Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minutes ago, Mendrek said:

Myślę, że gry te same, w które grają posiadacze pewnej konsoli na X, wydanej w 2021 roku.

A jeśli o tytuły chodzi, to Metro Exodus fajny klimat i dialogi. Polecam, pewnie jest w GP. A nie. Wyleciała. Ojej. 7 bomb co roku, a smycz nadal za krótka ;)

W takim razie ekskluzywny dla Xboxa Stalker 2 powinien się zainteresować. Będzie dostępny w GP na premierę, którego koszt w najdroższym wariancie jest równy cenie jednego obiadu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kto się Doomem chwali? 

Whiskas spruty od rana.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Wy za to chyba siedzicie na jednym oddziale wyrywając sobie pada od xsx bo jad płynie i pękanie dup

Tak samo jak Wy się chwalicie Doomem który tez już każdy ograł i nie pluje się o to

Co najwyżej mogę pęknąć ze śmiechu czytając te brednie. 

Teraz, MYSZa7 napisał:

Kto się Doomem chwali? 

Whiskas spruty od rana.

Ostatnio był killzone grany i kolekcja uncharted. 2007 i 2010. Nieźle. 

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Myślę, że gry te same, w które grają posiadacze pewnej konsoli na X, wydanej w 2021 roku.

Myślę, że tylko ty grasz w takie gówna, co zresztą nie jest żadną nowością. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Myślę, że tylko ty grasz w takie gówna, co zresztą nie jest żadną nowością. 

7 bomb, ile za to by było browarów? To mnie przerasta. Chlania w opór przez rok sikaczy z biedry. A boty, że za darmo, ha tfu. Tylko sony. 

Opublikowano

7 bomb to tyle co sackboy i murzynek-pająk.

Opublikowano

Za tyle to i gówno w złotym opakowaniu prosto od kaza by kupili.

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał:

7 bomb to tyle co sackboy i murzynek-pająk.

Ale tam jest jakość, pieprz i magia. Za jakość się płaci. Jacy niewolnicy ja prdl. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Ale tam jest jakość, pieprz i magia. Za jakość się płaci. Jacy niewolnicy ja prdl. 

Zły dobór słów, niewolnicy? To my wybieramy w co gramy i co kupujemy, wy opłacanie abonament i liczycie na kogos „z góry” ;)

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

. Się módlcie o średnią 80 na meta

Wytrawni gracze, zieloni koneserzy gejmingu nie sugerują się ocenami na meta. To klasa wyższa konsolowego biznesu, kreująca trendy,  samodzielnie oceniająca, kształtująca opinie. Gdyby sugerować się ocenami na meta, to za dobrą grę trzeba uznać Uncharted 4 czy Detroit:BH, samograje dla januszy, rzeczy którymi jara się tylko niebieski plebs. Dlatego właśnie tylko niewolnicy marki i ćwierćmózgi dają jeszcze fucka o metacritic. 

W ogóle jakie to upodlające, czaicie? "Módlcie się o średnia na meta". Taki wysryw mógł wyjść tylko z trzewi klapa, osobnika bez rozumu, godności człowieka, niewolnika marki. Co ta ideologia plejstejszyn robi z ludźmi, mieszać sprawy nadprzyrodzone jak modlitwa do gierek :obama: Pizza Donatello 4 sery zaprawdę powiadam ci jesteś najuboższym duchem klapersem jakiego ten temat gościł w tym roku, antytezą człowieczeństwa, chodzącym symbolem upodlenia, mentalnym wyciekiem niebieskiego szamba.  W sumie nie żeby inne klapy tutaj były lepsze, są nawet gorsi, więc to taka zbiorowa recenzja tych biedaków, no offence.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Zły dobór słów, niewolnicy? To my wybieramy w co gramy i co kupujemy, wy opłacanie abonament i liczycie na kogos „z góry” ;)

Abo to tylko jedna z opcji. Trudno zrozumieć, cnie? Na pewno jak, się płaci prawie 4 bomby za gierkę i wystawia dupę po więcej. 

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Wytrawni gracze, zieloni koneserzy gejmingu nie sugerują się ocenami na meta. To klasa wyższa konsolowego biznesu, kreująca trendy,  samodzielnie oceniająca, kształtująca opinie. Gdyby sugerować się ocenami na meta, to za dobrą grę trzeba uznać Uncharted 4 czy Detroit:BH, samograje dla januszy, rzeczy którymi jara się tylko niebieski plebs. Dlatego właśnie tylko niewolnicy marki i ćwierćmózgi dają jeszcze fucka o metacritic. 

