Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

tylko xbox ma nextgenowa wersje, czyli eks :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No raczej @Whisker bo ja generalnie jestem graczem, gram w gry. Dużo exów przeszedłem z plejki i mogę się jakoś o nich wypowiedzieć. Natomiast nie będę stawiał ołtarzyka każdemu tytułowi od sony bo ktoś mi wkleił grafikę z neta.

Dla mnie ma to tyle znaczenia ile polecajki i mini recenzje innych pisarzy na okładkach książek 

Edit. Wogóle śmieszne bo mam pewnie więcej pokończonych gier niz niektóre naczelne klapy 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Żeby chociaż psychoszczur 2 był czasowym exem a tu uja. Taki akcent potrafili czy medium czasowo a psycho nie. 

Mieli nie wydać gry na platformy za które ludzie zapłacili fundując grę na Kickstarterze?

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Te gierki ufunodowano na KS a MS sobie je szarpnął jako swoje exy? O kuzwa.

To jak dać niewidomemu dziecku papugę z przyklejoną głową. Przerażające praktyki. 

52499e6feab8ea6e6ffa79b9?width=600&forma

Opublikowano

Co?! Kickstarter? Hahaha a zielone kanalię przypisują MS xd x x xd zaraz się okaże, że nowe sralo i forza to samo. Co by się zgadzało, bo sralo to technicznie x360 a w forze funduszy na drzewa doczytujace zabrakło. Ja yebe to stąd ten gp za 4 zł xd 

Opublikowano

Wszystkie niebieskie frajery CW 24h, widać nawet klapy nie grają w rudego ulańca od ubi sony 7/10  ;)

Opublikowano

z kazdej strony jebani :pawel:

no ale donatello nic kurwa nie widzi, nawet szarpania w 30 na oledzie

Opublikowano

Czyli co spermuś i whiskas kupili horizon, a reszta niebieskich japiszonów z cw bedzie czekać dwa lata aż cena spadnie do 100zł?

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Czyli co spermuś i whiskas kupili horizon, a reszta niebieskich japiszonów z cw bedzie czekać dwa lata aż cena spadnie do 100zł?

A czemu nie? To kupowanie w promocjach już jest zbrodnią? 

Ja jeszcze muszę kupić konsolę. Poczekam na ps5pro z Horizonem w zestawie. Tak samo kupiłem ps4pro z Horizonem 1 w zestawie.

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

:pawel:

Ten tryb "performance" to chyba tak dla beki dodali. 

Opublikowano
10 godzin temu, SnoD napisał:

Ten tryb "performance" to chyba tak dla beki dodali. 

Małpy z Holandii już podobno pracują nad patchem, który tą migoczącą kupę w tej szachownicy ma zniwelować. I teraz dylemat grać czy czekać bo jak tryb performance ma w końcu "wyglądać" to szkoda to przechodzić w takiej wersji teraz.

Nic...dokończe Kene i zobaczymy. 

A tu zaraz GT7, Ghostwire a nazajutrz Forspoken :fsg:

Jak dobrze być klapem.

Opublikowano

Detale w 4k urywają łeb, nigdzie takich nie widziałem, przebili nawet Ratcheta, forum chyba kompresuje fotki bo to co widzicie jest 10x lepsze

6E567CD2-A70A-46EC-8CF2-48715C518042.jpeg

C0D84F5F-529F-4F96-B859-5594900FE8BE.jpeg

FC952C1C-2BB9-4412-8484-BCE01F3CCF27.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Detale w 4k urywają łeb, nigdzie takich nie widziałem, przebili nawet Ratcheta, forum chyba kompresuje fotki bo to co widzicie jest 10x lepsze

A jak tam lasek z Halo: Infinity? 

Opublikowano

co jak co ale trzeba przyznać że Horizon 2 wygląda pięknie i tego nie można grze odmóić. Zresztą Guerilla Games od czasów Kilzzone 2 to top devów jeśli chodzi o graficzkę

Opublikowano
20 minutes ago, Whisker said:

Ta trawa :fsg: No wspaniale to wygląda, ogra się na pewno jak wyjdzie ładniejsze PS5.

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem sobie dla beki na 15 minut żeby widoczki pooglądać i no ten początek to xddd No, ale potem przypomniałem sobie DC i te gify wielkości pocztówki które robiły mocno, a na TVku gówno rozmazane. xddd

No, ale na Alojkę i Meksyk w HFW też przyjdzie czas - najpierw tylko Cyberpunk, 9.2 do WoWa, Death Stranding Director's Cut, Bomberman R, Ghostwire Tokyo, Control, Metro Exodus, Redfall, Contraband, Godrizon 5, Starfield, Elden Ring, Pokemon Arceus, Final Fantasty Tactics A2, Crash Bandicoot 4, Death's Door, Prey, REmake 2, Halo Infinite i w końcu przyjdzie pora na Aloy. :banderas:

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

No, ale na Alojkę i Meksyk w HFW też przyjdzie czas - najpierw tylko Cyberpunk, 9.2 do WoWa, Death Stranding Director's Cut, Bomberman R, Ghostwire Tokyo, Control, Metro Exodus, Redfall, Contraband, Godrizon 5, Starfield, Elden Ring, Pokemon Arceus, Final Fantasty Tactics A2, Crash Bandicoot 4, Death's Door, Prey, REmake 2, Halo Infinite i w końcu przyjdzie pora na Aloy. :banderas:

Czy nie będzie to aby dla Ciebie zbyt...stresujące?

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Czy nie będzie to aby dla Ciebie zbyt...stresujące?

No walka jednak lepsza niż w oryginalnym RE2, mniej survivalu, więcej RE4.

7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak bocie grasz na hdready to tak jest. Ja rozumiem, że xsx wystarczy tv hdready, ale do nextgenow Sony musi być 4k 55 min i OLED.

Kolego, LG B8 55. :lapka: 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

No walka jednak lepsza niż w oryginalnym RE2, mniej survivalu, więcej RE4.

Kolego, LG B8 55. :lapka: 

Oj nie. RE2 oryginalne przechodzę z zamkniętymi oczami w godzinę omijając ślamazarne zombie. RE2 Remake natomiast jest ciemniejsze, trudniejsze i bardziej stresogenne. Mało ammo, groźne zombie, generalnie jest trudniej i straszniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.