Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dostać wpierdol od klapa - powiedzieć że o to chodziło. :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

"Everwild znajduje się w rozsypce. (...) Projekt został praktycznie zresetowany, panuje tam duży bałagan. I to nie są tylko moje domysły; ludzie pracujący nad Everwild sami do końca nie ogarniają, co się dzieje z tym przedsięwzięciem" - powiedział Grubb.

To co Coalition będzie ratować kolejną szmirę? Jak jedyne studio Microsoft,

które cokolwiek potrafi będzie ratować każdego szrota ze stajni nieudaczników to nowe Gearsy będą w sam raz na premiere Xboxa 2027..

Opublikowano
36 minut temu, triboy napisał:

Pojebana akcja, to jest posiadanie przez rok konsoli bez gier. A po roku jak już coś wyjdzie, to zdanie sobie sprawy, że te "sztosy" lepiej ograć na kompie, w lepszej jakości. 

Klap o klapach ze śmieciem 4.5

agresywnie :)

Opublikowano

Miejcie już litość nad klaperskimi, mieli ciężki dzień.

A niektórych czeka jeszcze dziś kaftan bezpieczeństwa i psychotropy :shieeet:

Opublikowano

trwa drugi rok next genów, a xbox dalej nie ma next genowego tytułu. ps5 miało go już na premierę konsoli. a potem dostało kilka kolejnych. I w sumie chyba dopiero listopad 2022 dostarczy pierwszego next gena na xboxa... od bugthesdy.

kisnę niczym kiszonka

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

"Everwild znajduje się w rozsypce. (...) Projekt został praktycznie zresetowany, panuje tam duży bałagan. I to nie są tylko moje domysły; ludzie pracujący nad Everwild sami do końca nie ogarniają, co się dzieje z tym przedsięwzięciem" - powiedział Grubb.

To co Coalition będzie ratować kolejną szmirę? Jak jedyne studio Microsoft,

które cokolwiek potrafi będzie ratować każdego szrota ze stajni nieudaczników to nowe Gearsy będą w sam raz na premiere Xboxa 2027..

Microsoft Prank Studios edycja 17? No klasyka w tym kurwidole. MS zdechnij już bo wstyd przynosisz.

Opublikowano
19 godzin temu, 20inchDT napisał:

Raczej nic nowego już nie rozpocznę w tym roku i dokończę co rozgrzebałem, więc mogę już odkopać temat. W tym roku wykręciłem podobne liczy jeżeli chodzi o ilośc gier i gs (50k+). Niestety, ale nie po drodze mi było z ori 2 i dopiero niedawno zacząłem (6.5h za mną) i nie ma szans na powrót do tego tytułu w grudniu. Nie wiem czemu się tak ociągałem z ta grą, bo jedynka to zdecydowanie jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Kilka gier, które sprawiły mi najwięcej frajdy:

- Alien Isolation ponowne przejście chodziło mi po głowie od jakiegoś czasu, a fps boost utwierdził mnie w przekonaniu, że to czas na powrót na pokład Sevastopolu. Dobrze, że Creative Assebly udało sie przekonać Segę i Fox, żeby zrezygnować z 3rd person i finalny produkt odzwierciedla ich pierwotną wizję. Szkoda, że gracze nie docenili i sequel nigdy nie powstanie. Mój ulubiony straszak.

- Dragon quest 11 bawiłem się tak samo dobrze jak z ósemką. Fani staro-szkolnych rpg będą wniebowzięci, a pozostali nie mają tu czego szukać. Trochę za długa i na siłę przeciągnięta. Powinna się skończyć po "pierwszym endingu", ale i tak sprawiła mi dużo frajdy.

- Gears Tactics lżejszy xcom. Zabrakło trochę różnorodności w misjach i może klasach, ale gameplayowo i tak chef's kiss. Graficzka jest cudowna, a krojenie piłą tak samo widowiskowe jak w głównej serii

- Snowrunner no zaskoczyła mnie ta gra. Nie spodziewałem się, że POWOLNE jeżdżenie ciężarówkami będzie tak kojące. Szkoda, że co-op jest kompletnie skopany i tylko hostowi zalicza progres. Może w następnej części zrobią to lepiej, bo pysznie by się grało we 4 osoby.

