Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

kupcie se po switchu i przestańcie pyerdolić :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

nie no, Xbox póki co zaorany, Control Ultimate na zawsze dla plusowiczów (gdzie w GP dostało się zwykłą wersje na może 2 miesiące), i do tego ten fail z medium którego pompowali zieloni, bo nie mają w co innego

Ta gra już jest w usłudze 2 miechy.  

Control wczoraj 

- gówno rozmazane, Remedy skończyło się na MP2,  nuda, znowu jakieś psycho nadprzyrodzone moce meh,  biegasz po jakimś biurowcu przez 12h czaisz typie. 

Control dziś 

- GOTY gierka, kurwa w wersji Ultimate, na zawsze,  Remedy mistrzowie, to jest gierka a nie jakiś obsrany Alan Wake, 

U L T I M A T E. 

Hrrrre tfu xD 

Opublikowano

Liściu, ale "za kilka miesięcy czy lat" ta gra będzie latać za 19zł. Za tyle kupiłem quantuma z analem i dlc w pudełeczku ze dwa lata temu.

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Ta gra już jest w usłudze 2 miechy.  

Control wczoraj 

- gówno rozmazane, Remedy skończyło się na MP2,  nuda, znowu jakieś psycho nadprzyrodzone moce meh,  biegasz po jakimś biurowcu przez 12h czaisz typie. 

Control dziś 

- GOTY gierka, kurwa w wersji Ultimate, na zawsze,  Remedy mistrzowie, to jest gierka a nie jakiś obsrany Alan Wake, 

U L T I M A T E. 

Hrrrre tfu xD 

Siedze hubercik w  temacie regularnie i jakoś nie widziałem takich wywodów na temat tej gry. Masz jakieś ciekawe projekcje czy po prostu jestes jaki jestes i powinnismy Cie tolerować albo chronić przed światem zewnętrznym?

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Liściu, ale "za kilka miesięcy czy lat" ta gra będzie latać za 19zł. Za tyle kupiłem quantuma z analem i dlc w pudełeczku ze dwa lata temu.

Incholino - na zawsze vs na chwile

Opublikowano

No kurwa, w pudełku to chyba na zawsze, a w plusie to na chwile xddd a ty sie jeszcze cieszysz, że 4 dychy zapłacisz

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Siedze hubercik w  temacie regularnie i jakoś nie widziałem takich wywodów na temat tej gry. Masz jakieś ciekawe projekcje czy po prostu jestes jaki jestes i powinnismy Cie tolerować albo chronić przed światem zewnętrznym?

Incholino - na zawsze vs na chwile

Dla ciebie Pan Hubercik. 

IMG_20210127_185636.jpg

BTW Control Ultimate + 3 gierki vs Control + 300 gierek. Normalnie deal życia na plejśmieciu. 

@Whisker zgodzisz się? Hej @Whiskerczemu nie piszesz?  xD

Opublikowano

No i czego huberciasty dowodzi twój screen? Ze niby niebiescy po grze jechali?

Jednak ta druga opcja - chronić przed światem zewnętrznym 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

No i czego huberciasty dowodzi twój screen? Ze niby niebiescy po grze jechali?

Jednak ta druga opcja - chronić przed światem zewnętrznym 

Dowodzi tego, że grę skończyłem. Nie muszę się rozpisywać na jej temat w wiadomym temacie. Ja po prostu gram i cieszę się grami. W tym miesiącu skoczyłem Doom Eternal,  Call of the Sea, DLC Lego do FH4, The Hivebusters i jestem jakoś w połowie AC Vallhala. Myślę, że przeciwieństie do największych pieniaczy w CW mogę się nazwać Graczem. Nie odpalm konsoli raz na ruski rok, żeby przejść Uncharted 4 czy Horizon, które notabene też skończyłem. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

giphy.gif?cid=ecf05e47i3nz5yikauawhke7no

Bardzo słaby foruming. Może wezwij na pomoc swojego najebanego pomagiera xD 

Opublikowano

A tak btw Control nie wrócił do usługi ponownie i boty nie ograły go zanim była informacja o wersji na Next Geny?

