Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przecież nawet na śmieciowym ppe siedzącym u Sony w dupie, Roger wysmażył długi reklamowy tekst o grze sprytnie unikając DRAŻLIWEJ kwestii grafiki :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No nie wiem czy ktokolwiek z niebieskich już po pierwszych materiałach spodziewał się czegokolwiek więcej niż lekko, zaznaczam LEKKO podrasowane GT Sport (pod kątem graficznym) więc nie widze powodu do poruszania tej kwestii xd.

Nie no przyznać trzeba jedno - pomimo tego że pewnie tytuł dostarczy masy frajdy jako gierka tak graficznie to to stoi na poziomie gt5.

Opublikowano

Teraz to się nie liczy, ale jak yeti latał z przyblizeniem małżowiny usznej z unczartet czy tlou to inna gadka xd

Opublikowano

A czy Uncharted i Ratchet to GT7??? Odnoszę się do tego konkretnego tytułu.

Opublikowano
4 godziny temu, C1REX napisał:

GT to jest przede wszystkim zajebista gra. Dla tej gry ludzie będą kupować kierownice.

Bo najpierw kupili kiere dla GTS na PS4, a że ta sama kiera nie działa na Playdziwce 4,5 to trzeba będzie kupić nową. 4theplayers

4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak zobaczyłem gameplay to myślałem, ze z krzesła spadnę, a te odbicia na karoserii w 480p i 15 klatkach? Obrzydlistwo.

FH5 zjada graficznie GT7 kiedy chce i jak chce. A te odbicia na karoserii w GT7 to przy Forzie jakieś dwie generacje niżej. Klapy sie radują bo po prostu GT7 na Playdziwce 4,5 dobiło graficznie do poziomu FM7 na XOX.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

To coś więcej niż gra. To kult, legenda i marka sama w sobie

Jeszcze jedna osoba będzie obrażać GT to was zgłaszam do działu 

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

To coś więcej niż gra. To kult, legenda i marka sama w sobie

I połączenie always online już nie problem? No patrzta ludzie na tych klapów, jak dziwki na wietrze...znaczy chorągiewki :shieeet:

Opublikowano

Gran Truśimo, szanujmy się. Za czasów PSX jak nie było wyboru to jeszcze jakoś się to ślizgało, ale teraz, gdy dobrych ścigałek jest w bród? To już chyba trolling z przyzwyczajenia, te leniwe partacze nawet się z tym nie kryją.

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Jeszcze jedna osoba będzie obrażać GT to was zgłaszam do działu 

Nie dosyć że chorągiewka to jeszcze konfitura.

Opublikowano
17 minut temu, PIOTR8642 napisał:

I połączenie always online już nie problem? No patrzta ludzie na tych klapów, jak dziwki na wietrze...znaczy chorągiewki :shieeet:

A komu to przeszkadzało?

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

A komu to przeszkadzało?

No niebieskim robalom które muszą mieć gry na własność. To teraz już bedziesz miał płytke na własność, a nie gre. Ładnie was Sony wyjebało. Nie ma netu, nie ma grania:kaz:

Opublikowano

Dobra to ja jednak biorę wersje na PS5

A9744FDA-7DE5-4200-BC02-51D3BA01DE4E.jpeg

13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No niebieskim robalom które muszą mieć gry na własność. To teraz już bedziesz miał płytke na własność, a nie gre. Ładnie was Sony wyjebało. Nie ma netu, nie ma grania:kaz:

Ale dalej mogę mieć ją w kolekcji albo sprzedać ;) 

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ale dalej mogę mieć ją w kolekcji albo sprzedać ;) 

W sumie jakbym miał grać na Playdziwce 4,5 w 25fps i w jakiejś rozpaćkanej grafice to faktycznie wolałbym sprzedać takie guano.

fE0EWmN.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Obowiązkowo :kaz:

Screenshot_20220203-152839_YouTube.png

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

@Whisker znowu zaorany jak bura suka :yao: 

Ja to sie serio nie dziwie że Sony nas kazdym kroku tak grzmoci w dupe te tępe niebieskie bezmózgie robactwo :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker znowu zaorany jak bura suka :yao: 

Ja to sie serio nie dziwie że Sony nas kazdym kroku tak grzmoci w dupe te tępe niebieskie bezmózgie robactwo :reggie:

Ciekawe jak tam GT7 na xboxa……

Opublikowano

Ciekawe czy GT7 tak samo szybko zdechnie jak kiedyś GTSport i tak samo trzeba będzie je dorzucać miesiąc po premierze do bundli z Playdziwką 4,5 żeby chociaż w exelu zgadzała sie sprzedaż? :yao:

Opublikowano

Współczuję DL2, bo raptem w przeciągu dwóch miechów wychodzi m. in. Elden Ring, Horizon: Forbidden West, Shadow Warrior 3, czy Gran Turismo 7. już wysysa czas nowy Pokemon. Gry na dziesiątki godzin.

Dobry początek roku dla PS5 i next genów w ogóle. Xbox nadal gdzieś w dupie tak bardzo, że niedługo to dupa będzie w Xboxie ;)

Opublikowano

Super, ale wymieniles gry na xboxa. Bede obserwowal czy horizona i gran turismo odpalisz  :problem:

Opublikowano
1 hour ago, Whisker said:

DL2 wykorzystuje Dual sense, każda bron oddaje inne wrażenia 

Jeszcze lepsze wrażenia będziesz miał jak weźmiesz se młotek i pjerdolniesz sobie nim w łeb.

Opublikowano

Jezu jak dobrze mieć sonkeczke,ten dualsens zmienia gejming na lepsze.

Jebniesz chlopowi młotkiem to aż czujesz XD

W fifce już po samym nacisku pada , wiem że chłop bez staminy XD

Jak wy możecie grać na tym padzie od Xboxa kochani przecież to niepoważne XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.