Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mina pana mówi wszytsko, gdyby nie ten ciekły metal ta konsola po 10m sama się wyłącza, więc oni się chwalą tym co zrobić musieli  :reggie:

Opublikowano

Dobrze że mina tych panów mówi coś innego:nosacz:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ciekły metal, no przecież nie mogło z tego wyjść nic dobrego. Czy kogoś to dziwi? 

Bb5eEQ.gif

Opublikowano

Znawcy :)

Nie po to daje się chłodzenie ciekłym metalem, by nie skorzystać z extra mocy.

Nie działa na paście?

Xbox bez wiatraka i pogorszonym chłodzeniem też się wyłączy.

Nie bronie Sony, ale akurat ten argument jest mocno z du.py.

Opublikowano

58 minutes ago, lpcl said:

Ciekły metal, no przecież nie mogło z tego wyjść nic dobrego. Czy kogoś to dziwi? 

Bb5eEQ.gif

Obie konsole bez wiatraka, na pascie po 10 minutach na ciekłym metalu po 15 wyłącza się, wiec o czym ty w ogóle gadasz

Opublikowano

@Labtec nie wizisz jak to działa? Jeden rzuca karme i się szczeniaczki rzucają. 

Obraz zakompleksionego bota anno domini 2021

giphy.webp?cid=ecf05e47wnun82ql99nmv8er9

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Sony robi sprzęt chujowy, nintendo też ale sprzedają ogromne ilości bo mają gry które kochają fani. A że konsole się nieraz pierdolą to jest pewnie wliczone w koszta i wymiana nie stanowi problemu.

Xbox świetny gamepass gamechanger ale gry exclusywne są ważne.

Opublikowano

No, ale sprzętowo to MS > Nintendo > Sony - jeśli chodzi o kulturę pracy i dobre wykonanie.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

No, ale sprzętowo to MS > Sony > Nintendo- jeśli chodzi o kulturę pracy i dobre wykonanie.

FIX

Opublikowano

Nie sądzę, Nintendo lepiej ma zrobione od takiego PS4, poza driftującymi analogami, to nadal przewyższa tego szrota sony. Tam to chodząca tragedia z tymi konsolami, nie umieją i tyle.

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

No, ale sprzętowo to MS > Nintendo > Sony - jeśli chodzi o kulturę pracy i dobre wykonanie.

trzymałeś switcha w dłoniach? Ten sprzęt może konkurować z polystation pod względem wykonania xD

Opublikowano

No, mam tak gdzieś ze 3 lata Switcha, także mam porównanie.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

trzymałeś switcha w dłoniach? Ten sprzęt może konkurować z polystation pod względem wykonania xD

Dokładnie tak. Dok to poziom wykonania zabawek z jajka niespodzanki. Joy Cony lataja jak żyd po pustym sklepie. I jeszcze do tego konsola sie rysuje jak władasz do docka. 

Opublikowano

Nintendo sprzedaje najwięcej konsol i gier. Z czego mielibyśmy się śmiać? Może że dla pedauw i Mario pedau?

Nintendo jest poza konkurencją bo są najlepsi w elektronicznej rozrywce.

Opublikowano

Nintendo spoko, ale wyższa jakość sprzętu niż Sony/MS? nie no szanujmy się

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

No, mam tak gdzieś ze 3 lata Switcha, także mam porównanie.

No to czemu kłamiesz? Ps4 jest okropnie wykonane ale mimo wszystko nie aż tak źle jak ta pokraka nintendo 

Opublikowano

Driftujące analogi jprdl. Serio ktoś ten złom kupuje? Dajecie przyzwolenie na jebanie w dupę.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

No to czemu kłamiesz? Ps4 jest okropnie wykonane ale mimo wszystko nie aż tak źle jak ta pokraka nintendo 

Ale w czym kłamię? To, że dla Mnie PS4 jest gównem obsranym do tego stopnia, że wszystko z tą konsolą dyskwalifikuje w jakiekolwiek granie, bo zagłusza, pady też tragedia po jakimś czasie, akumulator to wiadomo na 4 godziny i ładować trzeba, o driftujących analogach już nie wspomnę. W porównaniu do Sony to ta konsola nfagów lepiej się sprawuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.