Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Najwyższa półka w "4K" będącego realnie jakimś rozmzańcem w 1440p albo w ogóle gówno rozmazane jak FHD w 60RT na PS5. FHD hahahahaahahah

Ciekawe czy w Horizonie jest dalej zasięg rysowania 1m od postaci jak było w TLOU2 (PO PACZU XDDDDDD) albo pierwszym Horizonie. Gówno rozmazane to synonim PS5, a 4K to miało już XOX w 2017. Masakra, kiedy Soniarze nauczą się w sprzęt?

Opublikowano

Fatalny obraz bociarni XD

Bez gier

Bez wartości 

100 procent złości

2 promile w krwi XD XD

Daliście się sprzedać za 4 zł XD XD

Wybraliście jakiś Żydów Spenserow 

A wam kochani którzy głosowali na PlayStation dziękuję,bo to garstka Polaków XD XD

pobrane (14).jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Najwyższa półka w "4K" będącego realnie jakimś rozmzańcem w 1440p albo w ogóle gówno rozmazane jak FHD w 60RT na PS5. FHD hahahahaahahah

Ciekawe czy w Horizonie jest dalej zasięg rysowania 1m od postaci jak było w TLOU2 (PO PACZU XDDDDDD) albo pierwszym Horizonie. Gówno rozmazane to synonim PS5, a 4K to miało już XOX w 2017. Masakra, kiedy Soniarze nauczą się w sprzęt?

Dla Was to tylko grafika, a gry na Sonce są sukcesywnie wypluwane, cały świat o nich gada, Xbox X jest w cieniu i totalnej dupie obecnie. Nawet w tematach konsoli Sony najwiecej botów się udziela i podniecają 

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

30 lat chłop pracuje w sklepie z grami i nawet podstaw nie zna... tak Soul liczą się tylko te kopie które zostały sprzedane oddzielnie!

Ja wiem, że to się liczy ale mnie to śmieszy, bo nie oddaje to realnego zainteresowania grą, dodawanie gry do bundla i wciskanie gry ludziom na siłę a później szczycenie się tym to beka na maksa i to dotyczy każdego wydawcy, żeby było jasne. 
Także łatwy nice try ale musisz się bardziej postarać :) 

Opublikowano

MS kiedyś liczył sztuki, które zostały wysłane do sklepu jako już sprzedane w swoich exelach. To dopiero było mocne zainteresowanie! 

Opublikowano

Przecież to jest standardowe zagranie. Chociaż izi zobaczył MS i mu się wyłączyło myślenie.

https://www.videogameschronicle.com/news/sony-has-shipped-17-3-million-ps5-consoles-as-of-the-end-of-2021/

IZI: OOOO SONY 17.3 MLN TYLE SPRZEDALI FR

Opublikowano

Sony obecnie posiada 70% rynku gier konsolowych wiec z czym do ludzi

Opublikowano

Wezyr pc i telefony to nie rynek konsolowy :shieeet:

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

zaraz wyjdzie że młot tak jak emot odpalił FH5 na xcloud co ma się nijak do wersji XSX  :kaz:  ale miło że kolejny klap pisze o grafice XSX że to niemożliwe i rendery  :banderas:

Młotem to cie tato w pupę ladował. Kolejny bot z problemamu psychicznymi który co chwile musi mnie wywoływać ze swoimi urojeniami.

Opublikowano

Otrzyjcie już łzy, klaperskie. Zakazany Mamut okazał sie  splunięciem wam w mordy, ale dad of war to już na pewno dostarczy.

Na pewno.

W 2026 moooże  :shieeet:

Opublikowano

Zaczynamy celebracje , myśle że 1,5 litra JD mi wystarczy :ninja:  nadchodzi piękny okres. Lada dzien Horizon 2, teraz ulepszony CyberPunk w najlepszej wersji PS5, za rogiem GT7 a w międzyczasie Elden Ring i Dying Light na najpotężniejszej konsoli na rynku czyli PLAYSTATION 5! :banderas:

44D1DDC6-B227-408E-B9F1-6E3852C5D2E5.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Miał byc Zakazany Mamut, jest Netflix i Żubr.

Dobry wybór, whisker, przejrzałeś na oczy :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Miał byc Zakazany Mamut, jest Netflix i Żubr.

Dobry wybór, whisker, przejrzałeś na oczy :reggie:

No będzie w piątek przeca premiera ale to nie znaczy że już nie można świętować zwycięstwa!

1 minutę temu, messer88 napisał:

Jd i żubr mamy tutaj konesera 

żubr to tylko deser ewentualny, główne skrzypce gra JD (ciekawe czy na dziś wystarczy)

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Whisker nie zmieniaj się proszę 

:D 

a teraz dokańczam Dirta5 bo platyna kwestia czasu a zostało mi jedno trofi, wychodzi na to że więcej grałem w tą grę niż Forze5 a przecież porównując oba tytuły Horizon wydaje się lepszy, może to ta haptyka? Triggery? Dual Sense zmienia wszystko!

Opublikowano

Whisker prosty chłop ze wsi co dorobił się trochę grosza w mieście, ze wsi wyszedł ale wieś  z Whiskera nigdy nie wyjdzie. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

Whisker prosty chłop ze wsi co dorobił się trochę grosza, ze wsi wyszedł ale wieś w z Whiskera nigdy nie wyjdzie. 

O czym ty pierdolisz, u Ciebie chyba na wsi jest jakiś problem bo staty z Forzy Horizon 5 Ci się nie zaktualizowała na tym necie z neostrady i wychodzi na to że więcej przeszedłem niż Ty :banderas:

pssst - zreszta w Halo Infinite też widzę z tylu za mną :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

- Jack Daniels

- czteropak żubra

- Plejka 5

- pilot do plejki

czy można bardziej wygrać życie? :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.