Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

przy takich statach to nie dziwne że go nie podnoszą na platformie dla GRACZY 

A może to jednak egoiści którzy szybko chcą nayebac fragow zanim im się smyczpass skończy. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z takim KD to i tak by za sekundę padł. Pewnie jeszcze jak idiota wleci na srodek mapy i chce narażać innych xDD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Te liściowe podchujówki tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że ubodło go tam gdzie trzeba. :banderas:

image.jpeg.26c09c6bfcc261904c4a21a704b57f2c.jpeg

Nic mnie nie ubodło. Po prostu nie lubię ludzi którzy uważają się za lepszych od innych.

Opublikowano

Śmiesznie się to czyta te dwulicowe posty w ujęciu tego jak wywyższałeś się, że robiłeś kanał o grach, grasz od dawna i boty to janusze, bo największe zaangażowanie jest na PS. Po prostu jesteś januszem, a jak Ci pasuje playstation to twoja sprawa.

Tylko nie wypowiadaj się o grach, bo ewidentnie to nie Twoja działka. :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Śmiesznie się to czyta te dwulicowe posty w ujęciu tego jak wywyższałeś się, że robiłeś kanał o grach, grasz od dawna i boty to janusze, bo największe zaangażowanie jest na PS. Po prostu jesteś januszem, a jak Ci pasuje playstation to twoja sprawa. Tylko nie wypowiadaj się o grach, bo ewidentnie to nie Twoja działka. :) 

Nie chłopcze. Ja tylko odbijałem piłkę używając swoich argumentów. To Ty próbujesz sobie penisa przedłużyć na forum o gierkach dla dzieci.

Opublikowano

Jak napisałem ze pije piwo w innym temacie to od razu były teksty ze jestem alkoholikiem wiec ten tego ... Z takimi jak Ty tylko po Waszemu:lapka:

Opublikowano

Odpowiadanie na każdy post w CW :obama:

To ten mityczny dystans?

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał:

A ja w switcha regularnie pykam i doceniam konsolę pomimo małej ilości gier jakie mnie interesują ale zdecydowanie exy od Niny zjadają bibliotekę Xa. Tak samo jak swojego czasu GameCube i Xbox

Plus awanse i ich „liderzy”, ciekawe swoją droga kto u nich jest w zarządzie tych liderów a kto szefem :D na najniższym szczeblu pewnie Ci co pudełka kupują i nie maja gejpassa

Ja przyznam Wam szczerze, mam bekę tutaj, czasami coś pościemniam itd ale między nami liczą się gry i podejście do nich, wyszedł by Eks Resident na Xa i pierwszy kupuje tą konsole (nie politykę tej firmy) przechodzę przełamując się nawet do pada itd. Pewnie zostawiłbym w kolekcji grę a konsole później sprzedał ale nie przeszkadzałoby by mi to. Ba nawet mam kilka wersji na xboxa pudełek Residentów

Multi napewno bo pamietam że zazdrościłem jakości Splinter Cell Chaos Theory i Ninja Gaiden ale zwyczajnie bardziej mi podchodziły exy na GCN jak sobie o nich przypomnę to aż ciarki przechodzą a może to tez sprawa Resident Evil który wtedy jako Remake , zero i RE4 na xboxa nie było a i wersja na PS2 była jakościowo okrojona.

GCN wtedy to dla mnie sentyment i wspomnienia, gry takie jak: Mario Kart Double Dash, Eternal Darkness, Star Fox, Metroidy, Residenty, Rogue Squadron, MGS TTS, Zelda WW, Zelda Twilight, Mario Sunshine, Luigi Mansion, Donkey Konga, boski F ZERO

Dodajmy do tego fakt BRAKU patchy i gier ważących kilka GB na mini dyskach w pudełkach, co za czasy (choć ceny na GaCka były po 260-279zl)

Czytam i czytam i nasuwa mi się jeden obrazek z aktualnie ogrywanej gry: 

678ef70e-a72e-4f0a-a309-0eef250012f8.pngpng

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Nie ma co tłuc do głowy tym pseudo graczom. Sam MS ma ich za pissdy i z symulacyjnego racera FM zrobił FH bo leszcze nie ogarniały. Taki hardkor u zielonych. 