W ogóle jakie to upodlające, czaicie? "Módlcie się o średnia na meta". Taki wysryw mógł wyjść tylko z trzewi klapa, osobnika bez rozumu, godności człowieka, niewolnika marki. Co ta ideologia plejstejszyn robi z ludźmi, mieszać sprawy nadprzyrodzone jak modlitwa do gierek :obama: Pizza Donatello 4 sery zaprawdę powiadam ci jesteś najuboższym duchem klapersem jakiego ten temat gościł w tym roku, antytezą człowieczeństwa, chodzącym symbolem upodlenia, mentalnym wyciekiem niebieskiego szamba.  W sumie nie żeby inne klapy tutaj były lepsze, są nawet gorsi, więc to taka zbiorowa recenzja tych biedaków, no offence.

To teraz mi wyjaśnij dlaczego xsx sprzedaje się aż 3 razy gorzej? Bo to takie pierdolenie bez żadnych podstaw

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

To teraz mi wyjaśnij dlaczego xsx sprzedaje się aż 3 razy gorzej? Bo to takie pierdolenie bez żadnych podstaw

Przecież wyjaśnił:

samograje dla januszy, rzeczy którymi jara się tylko niebieski plebs

btw uncharted 1 jaka to była przeciętna gra, jak sobie teraz przypomnę, dopiero potem klapy się podjarały, bo jedynka nic dobrego nie zapowiadała. 

Opublikowano

A co mnie obchodzą dane sprzedażowe. Czy ja mam udziały w MS? Czy ja pracuję w MS? Dla koneserów gejmingu liczy się fun jaki zapewnia najpotężniejsza konsola w historii ludzkości, techniczny majstersztyk inżynierów MS, atmosfera doskonałości emanująca z każdej sekundy gry na XSX. Ja nie muszę sobie przedłużać kutasa danymi sprzedażowymi, grafikami z ocenami z metacritic i nagrodami portali Bangladesh-online i Ethiopia-playstation. Tylko niebieskie ułomy życiowo przegrane i tkwiące w szambie plejstejszynowej chujowości musi jarać się wynikami sprzedaży i zyskami Sony, które doi ich jak sasha grey w filmie Blowjob Fiesta. 

"PlayStation sprzedaje się lepiej" xD. Co to w ogóle za argument, jak można zniżyć się do takiego poziomu, beka z was typy, zasługujecie tylko na litość.

Opublikowano

Pisac ze uncharted to slaba gra a jednoczesnie upatrywac mesjasza w medium XDDDDDDDDDD to mogl tylko napisac typ nacpany dymem z xkurwy jebanej

Opublikowano

Xboty i GP przypominają mi sezon świąteczny i jak bezdomni chodzą na darmowe obiady do świetlicy. Marzy taki jeden z drugim o schabiku, ale do końca nie wie co dostanie.

Przychodzi a tu fasola w sosie cebulowym. Niby ponarzeka, ale zeżre, bo to nie on decyduje co dostanie, ale jest taki głodny, że pożre w całości. Następnego dnia też marzy, ale znowu dostanie to co zaserwują. Potem jednak musi wrócić do brutalnej rzeczywistośc i dalej marzyć. Najgorsze w tym jest to, że taki bezdomny ma rzadko wybór, a taki xbot ma wybór a nic z tym nie robi, tylko jak ten więzień MS liczy na michę ryżu, bye  klawisz ( MS) dzisiaj nie wypatrzył go na dymanie.

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Pisac ze uncharted to slaba gra a jednoczesnie upatrywac mesjasza w medium XDDDDDDDDDD to mogl tylko napisac typ nacpany dymem z xkurwy jebanej

Czy ktoś nazywa Medium mesjaszem, durniu?

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Marzy taki jeden z drugim o schabiku (...)

a co ja ku,rwa goj jestem żeby świnaka żreć? Białeczko z fasoli, antyoksydanty z cebuli hmmm Wiadomo, polak wychowany na schabie nie rozumie obiadu bez mięsa, ale koneser z warzywem uczyni cuda.

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

Morda patologio. 

Naucz się czytać ze zrozumieniem, średnia. Poza tym nie jaram się medium ale czego mogę spodziewać się od tryskającego nienawiścią psychola. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Minusy w cw, psycha siada klapom, a dopiero południe. Do wieczora towarzystwo już będzie zdrowo najebane i zaczną smakować dirta i spidermona. 

Opublikowano

Wyczekiwali next gena, a dostali niedorobionego małżo-giganta. Chcieli gier, a dostali dodatek do średniaka ze spidermanem i beganie laleczką za 3,5 bomby. Next genowe exy będą ciągnęły za sobą PS4. Do tego Hitman 3 pokazał, jaka będzie tendencja w grafice w tej genercji, a jak wiadomo, graficzka jest dla nich czymś najważniejszym.

Nic dziwnego, że siada im psycha.

Opublikowano

Co tam teraz w cw chłopaki? Yebane klapy jarają się uncharted 14 i 10 minutowym demo exem? 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Co tam teraz w cw chłopaki? Yebane klapy jarają się uncharted 14 i 10 minutowym demo exem? 

Gorzej, killzone, Uncharted 1 i Dirt. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.