Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, SnoD said:

Dzisiaj jest taka konkurencja na rynku, że ciężko utrzymać nawet znane marki.

Raczej to, że klaperskie kupują tylko exclusivy pod sony template

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gość grający na playstation, spuszczający się na pada i ogólnie jest znany jako pośmiewisko forum wyzywa kogoś od debili?? O S T R O

Opublikowano

Jutubello kończący (bez skojarzeń) gry na YT, do czego się sam przyznał, próbuje ustawiać GRACZY :reggie:

To są uroki internetu. Alternatywna rzeczywistość. BEZKONSOLOWCY udają że mają plejśmieciarę, najgłupszy człowiek w internecie udaje że ma trzycyfrowe IQ, typ spuszczający się na pada szuka godności człowieka :shieeet:

A smutna rzeczywistość klaperskich to ucieczka przed komornikiem, kolejne upokorzenia fundowane przez Sony, kolejne kompromitacje w CW i dużo dużo przelanych łez.

Przeyebane być klaperskim w 2022 roku :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

donek to jest ten od grania na easy. ha ha hańba

Opublikowano

deathloop i ghostwire :dynia: dwie porażki sprzedażowe które każdy ma w doopie lub ogra jako dodatek między prawdziwimi grami, boty traktują jako klucz do sukcesu smiecpassa? NO CZEMU MNIE TO NIE DZIWI:kekw::kekw::kekw::kekw: do tego wykastrowane wersje z dodających imersji dodatkowych cech dualsense. Przeyebane byc botem i grzebać w tej smieciarce niszowych gierek z komorek.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

klapy nie doceniaja dobrych gier. kogos to dziwi?

Opublikowano

KENA :dynia:

Już ja znam te przehajpowane średniaki na forum. Jak wrzucą do gamepass to ziewne dwa razy i leci z dysku.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

KENA :dynia:

Już ja znam te przehajpowane średniaki na forum. Jak wrzucą do gamepass to ziewne dwa razy i leci z dysku.

boty nie doceniaja dobrych gier? nie znałem :)

Opublikowano
2 godziny temu, knotek napisał:

To się dzieje piękny panie, że u mnie XSX jest na chodzie cąły czas i cały czas mam potężny backlog.

Czyli nic się nie dzieje. 

Backlog ma chyba każdy fan gier, więc trochę słaby argument. 

Jedyne co ma xbox, to oferta abonamentowa na indyki, w które normalnie by się nie zagrało. 

Opublikowano
30 minutes ago, PanKamil said:

deathloop i ghostwire :dynia: dwie porażki sprzedażowe które każdy ma w doopie lub ogra jako dodatek między prawdziwimi grami

Czyli? Możesz mi wymienić jakie prawdziwe gry masz na myśli?

Opublikowano

FRCoMV7XMAQBTdj?format=jpg&name=large

:banderas:

Przejebane mają niebieskie robale spod kamienia, skin packi w DLC po 350zł w kreskówkowej przestarzałej grafice? Ryan was wykończy w tych celach :sonkassie:

Opublikowano

wydmuszki z grafiką na xśmieciu, czy exy na Sonke ze wspaniałym gameplayem i fabuła? Wybór prosty dla prawdziwego gracza. :)

Opublikowano

Prawdziwe gry dla klapów to te na które wydano tiry dolarów i mają super grafikę o której można będzie pisać cały czas, żeby nie pisać o gejmpleju. Przede wszystkim jednak prawdziwe gry dla nich to takie w które nikt inny nie zagra. To jest najważniejsze 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

Prawdziwe gry dla klapów to te na które wydano tiry dolarów i mają super grafikę o której można będzie pisać cały czas, żeby nie pisać o gejmpleju.

brzmi jak symulator samolocikow, nawet wchodzac do tematu tej gry na forum tylko tasowanko do grafiki

Opublikowano
25 minut temu, Daddy napisał:

FRCoMV7XMAQBTdj?format=jpg&name=large

:banderas:

Przejebane mają niebieskie robale spod kamienia, skin packi w DLC po 350zł w kreskówkowej przestarzałej grafice? Ryan was wykończy w tych celach :sonkassie:

Zapomniałeś dodać do grupki z fotorealizmem jeszcze te dwa tytuły

halo_infinite_poradnik_tryby_1.jpg

383556048.png

Opublikowano

Pyerdolenie o grafice w eksach na pleśmieciare5 konczy się, gdy powiesz sprawdzam i odpalisz któregoś. Taki Ratchet w 30 fps to niegrywalne, tnące barachło. W 60 fps rozmazane guvno i wszechobecna mgła.

Tylko żeby to wiedzieć, to trzeba zagrać :shieeet:

Opublikowano
3 godziny temu, knotek napisał:

To graj sobie w te nudne eksy  robione od sztancy w ilości 2 na rok i baw sie dobrze :) Do tego piwko, grill, "Halyna, pa jak teraz szczelam do potwora, ale je...ny dostał" 

Dlatego nie dam się już nigdy nabrać na następne Halo. Ile można grac w te odgrzewane kotlety na xsmieciu :(

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Ile można grac w te odgrzewane kotlety na xsmieciu :(

Patrzac na to jak gra szybko zdechła, to niezbyt długo :kekw:

Opublikowano

Halo? Multiplayerowy behemot, o którego fenomen żadne guvno z plejśmieciary nawet się nie otrze. Nie ma sensu robić gier w multi dla niebieskich przygłupów, to jest oficjalne stanowisko Sony:shieeet:

Opublikowano

Halo prawdziwy fenomen. Jeszcze z żadnej gry tak szybko nie odpływali gracze :kekw::kekw::kekw::kekw: Oj nie mogę się doczekac tego battleroyal gdzie nie znajdzie meczu bo nie uda się zebrać 100 osób w tym darmowym gównie. Niech lepiej skończą już wsparcie aby oszczędzić sobie tej kompromitacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.