Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

A później odpalasz grę a tam poziom niżej niż Uncharted 1

Dokładnie taki sam płacz będzie w temacie HFW, naoglądają się podkręconych gammą i wyostrzonych screenów z 4k30, a potem przyjdzie rzeczywistość z trybu performance i się okaże, że to jednak HZD+, a nie PS6.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Opowiem wam szybki dowcip:

Spoiler

najlepsza wersja na padlinastation 4.5

Za każdym razem tak samo śmieszny xD

Opublikowano
19 minut temu, tjery napisał:

Dokładnie taki sam płacz będzie w temacie HFW, naoglądają się podkręconych gammą i wyostrzonych screenów z 4k30, a potem przyjdzie rzeczywistość z trybu performance i się okaże, że to jednak HZD+, a nie PS6.

Ale czy ktoś broni grać w trybach quality?

Jest wybór.

Opublikowano
Godzinę temu, Magik napisał:

Do takiego nagromadzenia geometrii/obiektow żadna gra wyścigowa nawet się nie zbliżyła ;-)

43272286-4c24-4b74-a62d-168a0fb379e6-02.jpeg

a1221280-9e86-4150-b8f8-b7c14f7e7cc1.png

To jakieś rendery z neta. U mnie rośliność wygląda trochę inaczej 

Brak opisu.

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

Moje własnie skriny z wersji konsolowej, także tego :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

Podkręcone w odpowiedni sposób, znamy te triki :D 

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

Może gość gra przy wyłączonym TV ? :philosoraptor:

Albo na ONE FAT. 

Opublikowano

Czekaj zerknę na Twój profil czy skończyłeś Horizon 5  czy dalej jesteś za mną:

aha

9D0AC7B9-EC4E-4621-9AFE-5FA43C0C1986.png

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

20mln na PS5, PS4 i dziesiątkach milionów PCtów. :pawel:

Bądźmy poważni Paolo, ile dusigroszy z PC kupiło - kilka procent całości.

Opublikowano

Przecież ta gra był w bandlach a to też się liczy jako sprzedana kopia, lubię te przekłamane liczby :pawel:

Opublikowano

No liczy sie, tak samo jak liczy się każda inna gra w bundlu.

Opublikowano

30 lat chłop pracuje w sklepie z grami i nawet podstaw nie zna... tak Soul liczą się tylko te kopie które zostały sprzedane oddzielnie!

Opublikowano
Cytat

zaraz wyjdzie że młot tak jak emot odpalił FH5 na xcloud co ma się nijak do wersji XSX  :kaz:  ale miło że kolejny klap pisze o grafice XSX że to niemożliwe i rendery  :banderas:

wracając do tematu wiecznej beki z cwelstation 4.5 bez gier

FLplIt4XIAAdT99?format=png&name=small

FLmFedcWUAYxIaf?format=jpg&name=medium

FLlKNsjWYAIEusz?format=jpg&name=medium

FLlKc77XsAU6X7b?format=jpg&name=medium

:dynia::dynia::dynia::kaz::kaz::kaz::dynia::dynia::dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Czy ktoś może wytłumaczyć ulomom co mają series S że jednak nie oszukali systemu i nie kupili next gena za połowę ceny? c6fee141ca4b072c7153bc24192141fb.jpg

Poziom tutejszych botów :D 

Gdzie ja mam większy progres niż większość tutaj na XSX

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpiękniejsze wyścigi w historii, crossgen Godrizoni 5 na XSS śmiga w ustawieniach high/ultra na w 1440p/30, więc jak widać wystarczy nie być partaczem, aby wyciągnąć moc tej konsoli. :)

Ale to wyszło w listopadzie, gdzie nowe gry??????????? Luty gdzie exy na Xa? Gdzie te narzędzia i pokaz mocy?

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Ale to wyszło w listopadzie, gdzie nowe gry??????????? Luty gdzie exy na Xa? Gdzie te narzędzia i pokaz mocy?

Za momencik. Wy czekaliście ponad pół roku na ostatnią grę od Sony, tutaj będziesz miał krócej więc nie płacz. :) 

Opublikowano
Najpiękniejsze wyścigi w historii, crossgen Godrizoni 5 na XSS śmiga w ustawieniach high/ultra na w 1440p/30, więc jak widać wystarczy nie być partaczem, aby wyciągnąć moc tej konsoli. [emoji4]
A to nie jest tak że S daje cała pleyade rozdzielczości? sorki rozdzialka poniżej FHD w 22? Może niech będzie to solidne FHD? A wystarczyło aby MS nie bawił się w idiotyzmy i wydał series X bez napędu.
Opublikowano
3 minuty temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
Najpiękniejsze wyścigi w historii, crossgen Godrizoni 5 na XSS śmiga w ustawieniach high/ultra na w 1440p/30, więc jak widać wystarczy nie być partaczem, aby wyciągnąć moc tej konsoli. emoji4.png

A to nie jest tak że S daje cała pleyade rozdzielczości? sorki rozdzialka poniżej FHD w 22? A wystarczyło !A nie bawić się w idiotyzmy i wydać series X bez napędu.

Daje, ale to zależy od studia. Jak gier nie trzeba będzie optymalizować na prawie 10 sprzętów tylko 4 i nie będą one ograniczone przez current-geny to poznamy faktyczną moc XSS. Na razie co bardziej uzdolnione studia jak id czy Playground pokazały, że mocy nie brakuje. FHD/WQHD i elo, więcej ta konsola nie obiecywała.

Teraz, Donatello1991 napisał:

Jaki momencik? Listopad to momencik? A i tak przeniosą. 

Redfall pewnie w maju, a i módl się żeby nie było shadow dropa Forzy Motorsport next-gen only, bo Wam dupska z żalu pękną, że GT7 wcale nie jest takim objawieniem jak sobie wmawiacie, że jest hahahahah Objawieniem go co wygląda jak DLC do GTS, z graficznym amalgamatem assetów z PS3 i PS4 podbitych do "4K" (na PS5 znów będzie mydło).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.