Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale po co tak lecieć na pałę, gry z GP nie odsprzedasz na PT.

Opublikowano

O cie chuj 11h :nosacz: Typie, nie musisz się śpieszyć do paczkomatu jak na sonym. Ja jebie, ja mam dopiero 21. W dwójce pewnie nie będzie robił questów lojalnościowych dla załogi.

Opublikowano

Jak to nie trzeba się spieszyć?

Co chwilę jakaś gra wylatuje z GP i jak zwierzęta ludzie na szybko muszą dokańczać rozgrzebane gry i na easy zaliczać odchodzące indyki. 

Opublikowano

Dodajmy, że na ps4.5 proces instalacji odbywa się tak samo, czyli trzeba sobie dociągnąć dwie gry z poziomu menu plus gra się w wersję z ps4 bez trybu 120fps i mamy obraz tego, że spermiage po prostu pierdoli farmazony byle tylko posta se napisać

Opublikowano
1 minute ago, C1REX said:

Jak to nie trzeba się spieszyć?

Co chwilę jakaś gra wylatuje z GP i jak zwierzęta ludzie na szybko muszą dokańczać rozgrzebane gry i na easy zaliczać odchodzące indyki. 

Z EA Play nie wypada.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Z EA Play nie wypada.

Dokańczać rozgrzebane gry, by potem na czas zaliczyć te odchodzące. Jak zwierzęta. 

Dobrze napisałem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Z EA Play nie wypada.

No nie, bo ea play całe wypadnie tylko jak zwykle spermer poda to tydzień przed:pawel:

Opublikowano

Jako ciekawostkę należy dodać, że usuwanie gier z Gamepassa najbardziej boli typów, którzy w życiu nie mieli ani Xboksa, ani subskrypcji Gamepassa :shieeet:

Opublikowano

Nie trzeba się śpieszyć cirex. Wystarczy być graczem.

Opublikowano

Tak szybko i dużo tych gier usuwają z tego GP, że na konsoli jest już ponad 400 gier dostępnych.

Opublikowano

Ja tam dostałem jako gifta na steam i pięknie wszystkie od razu zainstalowane:) swoją droga 11h niezły wynik, ja po 13h opuściłem dopiero Noverie.

18 minut temu, dee napisał:

Jako ciekawostkę należy dodać, że usuwanie gier z Gamepassa najbardziej boli typów, którzy w życiu nie mieli ani Xboksa, ani subskrypcji Gamepassa :shieeet:

Zgadzam się:

7BE2DA37-6184-4D39-B395-3F5B159E5861.jpeg

Opublikowano

Ten GamePass przyzwyczaja ludzi do przeciętności. 

Ludzie zamiast cieszyć się najlepszymi produkcjami jak np. Elden Ring, czy co tam kogo kręci, to grają w co dadzą. 

I tu zaraz padnie argument, że GamePass nie zatrzymuje ludzi przed kupnem normalnie gier. Że ten i tamten sobie kupił w promo gierkę.

Może i tak, ale podejście się ludziom nie zmienia? Nadal robią po 300h w swoich grach życia? Przestają płacić za GP na 3 miesiące? Czy może na szybko tylko przejdą, by nie marnować abo. Przecież to 3 worki cebuli na 3 lata kosztowało + kredyt na Kompostownik Series S Pro.

Wszystko się robi mdłe, przeciętne, a pasja i hobby coraz bardziej zaczyna przypominać pracę. 

Opublikowano

Mam preorder elden ring i wcale nie czuje hype. I co terasss?

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

Ten GamePass przyzwyczaja ludzi do przeciętności. 

gamepass.thumb.png.62488cfe3e43e46855f875a04eae2b1d.png

+ takie gry jak Hades, czy It Takes Two

akurat Game Pass wbrew propagandowej narracji antyfanów był miejscem gdzie regularnie trafiały najlepsze gry minionego roku i w tym roku podejrzewam że będzie podobnie.

Opublikowano

Nie odpisuj cipkowi to pójdzie do tematu korony wklejać wykresy, zadawać pytania w poszukiwaniu odpowiedzi, mówić o nagich królach i cytować pergaminy egipcjan

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

gamepass.thumb.png.62488cfe3e43e46855f875a04eae2b1d.png

+ takie gry jak Hades, czy It Takes Two

akurat Game Pass wbrew propagandowej narracji antyfanów był miejscem gdzie regularnie trafiały najlepsze gry minionego roku i w tym roku podejrzewam że będzie podobnie.

81 nagród łącznie z 4 gier VS ponad 300 nagród goty dla TLOU2.

Z czym do ludzi:whyyy:

Opublikowano

Kolejny dzień wyczekiwania niebieskich plugawych robaków aż na playkurwie 4,5 będzie można w coś zagrać.

A tymczasem na XSX zielona elita rozkoszuje sie kolejnymi sztosami w GPUltimate od Pana Spencera.

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Lisciu do tej pory gra w tlou 2

Wyczytałes to z mojego profilu rutkowski? Czy może zasugerowałeś się jutubkiem? 

Opublikowano

No z taką prędkością gry wylatują z GP  że musiałem na szybkiego przejść. Żeby Spencer znowu nie odebrał przyjemności z grania.

Opublikowano
52 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mam preorder elden ring i wcale nie czuje hype. I co terasss?

Zabij się xD hehe

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Oceny i nagrody od dziennikarzy, którzy wiemy jak się znają na grach.

GamePass dostępny na PC,Xbox One, Series S i komórki kupiło tylko 18mln ludzi - około połowa sprzedaży Animal Crossing na Switcha. :yao:

Opublikowano

Kto będzie wojował GP jak za rogiem Dying Light 2, Elden Ring czy Horizon 2 i te gry NIE POJAWIĄ SIĘ W GPU a kto ich nie ogra ten wuj

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.