Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minutes ago, 20inchDT said:

2/3 klapów się pewne odbiło

Dla mnie gra była mocno średnia.

Zrobiłem 100% tylko po to, by ktoś potem nie mówił, że się odbiłem.

Opublikowano

Kim jest użytkownik Donatello?

Wychodzi z niego straszny klap, przeżarty nienawiścią do xboxa:pechowiec:

Opublikowano

W ogóle znacie tę akcję jak przyłapali @Donatello1991 na kradzieży ręczników z siłowni? Spencer z kolegami darł z niego łacha, a gdy się już znudził postanowił zadzwonić na policję. Donatello zaczął płakać, że on za te ręczniki kupuje ryż, a że mówił załkany to nikt nie rozumiał o co mu chodzi. No to się zdenerwowali chłopcy i zaczęli na niego pluć, a ten donatello wiece co zrobił? Zaczął te ślinę zębami jak pies łapać.

Wiem, że tak było, bo widziałem na własne oczy. Masakra te klapy mówię wam. :) 

Opublikowano

Ty ynteligencik, przestań takie pierdoły pisać bo Ci ludzie ignora dadzą. 

Kurwa, dwie strony odbijania jakiś zyebanych argumentów. W tym wszystkim Cirex. I na końcu On. Brakuje tylko doodla i dee do kompletu i mamy teatr osobliwości.  

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Kim jest użytkownik Donatello?

Wychodzi z niego straszny klap, przeżarty nienawiścią do xboxa:pechowiec:

To ten dałn co razem z kolumniarzem liczył procent awaryjnosci xboxa

Opublikowano
37 minutes ago, LiŚciu said:

Kurwa, dwie strony odbijania jakiś zyebanych argumentów. W tym wszystkim Cirex. I na końcu On. Brakuje tylko doodla i dee do kompletu i mamy teatr osobliwości.  

Mistrzowskie zabicie klimatu. Gratuluję. :frog:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

To ten dałn co razem z kolumniarzem liczył procent awaryjnosci xboxa

coś sobie przypominam, koleżka kilka dni po premierze liczył na to nowe xboxy zaliczą podobną wtopę co Xbox 360 z rrodem xd ewidentnie nie mamy tutaj do czynienia ze zdrową psychicznie jednostką

Opublikowano
21 minut temu, ASX napisał:

coś sobie przypominam, koleżka kilka dni po premierze liczył na to nowe xboxy zaliczą podobną wtopę co Xbox 360 z rrodem xd ewidentnie nie mamy tutaj do czynienia ze zdrową psychicznie jednostką

A to ten. To jeszcze lepszy agent niż myślałem. Mistrz rozdziałek i statystyki, obwiniający ms za całe zło i wtopę cybera. Co za odklejeniec. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

:xboss:

IMG_20210121_172250.jpg

Screenshot_20210121_172613_com.android.chrome.jpg

Też właśnie zassałem. Grajmy póki możemy bo MS zaraz nam zabierze darmowe gierki, donatello to też przewidział. 

Opublikowano

Już Bethesda po przejęciu przez MS stała się najlepszą firmą na świecie. Widzę, że każda gra lądująca w gejpasie to plus 4 do oceny ( bo pozycja wyjściowa każdej z nich to 6, ale to normalka ) i hicior stulecia:D No, ale nie ma co. Zapewne i tak za niedługo staniecie się jak Major ze Szkolnej, który zacznie marudzić na darmowe paczki :D Ot xbotowcy to właśnie takie Majory i Kononowicze.