Pisdy powiadasz... robimy forumowy turniej w Assetto Corsa? 

Zwołam samych "leszczy" co obecnie tłuką w Horizona. 

Zobaczymy jakiś gieroj :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Pisdy powiadasz... robimy forumowy turniej w Assetto Corsa? 

Zwołam samych "leszczy" co obecnie tłuką w Horizona. 

Zobaczymy jakiś gieroj :)

No niektózy to widze że lecą w FM ale ilu ich w tym ostatni turnieju? 3?

Opublikowano

Już po świętach, przestańcie wycierać kurze klapami.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No niektózy to widze że lecą w FM ale ilu ich w tym ostatni turnieju? 3?

Nie chce mi się sadzić argumentów na poziomie CW, ale od horizonka, to mi proszę się grzecznie odpier.dolić :)

Nie każde wyscigi muszą być simem (btw... FM i GT też nimi nie są), by dawać radochę z grania. 

Horizon to idealny tytuł gdy przychodzimy styrani po robocie i nie chce się rozkładać kiery. 

Wywalasz kopyta na kanapie, łapiesz za pada (bez kabla), i świetnie się bawisz. 

Polecam spróbować :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
3 godziny temu, Michał102 napisał:

Nie chce mi się sadzić argumentów na poziomie CW, ale od horizonka, to mi proszę się grzecznie odpier.dolić :)

Nie każde wyscigi muszą być simem (btw... FM i GT też nimi nie są), by dawać radochę z grania. 

Horizon to idealny tytuł gdy przychodzimy styrani po robocie i nie chce się rozkładać kiery. 

Wywalasz kopyta na kanapie, łapiesz za pada (bez kabla), i świetnie się bawisz. 

Polecam spróbować :)

Ten argument o symulacji w forzy motorsport. :D

W sumie nie za bardzo wiem o co chodzi z tym a ja tu na forumie od 1410 i takie pierdolenie. Tj. sam, gram od wielu lat i tyle, że grałem na wielu archaicznych kompach jak atarynka czy Commodore ale to takie moje wspomnienia i tyle. Co tu wywlekać. A bo ja to wielki miszcz, a tam gra w 1 gierkę rocznie w statach. No hardcore jak chuj. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ale piękne oranie Karolka dzisiaj panowie. :obama: 

Opublikowano
4 godziny temu, Boomcio napisał:

Czytam i czytam i nasuwa mi się jeden obrazek z aktualnie ogrywanej gry: 

678ef70e-a72e-4f0a-a309-0eef250012f8.pngpng

Ale czego w moim poście nie rozumiesz?

Opublikowano

Ciągle jesteś nawalony w 3 dupy jak piszesz te posty, więc nie dziw się, że ciężko je zrozumiec.

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

Ciągle jesteś nawalony w 3 dupy jak piszesz te posty, więc nie dziw się, że ciężko je zrozumiec.

Napisz co tak ciężko ogarnąć w tym poście, w którym napisałem, że lubię grać na Switchu, wspomniałem konsolę GameCube i kilka gier na tą konsolę oraz napisałem że jakby RE wyszedł na Xa to bym go kupił.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Sam MS ma ich za pissdy i z symulacyjnego racera FM zrobił FH bo leszcze nie ogarniały. 

Z FM zrobili FH? xD 

No no, a z Gran Turismo zrobiono Drivecluba:facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

Ale piękne oranie Karolka dzisiaj panowie. :obama: 

Słabe. Ale na szczęście gdy się tak zlatują boty, to działa stara dobra metoda na przegonienie ich, niczym rzucenie kaszanką w św. Jehowy. Wystarczy, że zapytam o to by podali jakieś dobre ex'y na Xboxa do polecenia i wtedy zapada z ich strony błoga cisza ;)

Opublikowano

Ty masz exy, ale i tak nie chcesz w nie grać. 

Może spróbuj przed posiedzeniem obalić litra... podobno działa i nawet 300h w murzyna w rajtuzach mozna grać i zarywać nocki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.