Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Wy się cieszycie ze skasowanej podwyżki golda, ale podwyżka 100% na GamePass PC pozostała.

Oferta, która jest namiastką tej z konsol kosztuje teraz tyle samo :frog:

niższa cena była tylko w okresie bety, od początku pisali że ostatecznie będzie kosztować tyle samo. Przestań szukać sensacji

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Just now, ASX said:

niższa cena była tylko w okresie bety, od początku pisali że ostatecznie będzie kosztować tyle samo. Przestań szukać sensacji

Ale po zakończeniu bety podwoiła się tylko cena, a gier pozostała połowa.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Ale po zakończeniu bety podwoiła się tylko cena, a gier pozostała połowa.

jeśli uważasz że to słaba oferta to wiesz, nie musisz za nią płacić. To nie  jest przymusowa "smycz"

Opublikowano

U zielonych znowu wszystko po staremu, ale u niebieskich nieudaczników także. Polecam niezmiennie aktywny temat o awaryjności GolaraStation 5 czy jak kto woli OdbytStation 5, bo kolejni użytkownicy twierdzą, że pierdzi, ale także brzmi jak golarka.

Opublikowano

Ja czytałem jakis czas temu, ze wydaje dzwieki jak ufo :[

Opublikowano

Pokory to już dawno powinni nabrać Sony z tymi ich swoimi praktykami i chujowymi jak sedes od żuka konsolę ps5, która nie dość, że jest słaba to jeszcze awaryjna z padami na czele. Spierdziały się mózgi klapom i to tak porządnie, że ich smród nie jest w stanie zlikwidować sam Spencer, bo wyjebał ich w ryj niczym Gambit Królowej. 

Opublikowano
4 hours ago, dee said:

Znamienne, że najlepszy dzień w życiu klapa od czasu premiery PS5 to ten gdy MS podniósł cenę Golda :xboss: Tak, Golda, usługi o której większość użytkowników Xboksa dawno zapomniało. Ja tam się cieszę, że biedne, ruchane że wszystkich stron przez Sony klaperstwo ma jakiś promyk słońca w swoim smutnym, nędznym żywocie. Teraz taki Morales ogrywany trzeci miesiąc będzie lepiej smakował, a i 350 złotych samo wyleci z portfela na Knack Remaster 

twoje posty to jak zacięta płyta, weź walnij coś świeższego bo nie wiem nigdy czy mnie forumek wysadził na jakieś starej stronie CW

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

jeśli uważasz że to słaba oferta to wiesz, nie musisz za nią płacić. To nie  jest przymusowa "smycz"

Oferta jest wciąż zajebista. Szczególnie na początku jak dostaje się te wszystkie gry na raz. Potem jednak słabnie po ograniu tych najlepszych gier i człowiek zaczyna czekać na nowe wrzutki.

Najbardziej chujowy moment miałem, jak gry które zacząłem dały alarm, że zaraz wychodzą z usługi.

Jednak dla wielu graczy za granicą cena nie jest problemem, tylko CZAS.

Jak się ma czas na max 2 gry w miesiącu, to GamePass traci całkiem swoją magię.

Opublikowano

Ja pierdole Daddy jaki zolnierz marki XDDDDDDDDDD siedzial cala ‚bitwe’ schowany w bunkrze, wpierdalal tam konserwy z krakusa i bil konia do zdjec sonki w zakupach growych ale kiedy ogloszono rozejm to pierwszy wybiegl z zielona flaga i hymnem na ustach

Co za obrzydliwe community. Znajdzcie mi kurwa jednego porzadnego, uczciwego bota ktory nie jezdzi na robote do brazylii

Opublikowano

Ambasadorzy Faweli od siedmiu boleści haha. Najlepsze jest to, że za 5 dni kolejna weryfikacja, a próbują to wypierać jak za małolata wypierali czopki z tyłka, tylko coś nie wychodziło.

Opublikowano

Microsoft nie ma żadnych szans z siłą marki Sony. Łączna sprzedaż konsol Playstation to 600 milionów. Xboxów sprzedano zaledwie 150 milionów,  mniej niż sprzedaż Playstation2.  A przecież  Sony weszło na rynek konsol tylko jedną generacje przed Microsoftem. 

