Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wrzuć to ale w normlanej jakości retardzie. 

Opublikowano

DLC to jedna z najładniej wyglądających gier obecnie, tekstury ostre jak brzytwa, efekty cząsteczkowe i betonowe 60 klatek. Po więcej szczegółów odsyłam do analizy Digital Foundry

Pisać że gra ma tekstury rodem z wczesnego PS2 to trzeba mieć problem z oczami albo z głową

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

DLC to jedna z najładniej wyglądających gier obecnie, tekstury ostre jak brzytwa, efekty cząsteczkowe i betonowe 60 klatek. Po więcej szczegółów odsyłam do analizy Digital Foundry

Pisać że gra ma tekstury rodem z wczesnego PS2 to trzeba mieć problem z oczami albo z głową

Raczej to drugie. 

Opublikowano
36 minut temu, Wesker napisał:

Lepsza jakość jest w Ghost of t z PS4

najlepsze są te tekstury z wczesnego PS2, jaja

EE17A599-2B52-4B90-B90D-8753F8EE1D5E.jpeg

Wesker Ty jesteś taki niedojebany czy tylko udajesz?

Głośno myślę.

Opublikowano
46 minut temu, Wesker napisał:

Że tak zapytam, widziałeś na żywo na TV 4k Oled taki Demon Souls albo Moralesa?

Nie widziałem, ale widziałem co pisze internet. Czyli jesteśmy na tym samym poziomie jeśli chodzi o wiedzę o konsoli rywala.

tyle tylko że nie jestem debilem :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

tyle tylko że nie jestem debilem :) 

Ale teoretykiem jesteś. Poczytałeś internet? No to kurwa hit. Przypominają mi się osły co TLOU2 widziały na YT i mówili że gra słaba i tylko fabuła ich interesowała. Sam łupiesz na słabszej weresji konsoli z poprzedniej generacji a taki wszechwiedzący. I to jeszcze jak nienawidzisz ludzi... 

Opublikowano

Paolo ty nienawidzący, zawistny  bydlaku, brzydzę się tobą. 

Opublikowano

Nie wiem, po co się wdajecie w dyskusję z typem od lalek barbie, pewnie wali w je kakało, albo chuj wie. Już go przeca wyjaśniłem, że bierze randomowe screeny z netu (te wklejanie The Division 2 XD), nie mając zielonego pojęcia jak w rzeczywistości ta gra wygląda, a już wyjeżdżanie z Forzą Horizon 4 z poprzedniej generacji, to już zjebanie niedojebania himalajów mózgowych, śmiem sądzić, czy ta jego kora mózgowa, czy tam płat czołowy, coś tam funkcjonuje, no ale wątpie, skoro się bawi jak zwierz z lalkami. Gra w Milesa, która notabene nie jest next genową gierką, bo ograć można i na PS4. Temat tak chujowy się zrobił, że żałośniej być nie może.

Opublikowano

Pokaż prawdziwe oblicze słabej grafiki a boty się odezwią :D 

14 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale teoretykiem jesteś. Poczytałeś internet? No to kurwa hit. Przypominają mi się osły co TLOU2 widziały na YT i mówili że gra słaba i tylko fabuła ich interesowała. Sam łupiesz na słabszej weresji konsoli z poprzedniej generacji a taki wszechwiedzący. I to jeszcze jak nienawidzisz ludzi... 

mi się przypomniały osły co hejtowaly Death Stranding a później walili do „widoczków” i określali je mianem fotorealizmu, i nie ta gra oczywiście też nie wyszła na Xa 

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał:

Nie wiem, po co się wdajecie w dyskusję z typem od lalek barbie, pewnie wali w je kakało, albo chuj wie. Już go przeca wyjaśniłem, że bierze randomowe screeny z netu (te wklejanie The Division 2 XD), nie mając zielonego pojęcia jak w rzeczywistości ta gra wygląda, a już wyjeżdżanie z Forzą Horizon 4 z poprzedniej generacji, to już zjebanie niedojebania himalajów mózgowych, śmiem sądzić, czy ta jego kora mózgowa, czy tam płat czołowy, coś tam funkcjonuje, no ale wątpie, skoro się bawi jak zwierz z lalkami. Gra w Milesa, która notabene nie jest next genową gierką, bo ograć można i na PS4. Temat tak chujowy się zrobił, że żałośniej być nie może.

Który to od tych lalek? 

