Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, MYSZa7 said:

Ale mówili coś, że nie podniosą ceny Golda czy co?

Ja rozumiem oburzenie tej części, która płaci tylko za Golda, pewnie jest to duża część o ile nie większość, ale mnie to naprawdę mało obchodzi. Kto jest świadomym użytkownikiem tego systemu to już dawno ma wykupione GPU na dłuższy okres, a nie ciśnie na samym Goldzie. Wydaje mi się, że po tym shitstormie jaki teraz mamy, Microsoft się zreflektuje i zrezygnuje z tej podwyżki.

Były nawet głosy o darmowym goldzie. 

Być może podwyżka jest uzasadniona, ale chciałbym zrozumieć logikę. Cena idzie 2x akurat teraz?

Do tego GP na PC też podrożał 2x zaledwie miesiąc lub dwa wcześniej.

Edytowane przez C1REX

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

- kupić xboxa

- nie miec gpu

- no profit

Opublikowano

Chyba:

- kupić xboxa 

- no profit

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Były nawet głosy o darmowym goldzie. 

Być może podwyżka jest uzasadniona, ale chciałbym zrozumieć logikę. Cena idzie 2x akurat teraz?

Do tego GP na PC też podrożał 2x zaledwie miesiąc lub dwa wcześniej.

Powiem tak, naiwnym trzeba być licząc na to, że cena GPU się nie podniesie. Wszystko fajnie, Microsoft chce nas na początku zachęcić, ale całe życie dopłacać nie będzie. Dlatego cały czas, regularnie sobie doładowuje GPU za pół darmo... póki można.

Opublikowano

Zmiencie prace jak was nie stac. Juz wam komorowski to mowil lata temu.

Opublikowano
4 minutes ago, MYSZa7 said:

Powiem tak, naiwnym trzeba być licząc na to, że cena GPU się nie podniesie. Wszystko fajnie, Microsoft chce nas na początku zachęcić, ale całe życie dopłacać nie będzie. Dlatego cały czas, regularnie sobie doładowuje GPU za pół darmo... póki można.

Spoko, ale nie podwyżka o 100% dwóch usług w najgorszym momencie i po słowach sugerujących brak podwyżek przez jakiś czas.

Opublikowano

Kredyt na Xboxa weźcie, biedaki jebane.

Opublikowano

Nie stac was wydac 40zl miesiecznie na hobby? Tfu na was polskie śmiecie, tak jak pan testo powiedział robaki.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Spoko, ale nie podwyżka o 100% dwóch usług w najgorszym momencie i po słowach sugerujących brak podwyżek przez jakiś czas.

No słaby ruch MS, nie ma czego bronić. Tak czy inaczej średnio mnie to dotyczy w tym momencie.

Opublikowano

Teraz, MYSZa7 napisał:

Kredyt na Xboxa weźcie, biedaki jebane.

Oho, psycha siada wyzywanko sie zaczyna :kaz:

Opublikowano

Nas stać na gierki za 3 i poł bomby zielone biedne robale.

Opublikowano
38 minut temu, lpcl napisał:

Nie dobrze napisałem. Liść chyba jako jedyny płaci praktycznie full za gpu w abo. A tak praktycznie wszyscy jadą na konwersjach. Więc stąd moje zdziwienie jego słowami. 

No to teraz jak mi się skończy to bede musiał bulić dużo więcej. Pozatym tak kurwa kochacie spencera i MS a jedziecie na konwersjach? Co za paradoks - LIŚĆ płaci pełną cene za GPU a boty w chuja lecą ze Spencerem. N I E     D O     W I A R Y 

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

Nas stać na gierki za 3 i poł bomby zielone biedne robale.

Nie dość, że bieda umysłowa to jeszcze frajerstwo.

6 minut temu, Figuś napisał:

Oho, psycha siada wyzywanko sie zaczyna :kaz:

Pije do posta incha, ale no uderz w stół a liście się odezwą :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No to teraz jak mi się skończy to bede musiał bulić dużo więcej. Pozatym tak kurwa kochacie spencera i MS a jedziecie na konwersjach? Co za paradoks - LIŚĆ płaci pełną cene za GPU a boty w chuja lecą ze Spencerem. N I E     D O     W I A R Y 

Co jest złego w korzystaniu z promocji? Nigdy nie kupiłeś niczego jak była promocja?

Jeśli ktokolwiek zrezygnowałby z promocji bo "kocha" jakieś korpo i woli placic wyższa cene, to znaczy że jest z nim coś mocno nie tak

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dajesz się dymać Sony, dajesz się dymać Microsoftowi, to już chyba nawyk u Ciebie. 

Opublikowano

Mylisz promocje z wykorzystywaniem luki dzięki któej można zrobić konwersje. Nie mam nic przeciwko promocji. 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Chłopie za 3 lata ci się skończy czy ile ty tam masz 2?

Nie panikuj na zapas. 

Jak jest taka opcja to czemu nie korzystać. Jak nie będzie to się będę martwił albo i nie. 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mylisz promocje z wykorzystywaniem luki dzięki któej można zrobić konwersje. Nie mam nic przeciwko promocji. 

Jakiej luki jak ms sam zachęca co konwersji za 4 zeta, ja prdl. 

Właśnie przez taki skok cenowy chce to pewnie ukrócić. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jaką luke? Sam Microsoft oferuje ta konwersję i do niej namawia xd

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

Jakiej luki jak ms sam zachęca co konwersji za 4 zeta, ja prdl. 

Właśnie przez taki skok cenowy chce to pewnie ukrucić. 

Czy Wy czytacie co piszeciie? Zachęca do konwersji jednocześnie podnosząc cene żeby ukrócić robienie konwersji?

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Gwałcili Phila na plaży w Rio, to teraz się zemścił.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Czy Wy czytacie co piszeciie? Zachęca do konwersji jednocześnie podnosząc cene żeby ukrócić robienie konwersji?

Kurwa, nie możesz być tak tępy. Zachęcał do czasu zmiany, ceny bo teraz już nie jest to tak korzystne. Ale zobaczymy jak, ceny golda się ustalą na np. cdkeys. 

Opublikowano

LCPL przeczytaj co Ty piszesz a jak nie ogarniasz to wróć do dyskusji z ciorexem. 

Opublikowano

Ale te niebieskie imbecyle naprawdę myślą, że konsumenta powinna łączyć z korporacją jakaś więź uczuciowa?! :obama:

To jest przerażające, jak ideologia plejstejszyn wyprała te puste łby.

No tak, nie ma to jak kochać Sony (bez wzajemności) i dać się doic po 350 zł za każdego crapa :notbad:

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.