Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Przypomniał mi się ten znany eksperyment, gdzie ludzie potrafili "zabić" prądem podstawionego aktora, jeśli tylko autorytet im tak nakazywał.

Tak mi się skojarzyło jak ludzie cytują DF jako wyrocznię.

BTW: jak gears 5 chodzi poniżej 4K to też gówno rozmazane?

Nie mamy cytować ekspertów pokroju yetiego i liścia. No kurwa to dopiero autorytety gejmingowe. Jeden nawet w piwnicy mało kogoś nie zajebał z tej ekscytacji plejstejszynem. To się raczej nadaje do programu Jaworowicz albo 997.

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boty sie kurwa przyssaly do tego hitmana jakby to byl kutas spencera. Spokojnie, za 3-4 lata jak gra bedzie zapomniana to wejdzie do smyczpassa i wtedy policzycie sobie te wszystkie pixele

Opublikowano

No szczególnie, że patrząc po ilości postów to największe zainteresowanie Hitmanem 3 jest wśród klapów.

Opublikowano

Haha flashbacki z poprzedniej generacji, gra wychodzi, a boty masowo damage control i fikoły 24/7. Nie muszę chodzić do cyrku.

Drogi niezdecydowany kliencie. Kolejny raz rzeczywistość pokazuje, że PlayStation to najlepszy wybór ;)

Opublikowano

Mendrek z flashbackami jak w pizdę dostawał w street fightera i ludziom śmiercią groził, psycha siada do dzisiaj.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Mendrek z flashbackami jak w pizdę dostawał w street fightera i ludziom śmiercią groził, psycha siada do dzisiaj.

Nie gram w SF-a.

Jedynie w 2 i w Alpha 3, ale to lokalnie.

I to nie była groźba, a uprzejma prośba ("pls die") na odczepnego.

Z 10 lat temu ;)

Opublikowano

Miałem coś napisać i wyśmiać Karola ale jednak wolę jego w CW niż smutne wypociny schabka i jego przydupasów.

Fuhrerze Plejbeki dajesz więcej.

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie gram w SF-a.

Jedynie w 2 i w Alpha 3, ale to lokalnie.

I to nie była groźba, a uprzejma prośba ("pls die") na odczepnego.

Z 10 lat temu ;)

Życzenie śmierci = uprzejma prośba. O kurwa. 

Opublikowano
  • "I might not be able to control myself" = uprzejma prośba w mniemaniu berlinka.
  • Mendrek psychopata z relacji Michaelisa to w głowie Karolka przerysowana sytuacja.
  • Gorsza jakość droższych gier to w głowie Mendrka to powód do zakupu PS5 (na krzywdę nieświadomym).
  • Potajemne kibicowanie PiS-owi przy tłumaczeniu wszem i wobec, że się jednak Kaczyńskiego nie lubi.

Mendrek to chodzący paradoks i płatny troll, ale nie znami te numery. 

Opublikowano

Mendrek przechodzi gry na YouTube. Jak przystało na poważnego człowieka nie ma czasu na granie :reggie:

Opublikowano

Mendrek i Yeti jak na prawdziwych wojowników PS5 przystało next-gena widzieli tylko na zdjęciach, ewentualnie na wystawie w jakimś MM.

Opublikowano

To podobny poziom co u wojownika Xboxa z tą różnicą że dobre gry widzieli tylko u konkurencji. 

Opublikowano

Nie widziałem Forzy Horizon na Playstation.

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie widziałem Forzy Horizon na Playstation.

Playstation nie potrzebuje Forzy Horizon. Można równie dobrze odpalić Ace Combat - tu i tu sterujesz latającymi maszynami.

Z tą różnicą że w Ace Combat to latanie jest bardziej L O G I C Z N E...

Opublikowano

liściu ale Ace Combat to był eks na Playstation 25 lat temu

Opublikowano

klapy wolą pobujać w obłokach i marzyć o dobrej ścigałce, której serwerów nie wyjebią 5 lat po premierze

Opublikowano

Od samego rana beka z klapow, gorsza konsola, 40% mniej pixeli, 40% niższe IQ, dojenie frajerów i this is waiting xD.

Ja sobie rozpocząłem przygodę z Ori, wujek z Brazylii polecił mi Ultimate dodatek to Horizon 4 i pogrywam sobie w dodatek do najlepiej wyglądającej gry dostępnej na konsoli czyli Gears 5.

Tyle wygrać, klapom pozostaje 40% ale alkoholu i dmuchanie w pada, ja pierdole, dama z salonów stała się dziwką.

Opublikowano

Średnia rozdziałka w Gears 5 = 1728p. Szkoda, że takie gówno rozmazane, bo dla niewtajemniczonego gra wygląda ładnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.