Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

kupcie se po switchu i przestańcie pyerdolić :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

nie no, Xbox póki co zaorany, Control Ultimate na zawsze dla plusowiczów (gdzie w GP dostało się zwykłą wersje na może 2 miesiące), i do tego ten fail z medium którego pompowali zieloni, bo nie mają w co innego

Ta gra już jest w usłudze 2 miechy.  

Control wczoraj 

- gówno rozmazane, Remedy skończyło się na MP2,  nuda, znowu jakieś psycho nadprzyrodzone moce meh,  biegasz po jakimś biurowcu przez 12h czaisz typie. 

Control dziś 

- GOTY gierka, kurwa w wersji Ultimate, na zawsze,  Remedy mistrzowie, to jest gierka a nie jakiś obsrany Alan Wake, 

U L T I M A T E. 

Hrrrre tfu xD 

Opublikowano

Liściu, ale "za kilka miesięcy czy lat" ta gra będzie latać za 19zł. Za tyle kupiłem quantuma z analem i dlc w pudełeczku ze dwa lata temu.

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Ta gra już jest w usłudze 2 miechy.  

Control wczoraj 

- gówno rozmazane, Remedy skończyło się na MP2,  nuda, znowu jakieś psycho nadprzyrodzone moce meh,  biegasz po jakimś biurowcu przez 12h czaisz typie. 

Control dziś 

- GOTY gierka, kurwa w wersji Ultimate, na zawsze,  Remedy mistrzowie, to jest gierka a nie jakiś obsrany Alan Wake, 

U L T I M A T E. 

Hrrrre tfu xD 

Siedze hubercik w  temacie regularnie i jakoś nie widziałem takich wywodów na temat tej gry. Masz jakieś ciekawe projekcje czy po prostu jestes jaki jestes i powinnismy Cie tolerować albo chronić przed światem zewnętrznym?

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Liściu, ale "za kilka miesięcy czy lat" ta gra będzie latać za 19zł. Za tyle kupiłem quantuma z analem i dlc w pudełeczku ze dwa lata temu.

Incholino - na zawsze vs na chwile

Opublikowano

No kurwa, w pudełku to chyba na zawsze, a w plusie to na chwile xddd a ty sie jeszcze cieszysz, że 4 dychy zapłacisz

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Siedze hubercik w  temacie regularnie i jakoś nie widziałem takich wywodów na temat tej gry. Masz jakieś ciekawe projekcje czy po prostu jestes jaki jestes i powinnismy Cie tolerować albo chronić przed światem zewnętrznym?

Incholino - na zawsze vs na chwile

Dla ciebie Pan Hubercik. 

IMG_20210127_185636.jpg

BTW Control Ultimate + 3 gierki vs Control + 300 gierek. Normalnie deal życia na plejśmieciu. 

@Whisker zgodzisz się? Hej @Whiskerczemu nie piszesz?  xD

Opublikowano

No i czego huberciasty dowodzi twój screen? Ze niby niebiescy po grze jechali?

Jednak ta druga opcja - chronić przed światem zewnętrznym 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

No i czego huberciasty dowodzi twój screen? Ze niby niebiescy po grze jechali?

Jednak ta druga opcja - chronić przed światem zewnętrznym 

Dowodzi tego, że grę skończyłem. Nie muszę się rozpisywać na jej temat w wiadomym temacie. Ja po prostu gram i cieszę się grami. W tym miesiącu skoczyłem Doom Eternal,  Call of the Sea, DLC Lego do FH4, The Hivebusters i jestem jakoś w połowie AC Vallhala. Myślę, że przeciwieństie do największych pieniaczy w CW mogę się nazwać Graczem. Nie odpalm konsoli raz na ruski rok, żeby przejść Uncharted 4 czy Horizon, które notabene też skończyłem. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

giphy.gif?cid=ecf05e47i3nz5yikauawhke7no

Bardzo słaby foruming. Może wezwij na pomoc swojego najebanego pomagiera xD 

Opublikowano

A tak btw Control nie wrócił do usługi ponownie i boty nie ograły go zanim była informacja o wersji na Next Geny?

