Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

a dlaczego jimbo to robi? bo moze sobie na to pozwolic. te drony wszystko obronia

dave-chapelle-chapelle-show.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Masakra z tym sony, nawet kopiowac od konkurencji nie potrafią:kekw:

Co gamepass to gamepass jednak :sonkassie:

Opublikowano

Śmjeszne. Prawie tak samo jak ten niedoyebany ps+ za 5 bomb rocznie :kekw:

Opublikowano

Co to za festiwal PPE XD

Nie chce mi się wierzyć, że pasibrzuch odrzucił remake KOTORA biorąc pod uwagę, że oryginał wychodził na xboxa i PCty z pominięciem PS2. 

To samo z marvelem, jeśli się zgłosili do MS to raczej nie w sprawie spodermana bo Sony im tylko użycza licencję na pajączka i podejrzewam, że microsoft miałby robić jakieś hehe avengers.

Opublikowano
24 minuty temu, Bielik napisał:

Sony im tylko użycza licencję na pajączka

skąd info o tym że Sony ma licencje na growego pająka? Przecież IP należy do Marvela i wcześniej to oni decydowali komu jej użyczą. Wcześniej na przykład mieli umowę z Activision i Sony chyba nie miało nic do gadania na to że Acti robi gry o pajonku. Wiem że Sony ma jakąś formę licencji na filmy, ale gier z tego co wiem nigdy ona nie obowiązywała.

a z tym KOTORem to faktycznie lipa i Pasibrzuch nie powinien dopuścić do tego by taki tytuł omijał xboxa.

Opublikowano

Delikatnie mówiąc, chvjowy rok w zielonym szambie, więc boty rozjuszone, pozamykane w klatce, tak witają swojego Pana. Widać że cierpliwość się kończy. 

PS. Podobno później krzyczeli gdzie są gry!? 

Opublikowano

Beta CoDa, gra ze stajni MS, najpierw na PS5.

KOTOR, gra kojarzona z Xboxem. PlayStation. 

Starfield, gra, którą fani muszą robić sami w domu, bo MS nie dostarcza.

Xbox Was zayebe :kekw:

Opublikowano
46 minut temu, Bielik napisał:

Co to za festiwal PPE XD

Nie chce mi się wierzyć, że pasibrzuch odrzucił remake KOTORA biorąc pod uwagę, że oryginał wychodził na xboxa i PCty z pominięciem PS2. 

To samo z marvelem, jeśli się zgłosili do MS to raczej nie w sprawie spodermana bo Sony im tylko użycza licencję na pajączka i podejrzewam, że microsoft miałby robić jakieś hehe avengers.

To była chwila rozsądku i dobroci ze strony Microsoftu. 

Po prostu chcieli by te gry wyszły.

Dzięki zostawieniu tych tematów profesjonalistom, mnany np. wspaniałego i najlepszego w historii growego Spider-Mana, eksluzywnie na PlayStation rzecz jasna ;)

Opublikowano

Dzięki przejęciu acti przez mśmieci, to wkrótce posiadacze ps4 i ps5 jako pierwsi ograją betę mw2. Dzięki karaluchy xd. Dodatkowo hogwart jest promowany grubo na ps5, więc wiadomo, że na gufnoiksie będzie dropić i gorzej działać. 

Jeszcze brakuje tego, że crapfield wyjdzie też na sonke i boty bez godności nie wyjdą z kanałów. 

Opublikowano

Klaperscy nadal tkwią w procederze niszczenia branży. Chłopaki, dajcie developerom zarobić! Wymieniając i sprzedając używki bezpośrednio doprowadzacie do bezrobocia, głodu i zamykania dobrych ekip :daddy:

image.png.51e63f7434237c57d3f3fb9a7495a537.png

Opublikowano

I mówi to złodziej który ciągle siedzi na emulatorach.

Opublikowano
3 minutes ago, LiŚciu said:

I mówi to złodziej który ciągle siedzi na emulatorach.

Ogrywam tylko gry, które posiadam na fizycznych nośnikach :daddy:

Argument z dupy, pokaż mi gdzie kupić nowe gry z PSX i PS2 tak aby wydawca zarobił, nie mów mi o wybrakowanym PS Store.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

nie mów mi o wybrakowanym PS Store.

fajna wymowka :lapka:

Opublikowano

No niezle sobie i nam wmawia ze niby nie okrada wydawców gier. Złodziej i tyle. 

Gry na psx na bieżąco kupuje na psvite. Gry na ps2 są dostępne w internecie na całym świecie. Ale po co szukać jak można ukraść. 

Opublikowano
4 minutes ago, Donatello1991 said:

Ps plus premium

Preferuję Tekken 3 od Tekkena 2

Just now, LiŚciu said:

No niezle sobie i nam wmawia ze niby nie okrada wydawców gier. Złodziej i tyle. 

Gry na psx na bieżąco kupuje na psvite. Gry na ps2 są dostępne w internecie na całym świecie. Ale po co szukać jak można ukraść. 

Mam ponad 40 gier w pudełkach na PS2, większość kupiona na premierę a nie śmierdzące używki z neta

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

A ja mam w domu 3 samochody wiec czwarty sobie ukradne.

Opublikowano
7 minutes ago, LiŚciu said:

A ja mam w domu 3 samochody wiec czwarty sobie ukradne.

Powinieneś się podzielić z mniej zamożnymi ludźmi. To niemoralne.

Opublikowano

uzywka niczym sie nie rozni od pirata. W obu przypadkach dev nie zarabia.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Klaperscy nadal tkwią w procederze niszczenia branży. Chłopaki, dajcie developerom zarobić! Wymieniając i sprzedając używki bezpośrednio doprowadzacie do bezrobocia, głodu i zamykania dobrych ekip :daddy:

image.png.51e63f7434237c57d3f3fb9a7495a537.png

Zrobiłem 100% i wszystko co możliwe w tej grze i mam przywilej nie to co GPU że płacisz i chuja masz.

Opublikowano

FTis6lZXEAEqZfh?format=jpg&name=large

https://kotaku.com/ps5-ps-plus-upgrade-discount-price-fiasco-sony-playstat-1848970009?utm_campaign=Kotaku&utm_content=1653415104&utm_medium=SocialMarketing&utm_source=twitter

ruchania niebieskich cweli przez Ryana ciąg dalszy  :kekw::kekw::kekw:

miała być odpowiedź na XGP a jest ujowy ps now pod nową nazwą, 2x droższy i ze znacznie mniejszą ilością gier, gier w niskiej jakości, gier bez ulepszeń, w totalnym burdelu abonamentowym i dawaniu dupy Ryanowi, klapy to lubią  :kaz:

Opublikowano

Gamepass to nie jest usługa dla prawdziwych graczy.

Korzystałem ponad rok ot ciekawostka sprawdzić kilka indyków ale nikt posiadający te usługę nie gra w gry i ich nie kończy.

W dodatku developerzy i wydawcy w większości przez wrzut swojego tytułu na premierę do gamepassa poszli z torbami o czym coraz głośniej mówi się w branży .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.