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyszla za to na PC gdzie mogła rozwinąć skrzydła nieograniczona słabiutkim PS4. :)

Ale później, najpierw elita mogła zakosztować dzieła Kojima San

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Gra z poprzedniej generacji! No takich jaj to jeszcze nie było, czujecie? Kupić nowa generacje i jarac się grą z poprzedniej? Tak doi tylko MS 

czujecie kupić PS5 i grać w God of War albo Horizon? Niby sztosy, niby pierwsze miejsca wszędzie ale to PS4 for GoD Sake. Pamietajmy! Najpierw gry next genowe a później można sobie odpalać wsteczna ale nie na odwrot

Next genowe gry na xboxa? A po co, a na co to potrzebne skoro... 

https://www.eurogamer.pl/amp/2020-09-16-microsoft-nie-polegamy-na-exclusivach-mamy-wsteczna-kompatybilnosc

Jak pokazało życie, jacyś frajerzy się znaleźli i kupili 4 raz tą samą konsole :pawel:

BEZ GIER!!!!!111

Opublikowano

Spoko, obiecali że wyjdą to poczekamy, może jakieś DŻIRSY nowe

ps. A potem zalegają Xy znowu na paletach i mało tego ZNOWU gorsza sprzedaż od PS5 (które w dodatku nie ma a i tak wygrywa to co dopiero jakby dystrybucja dostarczyła więcej egzemplarzy?)

8CE183A1-D8F8-4188-853C-DAD101825867.jpeg

Opublikowano
57 minut temu, Wesker napisał:

Ale później, najpierw elita mogła zakosztować dzieła Kojima San

Dzieki za beta testy, ale na PC nie mam takiej biedy że muszę rzucać sie wygłodniały na cokolwiek: czy to niespatchowana gra, przepłacone słuchawki czy niepotrzebny pilot do konsoli.

Cierpliwość jest cnotą. :) 

Opublikowano

Klapy:  Xbox nie ma gier 

Też klapy: MASTERUJĄ Moralesa i AstroBota od miesiąca 

Tymczasem zielona elita gejmingu nie nadąża z ogrywaniem sztosów na potężnym XSX :xboss:

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

No to coś w stylu kupienia nowej konsoli by ograć remake z PS3 

Co jest złego w pełnym remakowaniu starych klasyków, szczególnie tych cierpiących na różnorakie bolączki techniczne? 

Opublikowano
19 minut temu, aph napisał:

Co jest złego w pełnym remakowaniu starych klasyków, szczególnie tych cierpiących na różnorakie bolączki techniczne? 

No nic jeśli jesteś gotowy płacić 360 zeta vs. darmowe remastery od ms backward compability teamu. 

A ktoś tam od klapów pisał o frajerstwie. 

Opublikowano

A daj pan spokój, demonsy na ps3 mają tak ubogą grafe że 4k tylko pogorszyłoby ekspozycję. Tvgry zrobiło o tym materiał, gra została celowo przyciemniona dla fps xd

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzieki za beta testy, ale na PC nie mam takiej biedy że muszę rzucać sie wygłodniały na cokolwiek: czy to niespatchowana gra, przepłacone słuchawki czy niepotrzebny pilot do konsoli.

Cierpliwość jest cnotą. :)

A co jeśli powiem Ci że z słuchawek korzystam w 80% i z pilota obsługuje filmy 4K, Netflix i YouTube?

26 minut temu, lpcl napisał:

No nic jeśli jesteś gotowy płacić 360 zeta vs. darmowe remastery od ms backward compability teamu. 

A ktoś tam od klapów pisał o frajerstwie. 

A za abonament nie płacisz w GP? I nie mów mi że płacisz 4 zł bo to taki sam argument jak dla soniaczy kupienie gry za 350zł ogranie do granic możliwości i sprzedanie za 340zł. Pamiętaj też że to abonament, wypożyczanie gier, nic na własność i bez neta nic Ci nie zostaje, płacisz za usługę. To lepiej pożyczyć dziwkę czy mieć ją na własność?

z drugiej strony gry na Xa w pudełkach tak jak cold war też tyle kosztują ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
46 minut temu, aph napisał:

Nie ma w tym nic złego, ale nie nazywajmy tego nową gra bo to remake :)

Opublikowano

Remake tylko graficzny, bo pozostały kod nie został ruszony.

Opublikowano

Zależy dla kogo, jak ktoś nie grał, to będzie to nowa gra, która wygląda jak z aktualnej generacji. To nie jest granie pierwszy raz w Mario 64 w 2020 r. Zresztą rimejki wymagają niemal tyle samo roboty, co każda inna gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.