Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczy nie być upośledzonym, serio, i bez trudu ogarniasz te TAJEMNICE

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wesker ma lepsze staty w Halo niż rutkowski i patolski? Oni wogóle grają w jakieś gry na Xboxie? Widział ktoś ich osiągnięcia? No nie. 

Stronę Xboxa w CW obiera sie tylko wtedy gdy chcesz poszczekać i poopowiadać wyimaginowane historie.

Stronę Sonki obierasz gdy po prostu chcesz sobie pograć w dobre gry. 

Opublikowano

Klaperskie rozyebane w proch i pył próbują walczyć HALO :shieeet:

To chyba najbardziej kompromitująca klęska niebieskiego robactwa w historii CW 

Trzeba jednak zauważyć że też niebieskie robactwo reprezentował najbardziej upośledzony skład w historii CW. Nie było takiego przypadku żeby najgłośniejsze klaperskie nie grały w EKSY na Sonkę, a teraz to smutna norma.

Opublikowano

plejsztejszon mi kojarzy się z niewolnikami, najgorszymi frajerami na wiosce którzy dali złapać się w siatkę by później służyć na kolanach amerykanom i dawać się dymać na każdym kroku. Dlatego Polsce przyjęła się nazwa cwelstation 4.5 bez gier  :) 

FIZ7HvqXwAEUtwa?format=jpg&name=medium

:banderas:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Nikt nie napisał ze zajebiste, oprócz ciebie:shieeet:

Inna sprawa że lepsze niż tych dwóch teoretyków o których napisałem. 

Lepsze niż większości zielonych bezkonsolowców z tego tematu:)

Opublikowano
13 godzin temu, Whisker napisał:

Tylko po to by oficjalnie bić boty, nie ma nic przyjemniejszego przed premierą Horizon 2 jak fragować zielonych w niebieskiej zbroi

Czyli co, jeszcze prawie dwa miesiące playszmata 4,5 będzie leżeć w szafie zanim ja odpalisz na 10godz żeby przejść Horizona 2 i znowu do szafy?

Opublikowano
10 minutes ago, PIOTR8642 said:

Czyli co, jeszcze prawie dwa miesiące playszmata 4,5 będzie leżeć w szafie zanim ja odpalisz na 10godz żeby przejść Horizona 2 i znowu do szafy?

Jedynka niektórym starczyła na 500 godzin, dwójka pewnie starczy na 1000.

Opublikowano

Chore. Ile gier można przejść w tym czasie :nosacz:

Opublikowano

Czasem Square nie zrobił 1000h w Horizon ZD?  :sapek:

Opublikowano

Kaplica musi być z tym PS5 skoro nawet najwięksi wyznawcy wrzucają w CW screeny jak grają na XsX w gry z GP i F2P od XGS.

Opublikowano

A wystarczy kupić Deathloop'a.

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

K/D 0,91,  Shot Accuracy 31,0% 

https://halotracker.com/halo-infinite/profile/xbl/WESKERDL/overview?experience=overall

naprawdę zajebiste staty xd 

Najważniejsze że na listach widnieje na pierwszych miejscach i ciagle do przodu. Jak wiesz albo nie wiesz w HALO liczy się wykonywanie konkretnych zadań a nie tylko wasze Call of Duty KILL RATIO, Jebac, wole wykonywać zadania i levelowac dalej, większa sarysfakcja. Gram w Halo i dobijam kolejne levele bijąc zielonych aż miło….. do czasu Horizon 2 wtedy odlot w next gena a nie retro ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Najważniejsze że na listach widnieje na pierwszych miejscach i ciagle do przodu. Jak wiesz albo nie wiesz w HALO liczy się wykonywanie konkretnych zadań a nie tylko wasze Call of Duty KILL RATIO, Jebac, wole wykonywać zadania i levelowac dalej, większa sarysfakcja. Gram w Halo i dobijam kolejne levele bijąc zielonych aż miło….. do czasu Horizon 2 wtedy odlot w next gena a nie retro ;) 

Nie chcę psuć ci marzeń ale wiesz co to jest sbmm? Otóż gra dobiera ci takich graczy, którzy są na podobnym poziomie jak ty, dlatego możesz odnosić wrażenie że wymiatasz. 

W każdym razie, cieszę się że gra ci się podoba, nie każdy musi być prosem, ja tez nim nie jestem i gram w Halo tylko dla frajdy.

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

Nie chcę psuć ci marzeń ale wiesz co to jest sbmm? Otóż gra dobiera ci takich graczy, którzy są na podobnym poziomie jak ty, dlatego możesz odnosić wrażenie że wymiatasz. 

W każdym razie, cieszę się że gra ci się podoba, nie każdy musi być prosem, ja tez nim nie jestem i gram w Halo tylko dla frajdy.

Ale to działa tez na rankingowych trybach? Bo akurat gram na wszystkich. Też gram dla frajdy

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wrzucał screeny z FFA i mówi o jakiś zadaniach?

Opublikowano
46 minut temu, Whisker napisał:

Ale to działa tez na rankingowych trybach?

Tak

Opublikowano

Zadaniem whiskera jest utrzymac pada w dloniach po kazdym łyku łiskacza

Opublikowano

comment_1641759493jrsZS8dQIeVBeksLMiZfmP

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Zadaniem whiskera jest utrzymac pada w dloniach po kazdym łyku łiskacza

Łyka biorę zawsze po fragu na mnie, kilka sekund jest żeby się napić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.