- Desperados 3 ale to jest dobre kurłaaaa Halyna. Taktyczna skradanka na dzikim zachodzie, kilka postaci z unikatowymi skillami i trzeba kombinować jak się pozbyć przeciwników nie wszczynając alarmu. Niektóre misje są odrobinkę zbyt długie, ale to niewielki minus biorąc pod uwagę jak zajebiście się w to gra (nawet na padzie).

- Sekiro każdy wie co to jest i jak się w to gra. Chyba najlepsza gra From, chociaż czuć tu dosyć mały budżet w porównaniu z soulsami

- Hades przehajpowana gra, ale i tak mega wypas. Świetny rogal na początek.

- Halo Infinite wszystko tu zagrało (no może nie do końca w singlu) i to chyba moja ulubiona gra wydana w tym roku. Do singla jeszcze wrócę przy okazji dodania co-op, a multi będzie grane przez lata.

- Forza Horizon 5 brum brum w piniatę. Playground? Topka devów.

- Psychonauts 2 Tim Schafer znowu tego dokonał. Platformóweczka z jajem.

- Hitman (2016) grę rozdawali w goldzie. Po skończeniu 2 etapów poleciałem kupić hitmana 2 z dlc tak mi sie podobało. Niesamowite ile możliwości zabicia ofiar jest w tej grze. Nie dla fanów bycia trzymanym za rączkę.

- River City Girls - kolejny rok, kolejny zajebiaszczy beat 'em up. Może nie wygląda tak dobrze jak streets of rage 4, ale gra się wciąż super. Kyoko waifu :wub:

- Doom Eternal jestem już gdzieś przy końcówce i zaopatrzyłem się w dlc. 100% gry w grze bez zbędnego smęcenia i skryptów. Filmiki ograniczone do minimum i napierdalamyyyy z karabinów w dupę panie kapitanie. ID to jebani mistrzowie. Jak ta gra wygląda i się rusza nawet na tych śmieciach z poprzedniej generacji :obama:

- Pillars of Eternity 2 główny wątek znacznie krotszy niz w pierwszej części, ale nadrabiają to questami dla różnych frakcji. Nie jestem fanem pirackich klimatów, ale mimo to bawiłem sie nawet lepiej niż w poprzedniczce. Jestem gotowy na Avowed.

@LiŚciu

Dawaj swoją listę. Widzę, że się mocno po jajeczkach podszczypujecie w CW. Jeden zarzuca przechodzenie gierek na YT, drugi nazywa rywala teoretykiem gejmingu.

Jestem ciekaw tego pojedynku „corowego” jednoplatformowca vs „casualowego” wieloplatformowca.  
Można przerzucić do CW aby tu nie robić trashtalk. 

Opublikowano
38 minut temu, balon napisał:

@LiŚciu

Dawaj swoją listę. Widzę, że się mocno po jajeczkach podszczypujecie w CW. Jeden zarzuca przechodzenie gierek na YT, drugi nazywa rywala teoretykiem gejmingu.

Jestem ciekaw tego pojedynku „corowego” jednoplatformowca vs „casualowego” wieloplatformowca.  
Można przerzucić do CW aby tu nie robić trashtalk. 

No i w odpowiedzi czekamy oczywiście na listę wraz z odblokowaniem profilu "koryfeusza", "corowca", "nadgracza" "BIG" dee ;)

Opublikowano

A niebieskie bambusy dalej żyją w świecie marzeń i odklejki że crossgenowe dlc jak Gt7 czy Ragnarok na playszmacie 4,5 beda niby w stanie konkurować graficznie z nextgenami jak FH5 czy MFS :shieeet: 

Opublikowano
34 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Mam niedokończonego Dirta 5 który najlepiej wygląda na ps5 I wole to ściągnąć niż dalej grać w forze wczytywanie 5. Hah

Nie dziwi mnie to, na prawdę. 

Dirt 5 to najgorszy dirt od lat. Totalny kastrata względem Dirta 4. Nie ma tam większości trybów, kariera to zwykłe drzewko z nowymi obrazkami, mało aut, mało tras a jak już są to krótkie. 

