Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, SnoD said:

Dzisiaj jest taka konkurencja na rynku, że ciężko utrzymać nawet znane marki.

Raczej to, że klaperskie kupują tylko exclusivy pod sony template

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 944,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gość grający na playstation, spuszczający się na pada i ogólnie jest znany jako pośmiewisko forum wyzywa kogoś od debili?? O S T R O

Opublikowano

Jutubello kończący (bez skojarzeń) gry na YT, do czego się sam przyznał, próbuje ustawiać GRACZY :reggie:

To są uroki internetu. Alternatywna rzeczywistość. BEZKONSOLOWCY udają że mają plejśmieciarę, najgłupszy człowiek w internecie udaje że ma trzycyfrowe IQ, typ spuszczający się na pada szuka godności człowieka :shieeet:

A smutna rzeczywistość klaperskich to ucieczka przed komornikiem, kolejne upokorzenia fundowane przez Sony, kolejne kompromitacje w CW i dużo dużo przelanych łez.

Przeyebane być klaperskim w 2022 roku :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

donek to jest ten od grania na easy. ha ha hańba

Opublikowano

deathloop i ghostwire :dynia: dwie porażki sprzedażowe które każdy ma w doopie lub ogra jako dodatek między prawdziwimi grami, boty traktują jako klucz do sukcesu smiecpassa? NO CZEMU MNIE TO NIE DZIWI:kekw::kekw::kekw::kekw: do tego wykastrowane wersje z dodających imersji dodatkowych cech dualsense. Przeyebane byc botem i grzebać w tej smieciarce niszowych gierek z komorek.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

klapy nie doceniaja dobrych gier. kogos to dziwi?

Opublikowano

KENA :dynia:

Już ja znam te przehajpowane średniaki na forum. Jak wrzucą do gamepass to ziewne dwa razy i leci z dysku.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

KENA :dynia:

Już ja znam te przehajpowane średniaki na forum. Jak wrzucą do gamepass to ziewne dwa razy i leci z dysku.

boty nie doceniaja dobrych gier? nie znałem :)

Opublikowano
2 godziny temu, knotek napisał:

To się dzieje piękny panie, że u mnie XSX jest na chodzie cąły czas i cały czas mam potężny backlog.

Czyli nic się nie dzieje. 

Backlog ma chyba każdy fan gier, więc trochę słaby argument. 

Jedyne co ma xbox, to oferta abonamentowa na indyki, w które normalnie by się nie zagrało. 

Opublikowano
30 minutes ago, PanKamil said:

deathloop i ghostwire :dynia: dwie porażki sprzedażowe które każdy ma w doopie lub ogra jako dodatek między prawdziwimi grami

Czyli? Możesz mi wymienić jakie prawdziwe gry masz na myśli?

Opublikowano

FRCoMV7XMAQBTdj?format=jpg&name=large

:banderas:

Przejebane mają niebieskie robale spod kamienia, skin packi w DLC po 350zł w kreskówkowej przestarzałej grafice? Ryan was wykończy w tych celach :sonkassie:

Opublikowano

wydmuszki z grafiką na xśmieciu, czy exy na Sonke ze wspaniałym gameplayem i fabuła? Wybór prosty dla prawdziwego gracza. :)

Opublikowano

Prawdziwe gry dla klapów to te na które wydano tiry dolarów i mają super grafikę o której można będzie pisać cały czas, żeby nie pisać o gejmpleju. Przede wszystkim jednak prawdziwe gry dla nich to takie w które nikt inny nie zagra. To jest najważniejsze 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

Prawdziwe gry dla klapów to te na które wydano tiry dolarów i mają super grafikę o której można będzie pisać cały czas, żeby nie pisać o gejmpleju.

brzmi jak symulator samolocikow, nawet wchodzac do tematu tej gry na forum tylko tasowanko do grafiki

Opublikowano
25 minut temu, Daddy napisał:

FRCoMV7XMAQBTdj?format=jpg&name=large

:banderas:

Przejebane mają niebieskie robale spod kamienia, skin packi w DLC po 350zł w kreskówkowej przestarzałej grafice? Ryan was wykończy w tych celach :sonkassie:

Zapomniałeś dodać do grupki z fotorealizmem jeszcze te dwa tytuły

halo_infinite_poradnik_tryby_1.jpg

383556048.png

Opublikowano

Pyerdolenie o grafice w eksach na pleśmieciare5 konczy się, gdy powiesz sprawdzam i odpalisz któregoś. Taki Ratchet w 30 fps to niegrywalne, tnące barachło. W 60 fps rozmazane guvno i wszechobecna mgła.

Tylko żeby to wiedzieć, to trzeba zagrać :shieeet:

Opublikowano
3 godziny temu, knotek napisał:

To graj sobie w te nudne eksy  robione od sztancy w ilości 2 na rok i baw sie dobrze :) Do tego piwko, grill, "Halyna, pa jak teraz szczelam do potwora, ale je...ny dostał" 

Dlatego nie dam się już nigdy nabrać na następne Halo. Ile można grac w te odgrzewane kotlety na xsmieciu :(

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Ile można grac w te odgrzewane kotlety na xsmieciu :(

Patrzac na to jak gra szybko zdechła, to niezbyt długo :kekw:

Opublikowano

Halo? Multiplayerowy behemot, o którego fenomen żadne guvno z plejśmieciary nawet się nie otrze. Nie ma sensu robić gier w multi dla niebieskich przygłupów, to jest oficjalne stanowisko Sony:shieeet:

Opublikowano

Halo prawdziwy fenomen. Jeszcze z żadnej gry tak szybko nie odpływali gracze :kekw::kekw::kekw::kekw: Oj nie mogę się doczekac tego battleroyal gdzie nie znajdzie meczu bo nie uda się zebrać 100 osób w tym darmowym gównie. Niech lepiej skończą już wsparcie aby oszczędzić sobie tej kompromitacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.