Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Oglądałem kiedyś stream Grysława i tam wypowiadali się polscy devi, między innymi o VR i padł temat, że większość tych co robi jakieś gry, po zamknięciu aktualnych projektów, będzie odpuszczać temat bo po prostu nie można na tym zarobić. Co zresztą widać obecnie po małej ilości tego typu gier. Rynek jest bardzo mały i do tego jeszcze podzielony.

Edytowane przez SnoD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja tam na OQ2 doskonale się bawię, z zastrzeżeniem, że nie jest to alternatywa dla konsol stacjonarnych. Raczej gry, które możesz masterować bez końca, muzyczne lub ruchowe. I tu VR sprawdza się super jako odmiana od stacjonarnego gamingu.

Edytowane przez dee

Opublikowano

Jezu, jak tak wygląda tryb 60 klatek, to ja sie nei dziwie ze sie ludzie z 30 fpsami pogodzili xD

Opublikowano

Ale te klapy mają przejebane życie :smutas:

Opublikowano

2022 i klapy grają dalej w takim samym klatkarzu jak w 2013 :yao:

Opublikowano

Było puścić Znikającego Mamuta w 15 fps.

Klapy zeżrą każde gówno, taki jutubello wciąż by chwalił że dobre :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Jezu, jak tak wygląda tryb 60 klatek, to ja sie nei dziwie ze sie ludzie z 30 fpsami pogodzili xD

O w morde ale beka, znowu doczytujące sie obiekty, jakieś wyskakujące cienie kilka metrów przed postacią, nawet w skikających 30fps :kaz:

W 60fps to już w ogóle jakaś porażka ten obraz. Pomyśleć że te niebieskie kundle jeszcze udają że dla nich wszystko jest cacy. Co z kurwa barany buahahahaahahaha 

Opublikowano

No chodzi jak gówno, ale w temacie kurwiszona niebieskiego małpy piszą coś o narzekaniu, doszukiwaniu się wad na siłę i wypaleniu gracza. haaa tfuuu

"nie czytam recenzji. tylko opinie forumowiczów"

malpiszonie, ty lepiej naucz się myśleć za siebie, bo forumek wiecznie żył nie będzie

Opublikowano

Ej no, ale już nie czepiajcie sie.

Przecież typ wyraznie mówił że widzi to bardziej bo gra na dobrym oledzie z odległości 2m.

Na tv Manta 26" będzie tip top jak sie odsuniecie do 5m! :sleep:

Opublikowano

Grafiki też zero. Jak to u Sony - kontrast między bullshotami sprzed premiery, a tym co widzisz na ekranie jest miażdżący. XDDDD

Czy istnieje większe kłamstwo niż "warto kierować się opiniami użytkowników"? Chyba tylko to, że Sony robi najlepsze gry na rynku.

Opublikowano

Ale pop up tragiczny w tym Horizonie na playdziwce 4,5 :obama:

Ładnie was Cerny wyruchał tymi bajeczkami o najszybszym esesdi power :pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Niedługo wychodzi elden ring i wszyscy już mają wyjebane na borizona. Tak to jest z grami z excela - szybko się o nich zapomina.

Opublikowano

Tak sobie myślę, że sercem jestem z plejką, ale tak jak z pracą, albo operatorem telefonii wybieram to co daje mi lepszą ofertę. A na tą chwilę korzystniejszą ofertę dostałem od Microsoftu :xboss:

Fajnie, że wychodzą dobre gierki na PS5 bo będzie w co grać jak za 2 lata się kupi ładniejszą wersję konsolki.

Opublikowano

Ale ten obraz w Horizonie porażka, serio. Nie dosyć że wszystko sie doczytuje to jeszcze jakiś flickering, migotania, jprdl. Jak dla tych niebieskich retardów to jest najlepsza grafika to czas do okulisty.

Opublikowano

Ah, doczytałem właśnie, że nawet w trybie grafiki jest potężne ziarno na ekranie. No jakoś dziwne wydawało mi się, że obraz jest jakiś taki nieostry w 4K.

ahahhaha typowa premiera na PS5, miał byc next-gen, a wyszło PS9.2teraklopsa

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Tak sobie myślę, że sercem jestem z plejką, ale tak jak z pracą, albo operatorem telefonii wybieram to co daje mi lepszą ofertę. A na tą chwilę korzystniejszą ofertę dostałem od Microsoftu :xboss:

Fajnie, że wychodzą dobre gierki na PS5 bo będzie w co grać jak za 2 lata się kupi ładniejszą wersję konsolki.

To jest dobry tekst do konsolowej tęczy, a nie do CW. Za mało wyzwisk i obrzucania się gównem. Ogarnij się drogi ekolego  jebany bocie. :nosacz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.