Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spencer powinien się we włoskiej trattorii zatrudnić. Tak dobrze makaron nawija. Ludzie gamepassa na 100 lat w przód ponabijali.

Jedyne co tu zostaje:

7A3D180F-5660-4B8A-AB37-3B7A8F15D951.jpeg

Edytowane przez l33t

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

jaki pierwszy samochód kupicie w jedynym exie tego roku, Forzie Motorsport 9? Ja jakąś chondę.

A wyjdzie? Może jeszcze przesuną!

Opublikowano
2 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No zajebisty jest ten Microsoft

Kupuje, obiecuje cuda na kiju ale jak się człowiek dobrze przyjrzy

To oni biorę tylko kasę co miesiąc i obiecują że w następnym roku będzie lepiej :kekw:

No model biznesowy poziom geniusz,tylko pytanie gdzie oni takich debili znaleźli , przecież wykorzystywanie ludzi psychicznie chorych powinno być zakazane :xboss:

Najlepsze jest to, że jedynymi osobami, które płacą co miesiąc za GPU nie są boty :obama:

Liściu pamiętamy [*]

Opublikowano

lisciu do listopada spłaca raty, czyli na starfielda juz sie nie załapie :kekw:

Opublikowano

Niestety, prędzej była grana akcja 1568627139_komornik-sadowy.jpg.bdc30c46ca2e3fffc4901167bdc4c6d9.jpg

:shieeet::shieeet::shieeet:

Opublikowano

Ogunie ugułem to dobrze, bo za dużo gier i od tego dobrobytu na xboxie by się ludziom pomieszało. Końcóweczka roku trzeba świeta z rodziną spedzic, a nie grac w gry.

Opublikowano

Raczej tak kończą słabe gry.

Ja wiem że to kusząca myśl, ale nie można wszystkich win zganiać na Game Passa.

Jeśli gra na siebie nie zarobiła to widocznie była po prostu za słaba by przyciągnęła do siebie ludzi. To również dowód na to że nawet Game Pass nie jest w stanie uratować gry jeśli ona sama się nie broni.

Opublikowano

No tak to jest, jak sie wypuszcza takie średniaki. Kto  by to kupił w pełnej cenie

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Najlepsze jest to, że jedynymi osobami, które płacą co miesiąc za GPU nie są boty :obama:

Liściu pamiętamy [*]

Płacę pełne abo za gamepassa bo:

9 godzin temu, 20inchDT napisał:

albo po prostu nie przeszkadza im zaplacic za wieloletnia prace, ktora da godziny rozrywki

:sonkassie:

Pozatym Pany, Spencer wyruchał nas wszystkich, bez względu na to kto cebula a kto nie. 

No może oprócz jednego ciecia który jeszcze nie namachał się szlabanem wystarczająco żeby na xboxa starczyło:kekw:

Opublikowano

To był ciężki dzień dla bota, ale co musi być w głowach klapów dla których każdy dzień tak wygląda 

Opublikowano

Hahahaha xpizda bez żadnej gry na 2022 hahaha o kuhwa tego jeszcze nie grali. Ktoś wątpił, że Todd i Spencer to będzie duet idealny do kabaretu? Haha

A bociska gp do końca 2022 wykupili xd xd tak ich ruchnal Spencer 

Opublikowano

ja mam do konca 2023, a potem laduje na kolejne 3 :xboss:

Opublikowano

W grudniu skończyłem Halo a w lutym skończył się abonament i nawet nie mam zamiaru odnawiać dopóki nie wyjdzie coś konkretnego, XSX sraka się kurzy po zaliczeniu „sztosów” aż do…. Chuj wie kiedy, chyba Scorn bo desperatem nie jestem i nie będę grał jak większość znowu w te same gry po raz setny albo płacił abo na rzecz marnych indyków czy innych symulatorów przepychania kibla. Swój cenny czas poświęcę na gry od Sony

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czyli też nic, bo chyba każdy szanujący się fan marki ograł juz wszystko

Opublikowano
52 minuty temu, wojtas011 napisał:

Czyli też nic, bo chyba każdy szanujący się fan marki ograł juz wszystko

Forspoken czy Ragnarok chyba jednak wyjdą szybciej niż Starfield

Opublikowano

to co, boty dupa cicho do listopada 2023 roku?

Opublikowano

"już nie mogę się doczekać 12 czerwca aby podzielić się z wami nowymi projektami xbox games studios. Jestem podekscytowany postępami oraz pracą naszych zespołów. Kiedy wszyscy gramy to wszyscy wygrywamy"

Liar Phil Spencer GIF - Liar Phil Spencer Lies - Discover & Share GIFs

Opublikowano

Piękny letni czas się zaczyna i czytam że boty piszą „latem się nie gra”, „w święta się nie gra” No w ogóle się nie gra na Xie, ale

abo trzeba płacić bo tak nakazuje polityka firmy, dymanie jeszcze nie miało takiego statusu i w tym marketingu są mistrzami, wyjebali botów do cna i zniszczyli im marzenia na szczęście jest konkurencja lider w postaci PS5 i tony nowych gier :)

Opublikowano

Macie Sifu boty...aaa nie dla psa kuhwa. No dobra żartowałem. Macie Horizona FW, proszę....a kuhwa nie dla śmiecia, dla Pana to. 

MS tworzy poradnik jak nie wydać przez ponad rok żadnej gry.

Opublikowano
24 minuty temu, Whisker napisał:

tony nowych gier

Te tony gier to widzicie chyba w swoich urojeniach. A skonczy sie jak zawsze, masterowanie Astrobota i Alohy do 2026 roku :reggie:

Dobrze, że chociaz najgłupszy człowiek w internecie zrozumiał powagę swojej choroby i dobrowolnie dął się zamknąć w Choroszczy. Bierzcie z niego przykład, niebieskie kundle :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.