Na plus to różnorodności miejscówek, fajna burza i fajna śnieżyca, a no i fajny HDR. Reszta meh. 

Opublikowano

Ten dirt 5 wygląda jak góvno przy FH5 jak ktoś na prawdę woli w to grać to xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
6 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

A niebieskie bambusy dalej żyją w świecie marzeń i odklejki że crossgenowe dlc jak Gt7 czy Ragnarok na playszmacie 4,5 beda niby w stanie konkurować graficznie z nextgenami jak FH5 czy MFS :shieeet: 

Konkurować???!!:rofl:Przecież to inna LIGA gier. A z tym śmieciem MFS to już sobie darujcie bo nikt z Was w to nie gra, taka prawda :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że GT7 wygląda jak gra z PS3 w 4K, a Ragnarok to jak w mordę strzelił GoW 2018 z poprawkami. MFS czy Godrizon 5 to zwyczajnie nie ta liga, nieosiągalny dla 9.2 teraflopsa z kulą w postaci PS4 poziom.

MFS ociera się wręcz o fotorealizm, a PS5 to się może mi najwyżej o knagę otrzeć. :) 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zacznijmy od tego, że GT7 wygląda jak gra z PS3 w 4K, a Ragnarok to jak w mordę strzelił GoW 2018 z poprawkami. MFS czy Godrizon 5 to zwyczajnie nie ta liga, nieosiągalny dla 9.2 teraflopsa z kulą w postaci PS4 poziom.

MFS ociera się wręcz o fotorealizm, a PS5 to się może mi najwyżej o knagę otrzeć. :) 

To dodajmy też, że każda gra na series X wygląda tylko trochę lepiej od series S.

Kula u nogi do końca generacji. 

Opublikowano

Pomyśl sobie, wygląda ciut lepiej od XSS który i tak ma porównywalne wyniki z PS5. Także szmaciura zdewastowana przez połowę słabszego konkurenta. Tak to kończy się jak za projekt biorą się najlepsi inżynierowie na świecie, a nie praktykanci których Sony znalazło w technikum informatycznym w Porosłach.

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

A z tym śmieciem MFS to już sobie darujcie bo nikt z Was w to nie gra, taka prawda

Niebieskie bambusy nawet w te swoje exy nie grają, a ten jeszcze będzie objaśniał czy ktoś w coś gra, czy nie :yao:

MFS na XSX z ultra ustawieniami jak na PC rozjebuje wszystko co na playszmacie 4,5

9 minut temu, C1REX napisał:

PS4 to dopiero kula u nogi. A Sony jeszcze długie lata będzie wspierać nową.... ekhem, znaczy starą generacje.

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

To dodajmy też, że każda gra na series X wygląda tylko trochę lepiej od series S.

Czy demo nowego matrixa śmiga na PS4? nie śmiga a czy śmiga na series S? śmiga i to jeszcze jak, więc to taka kula u nogi jak końcówka roku na playśmieciu 4.5 

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Protector napisał:

Czy demo nowego matrixa śmiga na PS4?

Na ps5 niby da się odpalić, ale słowo "śmiga" zbyt mocno nagina rzeczywistość.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Czy demo nowego matrixa śmiga na PS4? nie śmiga a czy śmiga na series S? śmiga i to jeszcze jak, więc to taka kula u nogi jak końcówka roku na playśmieciu 4.5 

I dlatego matrix na teoretycznie słabszej Ps5 wyglądał lepiej, niż na seriesX, które na zawsze zostanie z kulą i nogi.

Opublikowano

Sony zapłaciło za to 200mln dolarów, tak jak zapłaciło za słabiej działającego residenta 8. Kurwy zamiast gry robić to devów podkupują i potem jest taka bieda jak w 2022. Przy dedykowanych grach będzie taka grafika na 12 terafankach, że może na PS6 zobaczysz, bo na PS5 nie ma opcji jak konsola ledwo z 4K wyrabia.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Wygląda lepiej od forzy horizon 5. Wasze xd xd potwierdza frustrację spowodowana tym faktem.

Czys ty się z penisem na łby pozamieniał? XDDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.