Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

No ma chłop racje. Xbox dla casuali, a ps5 ostatnim bastionem oryginalnych produkcji najwyższej jakości. Nintendo jak zawsze ma wywalone i idzie swoją droga. Dobre czasy dla graczy:)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oryginalne produkcje jak ubisoft originals

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Oryginalne produkcje jak ubisoft originals

Mógłby w sumie Microsoft przejąć tez ubisyf byłby spokoj :)

Opublikowano

No już widzę te plusiki w Zakupach Growych :banderas:

God of War 7 czy Uncharted 5 za 399 PLNów Panie Kolego. 

Opublikowano

Nie trzeba, ubisoft przyjdzie jak pies za darmo do gamepassa za jakis czas

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Que???? Dreamcast miał masę, genialnych ekskluzywnych gier :)

chyba raczej mase genialnych portów z arcade

Opublikowano
31 minut temu, Soban napisał:

chyba raczej mase genialnych portów z arcade

Shenmue, Jet Set Radio, Power Stone, Crazy taxi, Sword Of the berserk, Jet Set Radio, Metropolis Street racer, Dead or Alive 2, Headhunter - to tak z głowy ;) 

Opublikowano

Power stone taka super kurwa gra, ze forum psikstrim w glosowniu wybralo delfina od cewy22

Opublikowano

Dobra nie zmieniajcie tematu, Xbox właśnie przegrywa i to są fakty. A Sonka wypluwa zaraz kolejna megatony

Opublikowano

To sony wydaje cos wartego uwagi w tym roku? Nie kojarze.

Opublikowano

Oszkurwa, największy deal w historii branży, a na fpe czytam, że Xbox przegrywa. Copium mocno grane

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Dobra nie zmieniajcie tematu, Xbox właśnie przegrywa i to są fakty. A Sonka wypluwa zaraz kolejna megatony

A ty w jakiego sztosa grasz teraz na playdziwce 4,5?

Opublikowano

A czy to nie jest oczywiste, że m$ jest w kurwa takiej desperacji, że aż musiał ten burdel (dosłownie) za kilka miliardów kupić. Ciekawie, kiedy pierwszą grę spłodzą?

Opublikowano

Jestem pewien, że fani Playstation dawno pogodzili się z dominacja marki Xbox. Tylko jeszcze próbuja trzymac fason i jakąs tam propagandę zapodają. W gruncie rzeczy albo potajemnie graja na xboksie, albo ciułają na niego kasę.

Do mnie osobiście GT7 nie trafia, H:FW i GoW:R to pewnie fajne gry, ale w życiu nie dam za żadną z nich 3,5 stówy, po prostu nie sa tego warte. Zagram na pewno, ale jak bedą w plusie lub na przecenie :cebula:

Za to w GamePassie nie ma miesiąca by nie wpadło coś co mnie kreci, i jedyna deficytową walutą robi się czas. 

Edytowane przez knotek

Opublikowano
1 minutę temu, knotek napisał:

Za to w GamePassie nie ma miesiąca by nie wpadło coś co mnie kreci, i jedyna deficytową walutą robi się czas. 

Dla większości ludzi najbardziej brakuje czasu na granie. 

Przeciętny gracz zagra sobie w dwie, trzy gry singlowe na rok, a resztę czasu gra online z kumplami. Dla jednego jest to Fifa, dla innego Tekken, a ktoś inny woli Fornite. Call of Duty tylko już nikt nie woli. 

GamePAss to jest mega zachłyśniecie się na początku i miesiąc miodowy. Aż dech zapiera, że tyle dobra za free. Jednak po jakimś czasie się to wszystko co chciało ogra i się człowiek zaczyna przyglądać datom premier Elden Ring, Dying Light 2, Horizon, czy God of War. Potem liczy ile faktycznie wydaje na GP, a ile realnie by kosztowała wymiana płyt i granie w te najlepsze tytuły. 

Opublikowano

Nie wiem, jakdla Ciebie problemem jest 50 złotych z hakiem za miesiąc GP to chyba powinieneś coś zmienić w swoim zyciu, zmienićpracę, wziąć kredyt?

Granie nigdy nie bylo tanim hobby, nie oszukujmy się, to jakiś tam zbytek be zktórego da się żyć.

Ale z drugiej strony GP to nie zachlyśnięcie się, nie wyobrażam sobie nazywac sie graczem i nie znaleźć co miesiąc dla siebie co najmniej kilku fajnych rzeczy. No chyba, że poza AAA nie widzi się ger, ale to już nie moj problem.

A korzystanie z GP nie zamyka mi mozliwości kupienia sobie 

6 minut temu, C1REX napisał:

Elden Ring, Dying Light 2, Horizon, czy God of War

Po prostu, chcę to kupię,  to nie kupno mieszkania czy nowego samochodu. Co nie zmienia faktu, że dla mnie wycena gier sony jest nieakceptowalna i nie zamierzam popierac takich praktyk  :cebula:

Opublikowano
Teraz, knotek napisał:

Po prostu, chcę to kupię,  to nie kupno mieszkania czy nowego samochodu. Co nie zmienia faktu, że dla mnie wycena gier sony jest nieakceptowalna i nie zamierzam popierac takich praktyk  :cebula:

1 minutę temu, knotek napisał:

Nie wiem, jak dla Ciebie problemem jest 50 złotych z hakiem za miesiąc GP wymianę pudełka, to chyba powinieneś coś zmienić w swoim zyciu, zmienić pracę, wziąć kredyt?

Opublikowano

Jestem dorosłym człowiekiem i nie mam czasu, ochoty i godności w chrzanienie się z wymianami pudełek, sprzedawanie gier na Alegro czy OLX i użeranie się z cebulakami. To jest granica której nie zamierzam przekroczyć.

Opublikowano

Pudełka? Bez sensu. W XGP za 40zl mam miesięcznie tyle dobra, że jedynie czego brakuje to dodatkowych godzin na to całe złoto. Nawet jak skończę jeden tytuł na miesiąc to wciąż bardziej opłacalna opcja niż płacić za fizyk.

Opublikowano

Dorosły facet i zabawa w wymianę pudełek? Może jeszcze się targować z januszami z OLX o 5 zł na przesyłce poleconym?

Opublikowano

Raczej dorosły bo wie, że takie abonamenty to ślepa uliczka, wystarczy spojrzeć na VoD. Dorosły bo wie co to mechanizm strzyżenia owiec. Dorosły bo wie, że nie można pozwolić do założenia sobie pętli na szyję i że musi być wentyl bezpieczeństwa.

Każdy komu na sercu leży branża, powinien cieszyć się z Microsoftu na trzecim miejscu, bo tam jeszcze ich zapędy trzymane są w ryzach.

Choć zapaleni gracze zwykle i tak są od dawna spolaryzowani, bo mają pobudowane biblioteki, obrośnięte w całe stosy backlogów, a do tego friendlisty, trofea i inne rzeczy. Nikomu tu nie grozi nagły upadek, chyba że ma zbyt wygórowane oczekiwania.

Opublikowano

Jak Sony Ci taką "pętlę" założy, to pewnie pierwszy z krzesła zeskoczysz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.