Opublikowano

Tak tutaj lecimy z tymi klapami że aż mnie na wspominki wzięło , odpaliłem sobie GTA 3 prawilną wersję na pierwszego królewskiego Xboxa..jak to ładnie wyglądało w porównaniu z tym co było na PS2 xD

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Oni chyba w szał wpadli i wszystko będą ściągać aż się dysk zapcha. A zauważyliście jaki szał zaraz po wydaniu Hitmana ale i tak nie kupią bo trzeba wydać pieniądze za to co miesiąc kilka dych na GP to normalne :D

9CFE5943-DAE4-4529-AEA1-D3B141BF88C7.jpeg

Opublikowano
47 minut temu, Donatello1991 napisał:

Już Bethesda po przejęciu przez MS stała się najlepszą firmą na świecie. Widzę, że każda gra lądująca w gejpasie to plus 4 do oceny ( bo pozycja wyjściowa każdej z nich to 6, ale to normalka ) i hicior stulecia:D No, ale nie ma co. Zapewne i tak za niedługo staniecie się jak Major ze Szkolnej, który zacznie marudzić na darmowe paczki :D Ot xbotowcy to właśnie takie Majory i Kononowicze.

Rdr2 też było w gpu, najmocniejsze 6/10 ever. Jaki typ, nie mam słów a nie chcę go obrażać. 

20 minut temu, Whisker napisał:

Oni chyba w szał wpadli i wszystko będą ściągać aż się dysk zapcha. A zauważyliście jaki szał zaraz po wydaniu Hitmana ale i tak nie kupią bo trzeba wydać pieniądze za to co miesiąc kilka dych na GP to normalne :D

9CFE5943-DAE4-4529-AEA1-D3B141BF88C7.jpeg

Hitman 3 kupiony, za 180 zeta w Brazylii, a co tam ma sonce spidermon w weekend i chlanie? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

PS players

88615214-B53C-4826-8AF6-08588E4AFF02.jpeg

Xbox players

6D868271-DE8B-43B0-AFA2-F808227DDFC8.jpeg

Tak po tym filmiku który ktoś wrzucał to bliżej ci do tego grubego typa. 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Desperados III 86 na MC. 

Opublikowano

Jako, że poważnie zacząłem się zastanawiać, że ta generacja tak rozkręci się dobrze za 2 lata, to za radą Andrewa pomyślałem, że może pora obok PS4 przed kupnem Xboxa Series S, co by zaliczyć kilka gier z generacji PS2 wydanych na Xboxa, może Gearsy od biedy, a także nacieszyć się tym GP, wszak te 4 PLN to nie majątek... wróć! Szybko okazało się, że GP jest tylko na 3 miesiące za tę cenę. Potem już prawie 60 PLN panie kolego za miesiąc (7 bomb na rok) za tą wspaniałą smycz. Nie ukrywam, jak bulę za Netflixa 52 PLN to mi szkoda nie obejrzeć czegoś, ale czasami się tak zdarza. A jak coś wylatuje, a miałem w planach, to w ogóle lipa. A tak, wiem - jest opcja cebulacka, 4 PLN z dodawaniem nowych kont do konsoli, ale no z takich kombinatoryk wyrosłem jeszcze z czasów składek slotowych na PS3.

Mógłby być top 10 anime betrayals i Mendrek w obozie zielonych, a takie przykre kłamstewko szerzone tu przez bociarnie o GP za 4 PLN i tak jakoś zrobiło się niesmacznie. To u was boty taki klimat? Aha.

Nie no, nadal to może być spoko opcja, do momentu aż PS5 wróci do sklepów i przestanie się wyprzedawać na pniu. Choć jak mutliplatformy będą dropować 20 klatek na sekundę, to chyba prędko to się nie stanie...

Opublikowano

Widzę u Mendrka mental typowego frajera wytresowanego i wydymanego przez Sony, który myśli, że trzeba płacić co miesiąc za GP 55 zł albo zakładać nowe konta.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Widzę u Mendrka mental typowego frajera wytresowanego i wydymanego przez Sony, który myśli, że trzeba płacić co miesiąc za GP 55 zł albo zakładać nowe konta.

U Sony jest wszystko klarowne, uczciwe i bez kombinatoryki. Jest też atrakcyjne cenowo, dlatego od dawien dawna nie mam potrzeby wchodzenia do cancer zone. Wystarczył mi krótki look na Allegro i ogłoszenia z UGP w stylu: "Proszę po zakupie o dane do konta konsoli, nie może być na niej aktywny abonament, abonament w oparciu o profil" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.