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A tak btw Control nie wrócił do usługi ponownie i boty nie ograły go zanim była informacja o wersji na Next Geny?

Nie. Control jest w usłudze po raz pierwszy. 

Opublikowano

Co tam boty? Super hiper korytarzowy samograj na 9 godzin 73% The Medium w średniej jakości co nawet prosiak pociągnie wyszedł na najmocniejszą konsolę świata. Choć to i tak najlpeszy ex na tego next gena jakim możecie się pochwalić. A tyle było psioczenia na mirales i samograje. Na więcej nie zasługujecie.

Opublikowano

Dajcie już spokój z tym control, gierka nawet ok ale żaden tam mega hit jak max payne swego czasu. 

Opublikowano
11 minut temu, Hubert249 napisał:

Bardzo słaby foruming. 

Dzieki za info. Możesz iśc już ogarniać pisssde w jakimś dziale typu modelarstwo.:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Przypomne, że srednia ocen 73% to jeśli chodzi o eksy na Paystation wybitna gra i powód do spustów dla klapów :notbad:

Ta hipokryzja klapersów

Opublikowano

Chyba, że nie masz kiedy grać, bo 24/7 siedzisz na forum i walczysz za markę, wtedy tylko halucynacje i śmierć z niedożywienia.

Opublikowano

Medium, beka razy dwa. Z ocen nie jestem zdziwiony, w końcu kolejna, żółta rzygowina Knura. Śmieszne jest to, że trzy miesiące po premierze x-śmiecia bez gier, Medium nazywana jest przez portale, jako pierwszy next genowy tytuł na tego zloma. Pierwszy next genowy tytuł, po prawie kwartale od premiery, który ma spadki do 900p i 648p, a przy tym problemy z utrzymaniem 30fps. 

Knurzysko pięknie pluje im na mordy. 

:dynia: :dynia: :dynia:

Teraz, dee napisał:

Chyba, że nie masz kiedy grać, bo 24/7 siedzisz na forum i walczysz za markę, wtedy tylko halucynacje i śmierć z niedożywienia.

Wezyr trochę czasu na grę ma, cały przeznacza na wowa, niezły psychol :pawel:

Opublikowano

Ależ eksplozje odbytów u niebieskich niewolników marki wywołało The Medium. Świadomość, że na Paystation za takie gry musisz płacic po 2 stówki to już za wiele na te zwichrowane ideologią plejstejszyn umysły :notbad:

A w zielonym królestwie dzien jak co dzien, wpadła nowa giereczka do GP? Okeeej, sprawdzi się, nie ma powodów do ekscytacji.

Opublikowano
32 minuty temu, mitra napisał:

Super hiper korytarzowy samograj na 9 godzin

Przecież to brzmi jak mokry sen o eksiku fana niebieskiej platformy i jak 3/4 tychże eksików.

Opublikowano
13 minutes ago, YETI said:

Pierwszy next genowy tytuł, po prawie kwartale od premiery, który ma spadki do 900p i 648p, a przy tym problemy z utrzymaniem 30fps. 

A mimo to gra wygląda świetnie.

Mam nadzieję, że to zamknie mordy debilom piszącym, że jak gra nie ma 4k/60fps to od razu gówno rozmazane i nie da się grać.

Next gen 30fps poniżej 1080p.

I nie - nie nabijam się z gry. Nabijam się z debili patrzących na numerki zamiast cieszyć się hobby.

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Sprawdzi się, nie ma powodów do ekscytacji.

I tak przez całą generację na tym zielonym bagnie. 

900p na najpotężniejszej konsoli kurwa. Ładnie zaczął klocek z pierwszym nextgenowym exem. Niech mnie luj.

Dobrze wróży na kolejne lata xd.

Opublikowano

Spokojnie, na ps5 bedzie mniejsza rozdziałka

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

900p na najpotężniejszej konsoli kurwa. Ładnie zaczął klocek z pierwszym nextgenowym exem. Niech mnie luj.

Na PS5 zejdzie jeszcze niżej. Dla przypomnienia - 900p to jest najniższy pułap kiedy gra renderuje DWA światy jednoczesnie, a każdy naprawdę dojebany graficznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.