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A tak btw Control nie wrócił do usługi ponownie i boty nie ograły go zanim była informacja o wersji na Next Geny?

Nie. Control jest w usłudze po raz pierwszy. 

Opublikowano

Co tam boty? Super hiper korytarzowy samograj na 9 godzin 73% The Medium w średniej jakości co nawet prosiak pociągnie wyszedł na najmocniejszą konsolę świata. Choć to i tak najlpeszy ex na tego next gena jakim możecie się pochwalić. A tyle było psioczenia na mirales i samograje. Na więcej nie zasługujecie.

Opublikowano

Dajcie już spokój z tym control, gierka nawet ok ale żaden tam mega hit jak max payne swego czasu. 

Opublikowano
11 minut temu, Hubert249 napisał:

Bardzo słaby foruming. 

Dzieki za info. Możesz iśc już ogarniać pisssde w jakimś dziale typu modelarstwo.:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Przypomne, że srednia ocen 73% to jeśli chodzi o eksy na Paystation wybitna gra i powód do spustów dla klapów :notbad:

Ta hipokryzja klapersów

Opublikowano

Chyba, że nie masz kiedy grać, bo 24/7 siedzisz na forum i walczysz za markę, wtedy tylko halucynacje i śmierć z niedożywienia.

Opublikowano

Medium, beka razy dwa. Z ocen nie jestem zdziwiony, w końcu kolejna, żółta rzygowina Knura. Śmieszne jest to, że trzy miesiące po premierze x-śmiecia bez gier, Medium nazywana jest przez portale, jako pierwszy next genowy tytuł na tego zloma. Pierwszy next genowy tytuł, po prawie kwartale od premiery, który ma spadki do 900p i 648p, a przy tym problemy z utrzymaniem 30fps. 

Knurzysko pięknie pluje im na mordy. 

:dynia: :dynia: :dynia:

Teraz, dee napisał:

Chyba, że nie masz kiedy grać, bo 24/7 siedzisz na forum i walczysz za markę, wtedy tylko halucynacje i śmierć z niedożywienia.

Wezyr trochę czasu na grę ma, cały przeznacza na wowa, niezły psychol :pawel:

Opublikowano

Ależ eksplozje odbytów u niebieskich niewolników marki wywołało The Medium. Świadomość, że na Paystation za takie gry musisz płacic po 2 stówki to już za wiele na te zwichrowane ideologią plejstejszyn umysły :notbad:

A w zielonym królestwie dzien jak co dzien, wpadła nowa giereczka do GP? Okeeej, sprawdzi się, nie ma powodów do ekscytacji.

Opublikowano
32 minuty temu, mitra napisał:

Super hiper korytarzowy samograj na 9 godzin

Przecież to brzmi jak mokry sen o eksiku fana niebieskiej platformy i jak 3/4 tychże eksików.

Opublikowano
13 minutes ago, YETI said:

Pierwszy next genowy tytuł, po prawie kwartale od premiery, który ma spadki do 900p i 648p, a przy tym problemy z utrzymaniem 30fps. 

A mimo to gra wygląda świetnie.

Mam nadzieję, że to zamknie mordy debilom piszącym, że jak gra nie ma 4k/60fps to od razu gówno rozmazane i nie da się grać.

Next gen 30fps poniżej 1080p.

I nie - nie nabijam się z gry. Nabijam się z debili patrzących na numerki zamiast cieszyć się hobby.

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Sprawdzi się, nie ma powodów do ekscytacji.

I tak przez całą generację na tym zielonym bagnie. 

900p na najpotężniejszej konsoli kurwa. Ładnie zaczął klocek z pierwszym nextgenowym exem. Niech mnie luj.

Dobrze wróży na kolejne lata xd.

Opublikowano

Spokojnie, na ps5 bedzie mniejsza rozdziałka

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

900p na najpotężniejszej konsoli kurwa. Ładnie zaczął klocek z pierwszym nextgenowym exem. Niech mnie luj.

Na PS5 zejdzie jeszcze niżej. Dla przypomnienia - 900p to jest najniższy pułap kiedy gra renderuje DWA światy jednoczesnie, a każdy naprawdę dojebany graficznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.