Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PIĘKNIE PIECZE NIEBIESKIE ROBALE PRZED GOTY 2022 OD BESTESDY  :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 944 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tia, juz mam przygotowaną listę na głupoli co kupią nowe elder scrolls na premiere by sobie potestowali zabugowany świat Todda :kekw:

Opublikowano
11 godzin temu, LiŚciu napisał:

Żadna prawda tylko upośledzone usprawiedliwianie sobie wydawania 7 bomb rocznie na małe gierki które kosztują  UWAGA! 4 PLN na premiere.

Ciekawe, ciekawe....

A teraz przykładowe gierki z GPU, które  mam na dysku wraz z obecnymi cenami na PS Store i XBstore:

- Guardians of the Galaxy - 289zł(PSstore)

- ME: Legendary - 269zł(PSstore)

- Doom Ethernal - 84zł (PSstore)

- Hitman Trilogy - 449:laugh: (PSstoreFoRtHePlAyYeRs)

- Outer Worlds - 249zł (PSstore)

- Gears5 - 179zł

- Halo Infinite - 289zł

- Godrizon - 299zł

- MFS - 207zł

I mamy grubo ponad 2 tysie w abonamencie na który wydaję mniej niż 3 stówki rocznie (cena JEDNEJ gry).

A to tylko wierzchołek góry lodowej.

Kapitalna usługa:banderas:

Opublikowano
8 minutes ago, Magik said:

Ciekawe, ciekawe....

A teraz przykładowe gierki z GPU, które  mam na dysku wraz z obecnymi cenami na PS Store i XBstore:

- Guardians of the Galaxy - 289zł(PSstore)

- ME: Legendary - 269zł(PSstore)

- Doom Ethernal - 84zł (PSstore)

- Hitman Trilogy - 449:laugh: (PSstoreFoRtHePlAyYeRs)

- Outer Worlds - 249zł (PSstore)

- Gears5 - 179zł

- Halo Infinite - 289zł

- Godrizon - 299zł

- MFS - 207zł

I mamy grubo ponad 2 tysie w abonamencie na który wydaję mniej niż 3 stówki rocznie (cena JEDNEJ gry).

A to tylko wierzchołek góry lodowej.

Kapitalna usługa:banderas:

Zaraz Ci napiszą, że to nic nie warte gierki bo to nie exy na sonke, a multiplatformy na PS5 lepsze bo mają haptyke.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
47 minut temu, Daddy napisał:

PIĘKNIE PIECZE NIEBIESKIE ROBALE PRZED GOTY 2022 OD BESTESDY  :banderas:

Fallout od BUGTHESDY, pamiętamy [`]

Opublikowano

Każdy szanujący się gracz będzie chciał na jesień zostać kosmicznym podróżnikiem, tylko bezguścia wybiorą DLC z uwalaniem trolli w kilku kolorach.

Opublikowano

Juz czekam na ten płacz o bugi i niespełnione obietnice :banderas:

Opublikowano

Te bezwstydne zielone menele nawet już się nie kryją, że będą o suchym pysku siedzieć do listopada czekając aż spermer nasra im bugfieldem na mordy :kekw: typowa hibernacja bota do listopada a potem juz tylko newsy o tym kogo zgwałcili w jakim studiu i jaka gra została anulowana:kekw: do listopada frajerzy:kekw:

20220212_235342.jpg

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jeszcze  jaranie się gierka od kłamcy Todd, to juz jest desperacja:kekw:

Przechwytywanie.thumb.JPG.8d40d1bad585306c63a0b63e0ccd99dc.JPG

Opublikowano

czas na klasyka

Opublikowano

Gry od Bethesdy sa jak diamenty - wieczne :banderas:

O guvno-eksach na sonkę ludzie zapominaja gdzieś tak 3 dni po premierze :shieeet:

Opublikowano

Znacie powiedzenie że mgs5 to dobra gra a słaby mgs? Ja wolę to z bethesdą. Bethesda to dobry wydawca a słaby twórca gier :)

Opublikowano

Nie jest dobrze z tym xboxem, skoro ostatnia nadzieja na dobra gre jest kłamczuszek Todd :)

Opublikowano

Sony „wymaga” od deweloperów tworzenia wersji demo dla PS Plus Premium. Studia mogą mierzyć się z problemem

Macie zapjerdalać i tworzyć płatne dema do abonamentu za 8 bomb rocznie :daddy:

W ramach abonamentu sony dostaniecie demko nowego A Plague Tale: Innocence, a pełna wersja w gamepassie day one :kekw:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Cholerka ale exów przybędzie jak klapy będą liczyć każde demko :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Sony „wymaga” od deweloperów tworzenia wersji demo dla PS Plus Premium. Studia mogą mierzyć się z problemem

Macie zapjerdalać i tworzyć płatne dema do abonamentu za 8 bomb rocznie :daddy:

W ramach abonamentu sony dostaniecie demko nowego A Plague Tale: Innocence, a pełna wersja w gamepassie day one :kekw:

W sensie, ze darmowe demka w erze niedorobionych gierek i opłaconych recenzji to cos zlego? Popieram jak najbardziej, na switchu to norma.

Testowałem sobie przed zakupem Triangle strategy i nowego Kirbiego. :)

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

W sensie, ze darmowe demka w erze niedorobionych gierek i opłaconych recenzji to cos zlego? Popieram jak najbardziej, na switchu to norma.

to nie będą darmowe demka, za dostęp do nich trzeba będzie zapłacić 70 zł miesięcznie lub 480 zł rocznie.

Opublikowano

Ze demo ekskluzywne na sonkę to każdy klaperski chętnie zapłaci :shieeet:

Opublikowano
13 minut temu, Shen napisał:

Po pierwsze nie darmowe, a płatne

Po drugie rozalia kwiczała, że można obejrzeć recenzję wideło i wcale nie trzeba grać żeby wiedzieć, czy gra ci się podoba i ja mu wierzę :kekw:

Opublikowano

Krytyka tego ze maja być dema które sam sprawdzisz, ocenisz i zdecydujesz czy kupic? No kurwa, czoperrr przestań ośmieszać zielonych karakanow. Dema kiedyś były w standardzie i to była bardzo dobra rzecz dla graczy. A ze Sonka jest progamerska to nic dziwnego ze chcą żeby to był standard. 

Jakby wypuścili demo bugfielda to wiecie jakby to się skończyło? Nikt by tego gowna nie kupił. 

Opublikowano

Rozi_Pl [*] Wyhuśtał się przez swoich braci klapów którzy woleli głosować na anczartet 2 zamiast arcydzieło świata gier wideo xD To robactwo musi zostać zniszczone jak najszybciej zanim sprowadzą innych na manowce :(

Opublikowano

Pamiętacie Playstation Magazyn z demkami na płycie za 30zł? Sony wraca do korzeni tylko teraz będzie jeszcze drożej i w cyfrze :kekw:

Opublikowano

Rozumiałbym gdyby Sony wymagało triali gier od wydawców i były ogólnie dostępne. Jak najbardziej na plus. Ale wymaganie tego i zamykanie ich za paywallem, to... no w sumie klasyczne Sony.

Opublikowano

Klapom się podoba więc już się nie czepiajcie hejterzy!  Zresztą to tylko dodatek to wyśmienitych perełek z psxa i strimingu gier z ps3 gdzie z tym wyebanym w kosmos lagiem człowiek ma zupełnie nowe doznania przy ogrywaniu swoich ulubionych produkcji! :kekw: Tylko zayebać wam w te puste klaperskie baniaki za niszczenie świata Z A G R A J M E R Ó W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.