został ninitendo boyem, Bełchatów do 2024 PS4, reszta klapów grzecznie gra na nadkonsoli Spencera :xboss:

Kaz się w grobie przewraca :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ktoś tu robi ze mnie fanboja PlayStation. Ja jestem fanbojem dobrych platform do gier. Dlatego wybieram PlayStation, ale ostatnie Nintendo naprawdę dało radę, więc i Switch znalazł się u mnie. Omijam xboxa, bo to nigdy nie była konsola warta zakupu bardziej od PlayStation czy Nintendo, co zresztą słupki sprzedaży pokazują od dawna. MS przepala kupę siana by ktoś dał się naciąć na ich hamulcowego xszrota, a tu zonk - no bo jak to mówią, z xboxa bicza nie ulepisz ;)

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

Ja jestem fanbojem dobrych platform do gier. 

Czaicie pisać tak i kupić PS3 zamiast X360? xD 

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Jedna nowa Bayonetta zjada te całe reskinowe xboxowe halluksy, gyrosy czy inne forza buraki (plus resztę trialpassowego szmelcu). I to bez popity ;)

no może gdyby ta trójka nie wyglądała jak gra na telefon, to mozna by się było z tym zgodzic

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

My tu PS5 a XSX, a patrzcie co na tego elektronicznego śmiecia, mema nie konsolę, na ten modny wśród każuali gadżet wychodzi w 2022:

PRZECIEŻ TO JEST KURWA PLUCIE W RYJ A SWITCHOWCY HAP HAP HAP :dynia: 

I tak będziecie walic konia do Bayo3, tasery jesteście 

Godzinę temu, Mendrek napisał:

Nie wiem czemu ktoś tu robi ze mnie fanboja PlayStation. Ja jestem fanbojem dobrych platform do gier. Dlatego wybieram PlayStation, ale ostatnie Nintendo naprawdę dało radę, więc i Switch znalazł się u mnie. Omijam xboxa, bo to nigdy nie była konsola warta zakupu bardziej od PlayStation czy Nintendo, co zresztą słupki sprzedaży pokazują od dawna. MS przepala kupę siana by ktoś dał się naciąć na ich hamulcowego xszrota, a tu zonk - no bo jak to mówią, z xboxa bicza nie ulepisz ;)

Dlatego obecnie na świecie wyglada to tak:

1. Sony

2. Nintendo

3. MS

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

I

1. Sony

2. Nintendo

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

88. depresja nadkaspijska

.

.

.

.

.

.

..

.

132. sto metrów mułu

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.421. MS

\

Opublikowano
23 godziny temu, 20inchDT napisał:

Koniecznie proszę o profesjonalne porównanie do Gunk po zagraniu w obie (tylko bądź delikatny, żeby nie striggerować ludzi)

jak są te memy z piesełkami to Kena jest tym koksem pudzianem a Gunk tym leszczem. 

Opublikowano

Pieski są tylko dwa, a konsole trzy, z czego jedna upośledzona. 

Ten lepiej pasuje.

5zg0yh.jpg

Opublikowano

Dobrze powiedziane! Czemu taka teraz cisza u zielonych? Aha No tak zapomniałem, nie ma w co grać. Biblioteka next gen na PS5 rozpierdala wszystko co do tej pory widziano! THIS IS FOR THE PLAYERS 

PS. i to prawie za darmo a wy frajerzy  płaćcie abonament za prawie 800zl rocznie to się nazywa PLUCIE W RYJ

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Bo się zaczęła posucha na xkundlu do listopada 2022. MS stwierdził że po co ma się starać przez 6 lat generacji jak może 6 miesięcy. Po miesiącu w każdym roku xd

Opublikowano

W lutym to jesteście zmiażdżeni hfw, sifu i lepiej działającymi multiplatformami na ps5 jak dl2 i eden ring. Marzec to gt7 i kompromitacja xgufna że do tej pory nie ma nowej FM. Maj forspoken. Potem ragnarok, ghostwire i jakąś bomba niespodzianka. Stalker 2 po 3 miesiącach betatestow na xkundlu wleci na ps5. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.