Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przypominam, że 120 fps-ów w DL2 planowane tylko na Zielonej Bestii.

To są te róznice technologiczne, o których była mowa juz rok temu :xboss:

Plejśmieciara5 odchodzi do lamusa, gdzie jej miejsce.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Emet napisał:

A gra sama w sobie mnie nie rusza więc może być i w 800p 20fps na PS5 a na Xie 8K 120fps :turned:

Typowa odzywka klapa.

• "Nie interesują mnie gry Bethesdy" jak MS kupił Zenimax.
  • "Nie widać różnic bez powiększenia x300" jak Sony zaczęło wydawać swoje gry na PC.
  • "Nie, nie boli mnie dupa" gdy Ryan zr00chał was po raz kolejny jak dziwki.

i tak to się żyje na tej wsi :) 

Opublikowano

Lepiej być "klapem" ze sprzętem, który się woli niż botem bez Xboxa i myśleć, że Tomb Raider > Uncharted :)

Ps. Tak, gry bugthesdy mnie nie interesują i nigdy nie interesowały (co poświadcza mój profil PSN) bo to dziadostwo najgorszego sortu.

Z Acti akurat jedyne co mnie interesi to Tony Hawki.

Opublikowano
25 minut temu, dee napisał:

Przypominam, że 120 fps-ów w DL2 planowane tylko na Zielonej Bestii.

To są te róznice technologiczne, o których była mowa juz rok temu :xboss:

Plejśmieciara5 odchodzi do lamusa, gdzie jej miejsce.

A masz taki TV? Bo ja przetestuje a ty najwyżej to się stasujesz

Opublikowano
11 minut temu, Emet napisał:

Ps. Tak, gry bugthesdy mnie nie interesują i nigdy nie interesowały (co poświadcza mój profil PSN) bo to dziadostwo najgorszego sortu.

Dziadostwo najwyższego sortu widzę na twoim profilu, koneser odpadów, drugi mendrek. :dynia: Nie dziwię się, że nie potrafisz docenić dobrej gry. :) 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Bo ja przetestuje

Przetestować to ty możesz nowego jabola w promocji Żabki moczymordo z LCD od Manty :shieeet:

Opublikowano

Devi nie dostali jeszcze toolsów do PS5 stad delikatnie gorszy framerate:Coolface:

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

Nom, mocna stypa u ripeavocado

A kto to? Twoje alterego?

Btw. Właśnie w przeciwieństwie do botów bez gustu nie gram w każde gówno które podsunie spermser w passie bo "za darmo", ale w to co faktycznie mi się podoba.

Opublikowano

Nikt ci nic nie musi podsuwać, bo sam wybierasz największy szrot

Opublikowano

Fakt... miałem krótki romans z xboxem ale już go odstawiłem więc póki co ze szrotami nie mam już nic wspólnego. 

Edytowane przez Emet

Opublikowano
41 minut temu, dee napisał:

Przetestować to ty możesz nowego jabola w promocji Żabki moczymordo z LCD od Manty :shieeet:

Wyślę Ci premierowe fotki :D 

Opublikowano

Czyli co, niebieskie obsraluchy znowu dostały gorszą wersje. Jprdl ale polewa z niebieskich jełopów :yao:

Opublikowano
44 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Czyli co, niebieskie obsraluchy znowu dostały gorszą wersje. Jprdl ale polewa z niebieskich jełopów :yao:

Na razie dostałeś bukkake od Sony wiec….. SPARTACUS i nowości Cię przerosły! Tak miało być 

Opublikowano

Ściągam Destiny2, żeby lepiej poznać temat na czym dokładnie polega zaoranie botów.

Wczoraj się na przykład dowiedziałem, że to najlepszy FPS na rynku (bo Sony), a dziś się nauczyłem, że jest wersja za free. 

Na szczęście szczodre i dobre Sony pozwoliło hojnie botom też grać w to arcydzieło od twórców prawdziwego Halo. 

Destiny 2 :banderas:

Opublikowano

Destiny 2 zrobiło się coś w rodzaju MMO jak WoW czyli gra jedynie dla pomyleńców i uzależnionych. Bungie zrobiło kopiuj-wklej contentu z jedynki jednocześnie kasując zawartość z poprzednich dodatków za które zapłaciłeś wcześniej  bo klient gry jest już zbyt skomplikowany i duży żeby utrzymać tyle rzeczy naraz. I to było półtora roku temu, od tamtej pory przestałem w to grać bo ogrywanie do porzygu tego samego mam dość, 500h w Destiny 1 i 250h w Destiny 2 mi wystarczy.

Jeśli to jest to doświadczenia Bungie z live-service za które Sony zapłaciło 3 miliardy to szykujcie się klapy bo Sony wyrżnie wam w dupie wielką schizmę.

Opublikowano

Ja sie pytam wychodzą  nowe gry i nie ma 4k 60 fps? Przeciez to jest dramat. Chuj która konsola mocniejsza (wiadomo że xbox) ale żeby pierdolic jeszcze ze series s jest hamulcowym. Weźcie sie pierdolnicie w te puste łby klapy. Teraz to każdy ma być beta testerm w domciu i zgłaszać problemy giereczki. Już za jedyne 320 zloty stajesz się robolem który im testuje gry. Jednym słowem dż dżi

Opublikowano

Klapy ostatnio dostały do testów po pełnej cenie Unczartedzika. Sprawdzają czy to prawda że na Playdziwce 4,5 jest taka sama jakośc jak na PS4pro z tv Samsunga z upłynniaczem. Podobno to samo :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy ostatnio dostały do testów po pełnej cenie Unczartedzika. Sprawdzają czy to prawda że na Playdziwce 4,5 jest taka sama jakośc jak na PS4pro z tv Samsunga z upłynniaczem. Podobno to samo :yao:

Boty się przekonały, że z tym upłynniaczem, to stary xbox one X zjada na śniadanie nowego Series S.

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No to wyciągnij pada od Xa, bo Dying Light 2 najlepszy na Xboxie. Mówiłem, to dopiero początek.

Najlepsze gry, najlepsze usługi, najlepszy sprzęt. Dominacja jak za Xboxa 360? Nie, dominacja jak za Xboxa Series X. :banderas:

Przecież to gra numer jeden tego roku dla listerina, każdego dnia tak dostawać po mordzie :kaz:

Widzieliście GT5.1? 

Dobra beka się szykuje, gra do fotek na tłach 2d z kartonowym modelem jazdy i grafice PS3 pomieszanej z PS4 :dynia:

Opublikowano

Polyphony powaliło. Dodali WSZYSTKO do Gran Turismo 7. Przecież forza to na tym tle wygląda jak gierka na Amstrada z lat 80. Król powrócił. "Wszystko Turismo 7" pokazuje, że liczy się jakość. Tyle, że tu to jakość to za małe słowo by określić potęgę tego tytułu. Posypią się dyszki jak nic ;)

Opublikowano

Mendrek widzę kolejny mocny kandydat to zamknięcia w Choroszczy. Powoli trzeba robić osobny oddział dla klaperskich :shieeet:

Crap Turismo7 to modelowy przykład niemocy i impotencji plejśmieciary5, to są smutne fakty:dunno:

Opublikowano
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

Destiny 2 (...) gra jedynie dla pomyleńców i uzależnionych. (...) 250h w Destiny 2 mi wystarczy.

Bierzecie takich na poważnie? Czy od razu wiecie że to troll?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.