Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No ja wiem że dla sonowców wyścigowców standardem jest odpalenie w gierki na weekend i po 7h stawiają się rano pod paczkomatem równie często jak budowlańcy stawiają się w żabce po małpeczkę, ale są tytuły w które się gra dłużej i jest community. Niektórzy w Destiny mają nabite po parę tysięcy godzin, ja jestem niedzielniakiem w porównaniu do nich.

Opublikowano

Aaa to klapy juz dostały gameplay z pastgen turismo. No biednie to wyglada, a to nawet nie jest open world jak fh. Motorsport ich rozjebie.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

PS. Czemu nie na Xboxa znowu?

Kurwa, Ty nie możesz tego pisać na poważnie

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Kurwa, Ty nie możesz tego pisać na poważnie

Kurwa, na bank każdy wszystko tu pisze na poważnie ;)

To co czemu xśmieć znowu został rozjebany?:)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Kurwa, na bank każdy wszystko tu pisze na poważnie ;)

Wiadomo, CW to zabawka, ale z osobami mającymi problem alkoholowy nigdy nie wiadomo

1 minutę temu, izon napisał:

To co czemu xśmieć znowu został rozjebany?:)

Czym rozjebany? Marną ścigałką, o której zapomną wszyscy po dwóch dniach i dalej będą czekać na nadejście mesjasza od mistrzów gatunku, Forza mutherfucking Motorsport?

Opublikowano

Te gameplaye z Crap Turismo 7 to musi byc jakiś trolling. No fajnie, pośmialiśmy, kiedy wrzucą prawdziwe materiały z plejśmieciary5?

Opublikowano

@MaZZeo
Ja nie o tym tylko o tym że piszesz ze to gra dla pomyleńców a sam walisz 250 godzin:philosoraptor:

Opublikowano

Co by nie mówić - Sony potrafi w hype: prezentacja pełna szczegółów rozgrywki, muzyczka, tryby, trybiki... a potem wyjebali się na ryj prezentacją gameplayu z PS4. :dynia:Eh, już była zajawka, a tak trzeba czekać na next genową Forzę,  nie brać pół produkt od Polyphony. Król? Chyba jebania klapow. :)

Opublikowano

POGROM, zobaczcie jak się boty rzucają bez gier, Sony wjechało w nich jak walec. Horizon za kilka dni a GT7 10/10 i cały świat pisze, to jest potęga gier wyścigowych a nie jakieś zabaweczki Forza gdzie każdy po dwóch dniach zapomniał. Ragnarok PlayStation robi z Xboxa!

Opublikowano

W 4K to już FM7 generację temu chodziła, ziew

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Te DETALE

W 4K ale rozjebali Forze

To są właśnie te detale

B5D0EEAB-88FE-4A00-BFB9-A0999E169406.thumb.jpeg.07e5d3be88ea5998bb1ca62b826ac989.jpeg

Opublikowano

GT to jest przede wszystkim zajebista gra. Dla tej gry ludzie będą kupować kierownice. Ludzie będą szlifować skilla i potem stawać do pojedynków.

Aktualna konkurencja, to arcade'owe Nuda Horizon 5 polegające na jeżdżeniu po linii bez celu. Dwa dni grania i usuwamy z dysku, by sprawdzić 10 nowych szrotów w GamePassie.

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wytrzezwiej chlorze. Wyglada gorzej niż Godrizon w otwartym świecie. Na kolana przed potęgą PS4.5. :pawel:

Ale ból i wycie hahaha takiej jakości tylko pozazdrościć, GT 7 to legenda i z tym się nie dyskutuje

30 minut temu, Bzduras napisał:

W 4K to już FM7 generację temu chodziła, ziew

Pseudo 4k się nie liczy, GT7 ma pełne 4k i ultra HDR

Opublikowano

Jakie pseudo 4K jak rozdzielczość w FM7 to natywne 3840 x 2160. NA KONSOLI SPRZED GENERACJI

Opublikowano

Forza Motorsport 7 miała natywne 4K/60 w poprzedniej generacji. Gratuluję Polyphony, że znają swoje miejsce w szeregu i konkurują z Xboxem One. Król Racerów wjeżdża w 2022, tylko na nową generację, a GT7 to taki król, że wyglada jak PS4 w 4K.

next gen. :pawel:

Opublikowano

To niby skąd te wszystkie zachwyty? Ludzie wręcz pieją od wczoraj

Opublikowano

Klap zawsze będzie piał jak tylko zobaczy logo $ony. Nakleisz na gówno i też powie, że takiego gówna jeszcze nikt nigdy nie wysrał

Opublikowano

Na PPE umiarkowany entuzjazm, na PSXE i nikogo również. Jak zobaczyłem gameplay to myślałem, ze z krzesła spadnę, a te odbicia na karoserii w 480p i 15 klatkach? Obrzydlistwo. Serio, na next gen trzeba poczekać do Forzy Horizon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.