Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

To na ile daddy dostał?

na razie nikt nie dostał, prawo nie działa wstecz ale teraz radzę uważać 808060574733697105.gif?size=40&quality=l

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak dowalą gameplay z part 2 czyli wszystkie ruchy, walke, animacje śmierci to powstanie GOAT z którym już nigdy xboxa nie będzie w stanie zawalczyć:)

Czyli będzie można czołgać się w trawie? NOWOŚĆ: CHRZAN :kekw:

Opublikowano

No już widzę jak 50 letni joel się będzie rzucać po krzakach :kekw: nadstawiajcie dupsko dla sonki i nie gadajcie tam za dużo robaczki :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No już widzę jak 50 letni joel się będzie rzucać po krzakach :kekw: nadstawiajcie dupsko dla sonki i nie gadajcie tam za dużo robaczki :)

Sony jakoś wytłumaczyło graczom dlaczego wycieli multi w odnowionej grze za 3 i pół bomby?

Opublikowano

Niestety nie bo są przyzwyczajeni że klapy mają to w dupie i tak wydadzą 100zł więcej za tą samą grę :kaz: to jest c0rwa dramat. No ale dostaliśmy art z frakcji a przyszłym roku nowe info!!!1 jak tak dalej pójdzie to już na premiere ps6 będzie granko w multi tlou!

Opublikowano

Tak jak myślałem, po latach pchania siura klapy są już tak rozepchane że taki wykastrowany "remake" przechodzi gładziutko. 

I jeszcze ten Cuckman i jego Transje, po dwóch latach wyjebal z koncept artem xdd

Opublikowano

ja jestem pod wrażeniem ile wyrozumiałości ma społeczność Playstation.

Takie 343 całkowicie słusznie jest jebane od góry do dołu, bo Infinite nie ma kooperacji.

A tymczasem Sony wypuszcza remake gry o której Yeti pisał że to najlepsze multi ever

W dniu 19.11.2021 o 11:40, YETI napisał:

Najlepsze multi? TLoU

i Sony nawet się nie zająknie dlaczego wycieli ten element w rimejku za 330 zł. A na osłodę po 2 latach od premiery TLOU2 pokazują fanom grafikę koncepcyjną z nowej gry multiplayer z obietnicą że już w przyszłym roku podadzą więcej informacji i poza Pupciem nikt nie wydaje się tym oburzony. 

Opublikowano

Bo pewnie mało kto w to grał xD Ja po kilku latach grania już nawiązywałem nić przywiązania do randomów bo ciągle się z nimi grało w pewnym momencie xD 

W sumie się nie dziwie bo singiel był mega dobry a w tamtym czasie często dodawali do takich gier multi na siłe więc pewnie sporo osób nawet go nie sprawdziło + to nie jest bf czy cod że możesz sobie odpalić i się dobrze bawić, jednak chwile tam trzeba poświęcić czasu jak się nie chce dostawać na łeb. No ogólnie to pierdole tych śmieci z sony i naughty dog. Tak mi się odwdzięczają że wydałem 5zł na maskę klauna i fedorę :///

Opublikowano

Za brak Frakcji do tej pory i tylko tą pierwszą tak oficjalną krótką wzmiankę wczoraj chuj im do dupy. Ja już się nie odzywam bo tak jak Pupcio powoli zaczynam mieć w to wyjebane.

Opublikowano

Tak to jest jak się traci 3 lata, na robienie remastera remastera i krzyczenie za to 350 :kekw:

Opublikowano

Remake remastera za 350, potem remaster Part II za 350, a potem multi które miało być dodane do gry nazywane teraz "big new game Frakcje" za 350 zeta :)

Tysiak na każdym jednym ulungu? A proszę bardzo jeszcze podziękuję Pan Sony kochany 

A w niedziele pan Spenser "kochacie Gearsy? My też, dlatego odrestaurowana Trylogia będzie za darmo na jesień w GamePassie. Pozdrawiam cześć" 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

No ale Gearsy nie mają rewolucyjnego story z osobnikami o odmiennej orientacji. TLOU to emocjonalny rollercoaster bez trzymanki warty każdej złotówki dziękuję panie Druckmann.

Opublikowano

To sranie się pupcia o remake tlou to już kurwa jakieś chore jazdy:/ Kto zmusza do kupna? Mama ci karze isc do sklepu i kieszonkowe wydawać? Dziewczyna mówi ze bez przejścia remaku masz się na randkę nie pokazywać? No ja pier.dole. 

Na rynku jest w kurwe gier których nie kupie bo mi nie pasują i nie dam za nie 300 pln (na przykład nowy CoD). I mam teraz isc do tematu CoDa i drzeć ryja ze chujnia za pełna cenę? No poyebane to strasznie. 

Opublikowano

A nikt Ci nie broni iść i tego napisać :usmiech: to forum o grach i mogę sobię napisać że nie podoba mi się rimejkowanie 9 letnich gier, wykastrowanie tego z multi i życzyć sobie jeszcze za to 300zł. No chyba że mamy  tu mieć podejście hendrixowe gdzie jak nam się coś nie podoba to po prostu tego nie kupujemy i później mamy na rynku zalew takiego gówno przez olewanie tego spraw zamiast o tym dyskutować

Opublikowano

Mogli zrobić te frakcje dać jakieś zajebiste multi, 3 lata to od chuja czasu no ale lepiej robić to samo po raz trzeci i krzyczeć za to jak za nową grę z masą zawartości a tym czasem dostajemy samego singla na 15h :kekw:

Opublikowano

no co ty, naughty dog studio z tak swietna organizacja nie jest w stanie zrobic przez 2 lata multi do gry ktora robili przez 6? zrobienie singla, co-op i multi to przeciez łatwa sprawa.

Opublikowano

Już widzę ten zwrot zielonej frajerni jesli ogłoszą rimerjki Girlsów:kekw: oj będzie kabaret

"wow, jak to wygląda"

"brakowało ekipy marcusa"

"No upgrade 4k aż tak nie dawało"

Już zaperdalać na sale zielone robale ćwiczyć fikołki :kekw:

http://media.tumblr.com/597d347c1e73314d8c1f7f2ac2389821/tumblr_inline_mh1xjz9JVs1rws6j1.gif

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Różnica jest taka, że na xboxie będzie za darmo, a was najpierw jebali na podbicie rozdziałki w remasterze, a teraz to bez multi

Opublikowano

Ciekawe czy będą na tyle bezczelni że też wytną połowę zawartości :) a nie, przecież to nie sony :)

Opublikowano

Spencera by wywieźli na taczkach gdyby wycieli multi z Gearsów, a Kamil byłby pierwszy do krytyki. A Wezyr napisałby, że M$ znowu wydaje niekompletny GAAS.

Opublikowano

A niech w girlsach wyperdolą to multi w kosmos bo i tak jest turbo chujowe:cool: dobre multi w girlsach to jeden z tych największych jołków w growym świecie zaraz obok stablinego live czy, że xśmieć ma gry:pawel:ale widzę już zielone karakany zaczynają narracje fajnych rimejków girlsów:kekw: Damage control przed oficjalną zapowiedzią tylko potwierdzają, że czekają nas piękny turniej gimnastyczny w wykonaniu zielonych naiwniaków.

Multi w tlou? Frakcje już w 2023 i tam BĘDZIE NAJLEPSZE I NAJAMBITNIEJSZE multi na konsolach nowej generacji:cool:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.