Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale dzisiaj piękny dzien, od rana bieganko (Apple Watch pokazał 8 km) i te widoczki, teraz śniadanko i zaraz odpalanko PS5, piekna sobota

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zajebisty będzie. Kuzyn z którym pracuje chce żeby mu pokazać nextgeny dzisiaj. Pokaże mu PS5 a z xszczura będziemy się nabijać. A przy okazji wiadomo o co kaman.

20220212_082731.jpg

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał:

Zajebisty będzie. Kuzyn z którym pracuje chce żeby mu pokazać nextgeny dzisiaj. Pokaże mu PS5 a z xszczura będziemy się nabijać. A przy okazji wiadomo o co kaman.

20220212_082731.jpg

Piękny wieczór się szykuje :)  a xszczury dentka albo Harnaś spod biedry, taka impreza

Zazdrość i zawistne gęby na x

Opublikowano
25 minut temu, Whisker napisał:

Ale dzisiaj piękny dzien, od rana bieganko (Apple Watch pokazał 8 km) 

DLC do Horizona jeszcze nie wyszło, a klaperskie już trenują biegi do paczkomatu :shieeet:

Opublikowano
9 godzin temu, Whisker napisał:

Grałeś w odyssey? Albo Luigi Mansion 3 ja skończyłem obie i są to sztosy, polecam!!!!

Jak miałem zagrac w te gry na 3ds? Bede gral w gry dla prawdziwych mezczyzn, czyli pokemony i mario&luigi bowsers inside story, a nie jakies skakanie pamperkiem.

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

Do paczkomatu mam 4 metry od domu 

inPost wiedział gdzie postawić szafę. 

Opublikowano

Oj jak cudownie będzie sprzedawać wcześniej kupione używki gier acti/blizz:banderas: xbox ta stara szmata zobaczy równe 0$ za swoje gierki:banderas: No boty zasponsoruja imprezę za 4zl:shieeet: skonczy się klasycznie gejowskimi kocimi uszami dla twojego marines aby nie zdechli w tym acti.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kamilek kupi jedną z 10 mln używek nowego COD'a, wcześniej kupionych za 3 bomby od sztuki. Ty popierdolony buntowniku :banderas:

Opublikowano
20 minut temu, PanKamil napisał:

Oj jak cudownie będzie sprzedawać wcześniej kupione używki gier acti/blizz:banderas: xbox ta stara szmata zobaczy równe 0$ za swoje gierki:banderas: No boty zasponsoruja imprezę za 4zl:shieeet: skonczy się klasycznie gejowskimi kocimi uszami dla twojego marines aby nie zdechli w tym acti.

Jeśli od tylu lat Sony daje sobie z tym radę, to tym bardziej Microsoft. 

Opublikowano

no kurwa, bo gry sony to kupujecie nowe i zostawiacie na polce :pawel: pan debilek w formie

Opublikowano
3 godziny temu, Hubert249 napisał:

Jeśli od tylu lat Sony daje sobie z tym radę, to tym bardziej Microsoft. 

Gry sony tylko noweczki i na zawsze w kolekcji:banderas: smieci od acti/blizzard kupione w cexie i pogonione. Jedyne prawilne zachowanie aby zrujnowac zielonego smiecia:banderas: tymczasem w zielonym smietniku:shieeet:

20220212_171133.jpg

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Trwa ofensywa Sony, trwa ofensywna Nintendo, a gdzie jest ta spasiona, amerykańska kur...? Byłem początkowo podjarany nowym Xboxem ale okazuje się, że jest to najbardziej zbędny kawałek plastiku w historii gamingu. Gratulacje dla japończyków za dostarczanie nam kolejnych, tłustych lat w naszej ukochanej branży. A Mictosoft? No cóż  od dawna nauczył się być tym " tuż za podium". Trzeba przyznać, że tym razem wzięli rozbieg długi jak nigdy, ale lot okazał się króciutki jak zawsze..

Opublikowano

Te gry na nintendo :dynia: Dobrze że zawsze ich jebie na piratach i całą bibliotekę przelecę w tydzień. Na tym to dopiero nie ma w co grać. Jakbym zapłacił 250zł za pokemony to bym pił do telewizora jak lisciu.

Opublikowano
14 godzin temu, PanKamil napisał:

Gry sony tylko noweczki i na zawsze w kolekcji:banderas: smieci od acti/blizzard kupione w cexie i pogonione. Jedyne prawilne zachowanie aby zrujnowac zielonego smiecia:banderas: tymczasem w zielonym smietniku:shieeet:

20220212_171133.jpg

Ta grafika to fake, nigdy nie było takiego artykułu

Swoją drogą to chyba jakiś szczyt desperacji by wymyślać tego typu historie, ale widocznie fanboye olejki wychodzą z założenia że jeśli nie ma wystarczająco negatywnych artykułów na temat Xboxa, to sami muszą je stworzyć. No i powstają takie fejki, na które nabierają się ludzie pokroju Kamila.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Trwa ofensywa Sony, trwa ofensywna Nintendo, a gdzie jest ta spasiona, amerykańska kur...? Byłem początkowo podjarany nowym Xboxem ale okazuje się, że jest to najbardziej zbędny kawałek plastiku w historii gamingu. Gratulacje dla japończyków za dostarczanie nam kolejnych, tłustych lat w naszej ukochanej branży. A Mictosoft? No cóż  od dawna nauczył się być tym " tuż za podium". Trzeba przyznać, że tym razem wzięli rozbieg długi jak nigdy, ale lot okazał się króciutki jak zawsze..

No niestety, ulaniec jak nie zostanie mu pojechane po rajtach to tylko "please be excited" i "we got the best studios". Ku,rwa Spencer, bandyto, nagrody za uratowanie Xboxa, a od dwóch lat XGS wydało 3 gry. Odpowiesz przed Trybunałem w Hadze zbrodniarzu!

Opublikowano

Amerykanie to zaraz wejdą w czas wojny wiec wszystkie konsole lecą na front bo ponoć nadają się jako podkład pod czołgi 

Opublikowano

Gr

On 2/11/2022 at 5:01 PM, C1REX said:

Grać w Elden Ring na xboksie :nvmnd:

Solo, samotnie, bez żadnych szans na online :frog:

Granie w soulsy online? Może jak ktoś jest leszczem i koledzy muszą mu ubić pierwszego bossa :yao:

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Gr

Granie w soulsy online? Może jak ktoś jest leszczem i koledzy muszą mu ubić pierwszego bossa :yao:

Granie offline? Chyba jak ktoś jest leszczem i sra w gacie jak inny gracz zaatakuje. 

Opublikowano

Po co jakiś przegryw ma przeszkadzać? Zresztą w elden ring i tak nie można robić inwazji, jeżeli przeciwnik nie gra w co-op :yao: Szach mat lamusy

Opublikowano

Klapy widać znawcy tematu. Może jeszcze bajkopisarz ciotek błyśnie wiedzą nabytą od zagranicznych jutuberów :shieeet:

Opublikowano
14 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety, ulaniec jak nie zostanie mu pojechane po rajtach to tylko "please be excited" i "we got the best studios". Ku,rwa Spencer, bandyto, nagrody za uratowanie Xboxa, a od dwóch lat XGS wydało 3 gry. Odpowiesz przed Trybunałem w Hadze zbrodniarzu!

No niestety. Trochę przykro, że ten temat wygasa, jeszcze jak ludzie wierzyli w te bajki to się tu działo, a teraz?

Opublikowano

Czyli xbox znowu nie ma gier? 

Ten crossfire x to niezla wtopa podobno 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.