Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, izon napisał:

No niestety. Trochę przykro, że ten temat wygasa

comment_VKYWl9N6ozbK0fLuCt5YrW7I1Z3d3w5q

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jeden Starfield zmiażdży wszystkie sony-the-game dla upośledzonych, więc niech się klaperskie martwią raczej o pożyczkę w Bocianie na zakup DLC do Horizona :reggie:

Opublikowano

Ty sobie czekaj do kiedys na tego Starfielda

PlayStation odpala atomoweczki juz za 4 dni

IMG20220213150553.jpg

Opublikowano

jeśli Horizon jest atomówką to współczuje klapom

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Znacie to uczucie, że niby gracie w różne gry, ale w głębi serca wiecie, że to ten sam mielony od ostatnich piecu lat? Ja znam, jestem posiadaczem PlayStation.

Jesteś posiadaczem PlayStation, ale blisko 20 lat jesz tego samego mielonego od Blizzarda. 

Opublikowano

Lepiej jeść mielonego, niż nie miec nic do jedzenia. Pozdro zieloni!

Edytowane przez izon

Opublikowano

My jesteśmy syci i napojeni grami

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

My jesteśmy syci i napojeni grami

Co wpierdalałeś przez ostatnie pół roku?

Edytowane przez Ins

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

Co wpierdałeś przez ostatnie pół roku?

Xboxa

Opublikowano

Tyle dobroci, że sam whisker przyznaje, że jest najedzony i syty tym co oferuje Xbox :banderas: Konsola rozpierdalator.

Opublikowano

Trochę przekłamanie, bo w lutym wyszedł crossfire :dynia:

PS. Jaki trzeba być ulungiem umysłowym żeby posiadać x-śmiecia? 

Opublikowano

Posiadać to kij, ale bronić teraz to barachło?

Opublikowano

Crossfire to azjatycki klon CSa, popularny w tamtych regionach. Jakiś czas temu jego wydawca, południowokoreański Smilegate, postanowił spróbować spopularyzować grę na rynku zachodnim, wobec czego przygotował port na konsole (na razie tylko na xboxa) i wynajął Remedy żeby zrobili im jakąś kampanie single player do tej gry i tak powstał ten potworek.

Opublikowano
Crossfire to azjatycki klon CSa, popularny w tamtych regionach. Jakiś czas temu jego wydawca, południowokoreański Smilegate, postanowił spróbować spopularyzować grę na rynku zachodnim, wobec czego przygotował port na konsole (na razie tylko na xboxa) i wynajął Remedy żeby zrobili im jakąś kampanie single player do tej gry i tak powstał ten potworek.
Dzięki za wyjaśnienie, bo coś tam obiło mi się o uszy ale zawsze lepiej mieć to jasno i klarownie przestawione. A z tego co słyszałem Remedy ma niezbyt ciekawa sytuację finansowa. Sam pracowałem przy takich kasograbach byle tylko utrzymać płynność. Czyli co Sony albo MS niedługo kupi Remedy?

Opublikowano

Niedawno Remedy podpisało umowę wydawniczą na kilka gier z Epicem (jedną z nich jest Alan Wake 2), więc teraz nie mają takiej złej sytuacji.

Opublikowano
Niedawno Remedy podpisało umowę wydawniczą na kilka gier z Epicem (jedną z nich jest Alan Wake 2), więc teraz nie mają takiej złej sytuacji.
Jak mają mocno wykręcone milestoney to trudno powiedzieć jaka mają kondyncje ale trzymam za nich kciuki zawsze dają serducho w grach . To oprócz Starfielda jest na co czekać ? Czy mam wracać do Xboxa tylko na indie gamepassie i halo 1-3 multi?

Opublikowano

Jest na co czekać, ale to trzeba lubić gry.

Opublikowano

Ja na xboxie czekam na Starfielda,  Redfalla, Plague Tale 2, Atomic Heart i Stalkera 2 ( chociaż wiem że to nie exy, więc nie można na nie czekać). No i chętnie zagram też w nowe dodatki do Godrizona 5 i Sea of Thieves.

Opublikowano
Ja na xboxie czekam na Starfielda,  Redfalla, Plague Tale 2, Atomic Heart i Stalkera 2 ( chociaż wiem że to nie exy, więc nie można na nie czekać). No i chętnie zagram też w nowe dodatki do Godrizona 5 i Sea of Thieves.
Ale któraś z nich oprócz stalkera 2 ma jakąś konkretną datę? bo liczę na Redfalla bo w końcu robi to Arkane. Mam nadzieję ze to nie będzie rozwodnione nijakie dziadostwo jak Halo Infinity. Sega od Thef gram z połówka jako przegryzła pomiędzy tytulam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.