Xbox jeszcze nigdy nie wygrał żadnej generacji konsol. Tylko za pierwszym razem udało się zająć drugie miejsce i wyprzedzić Gamecuba. A tak zawsze są na ostatnim miejscu. Myślicie, że w teraz się uda. Marzenia nic nie kosztują ale fani konsoli microsoftu powinni już pogodzić się z faktem że xbox nigdy nie wygra i zawsze będzie ostatni.

Opublikowano

Tak w ogóle to skąd u klapów tyle niezdrowej fascynacji odbytami innych graczy? Podświadomość?

28 minut temu, Labtec napisał:
4 godziny temu, dee napisał:

Znamienne, że najlepszy dzień w życiu klapa od czasu premiery PS5 to ten gdy MS podniósł cenę Golda :xboss: Tak, Golda, usługi o której większość użytkowników Xboksa dawno zapomniało. Ja tam się cieszę, że biedne, ruchane że wszystkich stron przez Sony klaperstwo ma jakiś promyk słońca w swoim smutnym, nędznym żywocie. Teraz taki Morales ogrywany trzeci miesiąc będzie lepiej smakował, a i 350 złotych samo wyleci z portfela na Knack Remaster 

Pokaż więcej  

twoje posty to jak zacięta płyta, weź walnij coś świeższego

W chvju mom reakcje jakiegoś randoma na moje posty :reggie:. Swojej starej powiedz żeby sobie coś świeżego walnęła, polecam mydło.

Edytowane przez dee

Opublikowano
35 minut temu, schabek napisał:

Ja pierdole Daddy jaki zolnierz marki XDDDDDDDDDD siedzial cala ‚bitwe’ schowany w bunkrze, wpierdalal tam konserwy z krakusa i bil konia do zdjec sonki w zakupach growych ale kiedy ogloszono rozejm to pierwszy wybiegl z zielona flaga i hymnem na ustach

Co za obrzydliwe community. Znajdzcie mi kurwa jednego porzadnego, uczciwego bota ktory nie jezdzi na robote do brazylii

Wogóle wczoraj wieczór był niesamowity. Boty zapłakane ryje bo ceny im podniesli. @Daddy się zesrał i nosa tu nie włożył, taki śmierdziuch co spod stołu wychodzi gdy coś kapie a jak nic nie kapie to siedzi pod krzesłem. @Paolo de Vesir kolejny który już głośno w statusach o byciu wyruchanym prze spencera pisał, smary wycierał i PS% na OLX już szukał, @ASX słowa nie napisał. MS napisał że się wycofuje i już drą ryje na całe CW. STEROWANE I WYTRESOWANE BOTY bez charakteru. 

Opublikowano
16 minutes ago, dee said:

Tak w ogóle to skąd u klapów tyle niezdrowej fascynacji odbytami innych graczy? Podświadomość?

W chvju mom reakcje jakiegoś randoma na moje posty :reggie:. Swojej starej powiedz żeby sobie coś świeżego walnęła, polecam mydło.

ból dupy bota na śniadanie....a nie przepraszam, to po prostu taka niższa klasa ludzi

Opublikowano
20 minutes ago, Paolo de Vesir said:

GamePass istnieje tylko na konsolach, PC to taki słaby substytut Xboxa.

Zgadzam się i zadam pytanie.

Czy m$ dał za wysoką cenę GP na PC, czy za niską cenę na konsolach?

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

@ASX słowa nie napisał.

może zajrzyj do tematu zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury że nie krytykowałem tej decyzji?

Opublikowano

Może poczytaj ze zrozumieniem (u was o to ostatnio cięzko). 

Pisałem o CW - nie biegałem po innych tematach żeby sobie poczytać o drogim jak cholera abonamencie. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

Klapy z połykiem zasuwają 11letnie gry za 350 zł, sony to ma dobrze z takimi wyznawcami i pewnie mogą spokojnie szykować następne podwyżki cen. 

Ty masz najebane czy jak? Na xboxa 329zl gry chodzą, o czym ty majaczysz?

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

isałem o CW - nie biegałem po innych tematach żeby sobie poczytać o drogim jak cholera abonamencie. 

w tym rynsztoku też zdarzyło mi się skrytykować ich decyzje, przestań naginać rzeczywistość i pisać że nie nic pisałem 

https://www.psxextreme.info/topic/122059-console-wars-14-wierze-w-markę-i-tyle/page/304/#comments

Opublikowano

To się nazywa syndrom " Wyparcie czopka ". Xboty po prostu nie dopuszczają do myśli pewnych rzeczy. Znaczy starają się tego nie robić. Zakrzywiają rzeczywistość. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.