Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Just now, izon said:

No ma, oglądając przerywniki w youngblood można dostać porażenia mózgowego. Nie dotyczy to tych, którzy już takowe przeszli :shieeet:

Kogo obchodzi Youngblood! Nikt w to nie grał, nawet devi przyznają się do porażki. Za to New Order i Colossus sztosiwa. Robiłem ostatnio replay Orderka po 7 latach i nadal smakuje wybornie :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 943,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Kogo obchodzi Youngblood! Nikt w to nie grał, nawet devi przyznają się do porażki. Za to New Order i Colossus sztosiwa. Robiłem ostatnio replay Orderka po 7 latach i nadal smakuje wybornie :banderas:

Order mi się podobał, Colossus średni IMO

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

New order zgoda, ale colossus to jebany festiwal cringu, chujowe mapy i 80% skradanie. Crap 2/10. Najgorsza kontynuacja w historii gier.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

A co ma piernik do wiatraka? To było oczywiste ale lina khan wyperdoli zielone szmaty z rowerka:pawel:

Nawet gdyby FTC wykonało jakieś fikołki logiczne prowadzące do wniosku, że połączony wydawca o sumarycznym udziale w rynku na poziomie <10% to monopol, to MS pójdzie z tym do sądu i wygra w przedbiegach. Dlatego szczerze wątpię, by FTC narażało się na taką porażkę biorąc pod uwagę, że po drugiej stronie jest największe korpo na planecie, które po prostu nie odpuści.

Opublikowano
55 minut temu, PanKamil napisał:

chujowe mapy i 80% skradanie. Crap 2/10

Tak sie konczy jak tatuśki pykające na codzien w eksy na sonke zasiądą do pozycji dla GRACZY :shieeet:

W Colossus na luziku możesz nakurviac all guns blazing, wystarczy nie byc niebieskim januszem :sonkassie:

Opublikowano

Jak brać rady w graniu w fpsa, od typa co gra w indyki na xboxie i racheta na sonce?

Opublikowano

Jakie to jest gowno ten nowy abonament na PlayStation. Przecież Gamepass to ich zjada, wysrywa, po czym zakopuje w ziemi. Biorąc pod uwagę że niebiescy lubią gówno, to wszystko pasuje.

Opublikowano

FRd5wShX0AEyyFP?format=jpg&name=large

a w niebieskim szambie co tam, DLC do kratosa i wolverine 2026?  :kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

Zabawne na karła grafice z dupy jest na przykład 6 CoD-ów które już dawno wyszły albo są f2p ale, ale, ale 60+ projects

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Tyle studiów, zero gier. Porażka. 

Opublikowano

SŁYCHAĆ WYCIE? ZNAKOMICIE  :banderas:

Opublikowano

Dobrze że jest cień szansy że fallouta przejmie obsydian A nie ten kurwa mały kłamliwy karakal todd, ogólnie coś jest z wami nie tak jak lubicie gry bethesdy ale okej 

Opublikowano

w kwietniu zamykamy 2022?

Zrobimy podsumowanie na koniec roku, ale w przypadku sony mozna juz zachowac twoj obrazek :pawel:

Edit co to kurwa jest, wanderer pc? jakis moss book 2? UNczartet skladanka? :kekw:

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Zrobimy podsumowanie na koniec roku, ale w przypadku sony mozna juz zachowac twoj obrazek :pawel:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JEBANI NARKOMANI, A TFUUUU!!!

Opublikowano

kurwa dał Uncharted i zadowolony, ja pierdole xDDDDDDDD

Opublikowano

No yeti znany od lat w cw z braku posiadania rozumu i godności, taka klasyka klapa bym powiedział  :)

Opublikowano

teraz ogarnąłem, że średni pakiet, PS Plus Extra jest droższy niż GPU

co za skośnookie skurwysyny xddddddddd

Opublikowano

przecież w tym Extra nie ma gier z poprzedniej generacji nawet xdddddd

nie no, ale dobre ceny, nawet przy inflacji :kekw:

edit: poprzednia generacja czyli gierki z PS3, PS2, PS1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.