Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale po co tak lecieć na pałę, gry z GP nie odsprzedasz na PT.

Opublikowano

O cie chuj 11h :nosacz: Typie, nie musisz się śpieszyć do paczkomatu jak na sonym. Ja jebie, ja mam dopiero 21. W dwójce pewnie nie będzie robił questów lojalnościowych dla załogi.

Opublikowano

Jak to nie trzeba się spieszyć?

Co chwilę jakaś gra wylatuje z GP i jak zwierzęta ludzie na szybko muszą dokańczać rozgrzebane gry i na easy zaliczać odchodzące indyki. 

Opublikowano

Dodajmy, że na ps4.5 proces instalacji odbywa się tak samo, czyli trzeba sobie dociągnąć dwie gry z poziomu menu plus gra się w wersję z ps4 bez trybu 120fps i mamy obraz tego, że spermiage po prostu pierdoli farmazony byle tylko posta se napisać

Opublikowano
1 minute ago, C1REX said:

Jak to nie trzeba się spieszyć?

Co chwilę jakaś gra wylatuje z GP i jak zwierzęta ludzie na szybko muszą dokańczać rozgrzebane gry i na easy zaliczać odchodzące indyki. 

Z EA Play nie wypada.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Z EA Play nie wypada.

Dokańczać rozgrzebane gry, by potem na czas zaliczyć te odchodzące. Jak zwierzęta. 

Dobrze napisałem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Z EA Play nie wypada.

No nie, bo ea play całe wypadnie tylko jak zwykle spermer poda to tydzień przed:pawel:

Opublikowano

Jako ciekawostkę należy dodać, że usuwanie gier z Gamepassa najbardziej boli typów, którzy w życiu nie mieli ani Xboksa, ani subskrypcji Gamepassa :shieeet:

Opublikowano

Nie trzeba się śpieszyć cirex. Wystarczy być graczem.

Opublikowano

Tak szybko i dużo tych gier usuwają z tego GP, że na konsoli jest już ponad 400 gier dostępnych.

Opublikowano

Ja tam dostałem jako gifta na steam i pięknie wszystkie od razu zainstalowane:) swoją droga 11h niezły wynik, ja po 13h opuściłem dopiero Noverie.

18 minut temu, dee napisał:

Jako ciekawostkę należy dodać, że usuwanie gier z Gamepassa najbardziej boli typów, którzy w życiu nie mieli ani Xboksa, ani subskrypcji Gamepassa :shieeet:

Zgadzam się:

7BE2DA37-6184-4D39-B395-3F5B159E5861.jpeg

Opublikowano

Ten GamePass przyzwyczaja ludzi do przeciętności. 

Ludzie zamiast cieszyć się najlepszymi produkcjami jak np. Elden Ring, czy co tam kogo kręci, to grają w co dadzą. 

I tu zaraz padnie argument, że GamePass nie zatrzymuje ludzi przed kupnem normalnie gier. Że ten i tamten sobie kupił w promo gierkę.

Może i tak, ale podejście się ludziom nie zmienia? Nadal robią po 300h w swoich grach życia? Przestają płacić za GP na 3 miesiące? Czy może na szybko tylko przejdą, by nie marnować abo. Przecież to 3 worki cebuli na 3 lata kosztowało + kredyt na Kompostownik Series S Pro.

Wszystko się robi mdłe, przeciętne, a pasja i hobby coraz bardziej zaczyna przypominać pracę. 

Opublikowano

Mam preorder elden ring i wcale nie czuje hype. I co terasss?

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

Ten GamePass przyzwyczaja ludzi do przeciętności. 

gamepass.thumb.png.62488cfe3e43e46855f875a04eae2b1d.png

+ takie gry jak Hades, czy It Takes Two

akurat Game Pass wbrew propagandowej narracji antyfanów był miejscem gdzie regularnie trafiały najlepsze gry minionego roku i w tym roku podejrzewam że będzie podobnie.

Opublikowano

Nie odpisuj cipkowi to pójdzie do tematu korony wklejać wykresy, zadawać pytania w poszukiwaniu odpowiedzi, mówić o nagich królach i cytować pergaminy egipcjan

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

gamepass.thumb.png.62488cfe3e43e46855f875a04eae2b1d.png

+ takie gry jak Hades, czy It Takes Two

akurat Game Pass wbrew propagandowej narracji antyfanów był miejscem gdzie regularnie trafiały najlepsze gry minionego roku i w tym roku podejrzewam że będzie podobnie.

81 nagród łącznie z 4 gier VS ponad 300 nagród goty dla TLOU2.

Z czym do ludzi:whyyy:

Opublikowano

Kolejny dzień wyczekiwania niebieskich plugawych robaków aż na playkurwie 4,5 będzie można w coś zagrać.

A tymczasem na XSX zielona elita rozkoszuje sie kolejnymi sztosami w GPUltimate od Pana Spencera.

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Lisciu do tej pory gra w tlou 2

Wyczytałes to z mojego profilu rutkowski? Czy może zasugerowałeś się jutubkiem? 

Opublikowano
52 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mam preorder elden ring i wcale nie czuje hype. I co terasss?

Zabij się xD hehe

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Oceny i nagrody od dziennikarzy, którzy wiemy jak się znają na grach.

GamePass dostępny na PC,Xbox One, Series S i komórki kupiło tylko 18mln ludzi - około połowa sprzedaży Animal Crossing na Switcha. :yao:

Opublikowano

Kto będzie wojował GP jak za rogiem Dying Light 2, Elden Ring czy Horizon 2 i te gry NIE POJAWIĄ SIĘ W GPU a kto ich nie ogra ten wuj

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.