Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minutes ago, ping said:

Nowości to raczej na SONIACZU szukaj.

Ma ktoś sackboya pożyczyć?!

fajne prowo, pingerrr!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kochani, dzisiaj niespodzianka. Czas rzeczowo wypunktowac zielone robactwo

6957B695-AC33-4312-94DF-65D425E6F1EB.jpeg.a3c32b510a5e6ada77bf84db1e1a96df.jpeg

Opublikowano
54 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dupa boli od prawdy? 

Ja płace za konsole co miesiąc bo pseudo inteligenty mówiły ze będzie sztos. To ja się pytam gdzie ten sztos? Tak Was ms wytresował ze obiektywny pogląd na sytuacje straciliście. Żałosne typki. 

A tam w dupie się już popierdoliło od dobrobytu. Siedzisz sobie jak panicho, odpalasz gierki w Quick resume, setki pozycji, sztosy jak desperados czy forza, bezgłośny sprzęt, nie pierdzi jak pojebany i nie doprowadza do szału słabych psychicznie jednostek, gierki za paczkę fajek. A potem odzywa się zawistny klap, hur dur, dajta mnie horizon daun i lezby 3, płacę to wymagam. No kurwa szkoda, że nie od sonego. Grasz tam tylko we wsteczną, gierek ciebie interesujących tak na co najmniej rok do przodu totalny brak, przecież wiem, że nie grasz w tego przegrywa w rajtuzach, Astro, suck, demona, czy tam inne sztosiwa. 

Taka ta twoja miłość raczej nieodwzajemniona. Ale to ms chujowy i trza jebać i trzymać z takimi pomyleńcami jak pizza. Ja prdl jakbym miał ps5 to wstyd by mi było tutaj zaglądać i być z tej samej strony barykady co schabiszczok, pizza itd. Szanujmy się, żaden bot nie ma tak nasrane pod kopułą. Kilku trochę przesadza momentami ale i tak trzymają poziom, nieosiągalny dla patusów z klapom zamiast mózgu. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

XSS?

A czy mialbym prawo was wypunktowac z xss pod telewizorem?

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Jeśli lubisz pojeździć to FH4 Cię pochłonie.

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XSS?

Przecież już mu ktoś napisał ze jednego middlegena ma.

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Cieszy mnie, że pomimo wojenek podświadomie rozumiesz, że posiadanie kilku sprzętu jest drogą do growego spełnienia. Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox? Kurwa bez gier kto gra we wsteczną? PlayStation? Cudowna konsola jak ma się Z A L E G L O Ś C I.

No o tym wlasnie mowie! A te chore pojeby 4 generacje wybraja xboxa dla Game Pasa i 12 rok jrbia w Halo/Forza/Gearsy. To się powinno leczyć!

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No o tym wlasnie mowie! A te chore pojeby 4 generacje wybraja xboxa dla Game Pasa i 12 rok jrbia w Halo/Forza/Gearsy. To się powinno leczyć!

Coś przerażającego. Ale jak poczytasz to masz wrażenie ze to jakieś komando Xboxa. Fajnie ze jest taki temat w którym można wytłumaczyć i oczy otworzyć niektórym.

Opublikowano

Ktoś gdzieś widział tesle za 4pln?

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

co tam będziesz ogrywał? 

To jest dobre pytanie, sam nie wiem co ukradne z gamepassa po fh4, ori i g5 dla sprawdzenia graficzki. Jak bede ogrywal w predkosci playstation to jeszcze w poniedzialek na pchlim

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

Za to PS5 jak widać spełniło Twoje oczekiwania :yao:

Opublikowano
9 minut temu, Shago napisał:

zaplombowana, ok bo jak chcesz sonke to trzeba się przygotować na grzebanie w bebechach i rozkręcanie tego cudu japońskiej myśli technicznej

Opublikowano

O jakości i ilości gier na PayStation najlepiej mówi fakt, że najwięcej emocji dała niebieskim niewolnikom marki gra na najpotężniejszą konsolę w historii ludzkości XSX. Gra, którą koneserzy gejmingu przywitali wzruszeniem ramionami :dafuq:

Jakie to jest upokarzające i godne litości, być dymanym przez Sony i jeszcze udawać że sprawia to przyjemność. Typowy syndrom sztokholmski u klapów. 

Opublikowano

Ten argument o graniu w halo, gearsy, forzę jest zabawny. Inne dłuższe serie jak gowy, ratchety, GT to spoko są. Nawet te Demony ile już tego powstało, cody, assasyny, FIFA, nba, hitman, domy, Wolf. Ale chuj jak wyjdzie takie medium, o to chujuwa, patrz na meta 73, a suckboy ma 80. 

Opublikowano
23 minuty temu, Shago napisał:

zepsuje zabawe, to pewnie nie jego

Opublikowano

Przecież tu chodzi o to, że te niebieskie karakany zjedzą nawet gówno, byle miało logo Sony. 

Gdyby The Medium było eksem na PayStation to niewolnicy marki bez mrugnięcia okien  wywalą 349 złotych,  masturbując się do tego GOTY na Sonkę.

Po 2 dniach oczywiście sprzedaż na pchlim, bo zagadki za trudne, nie ma szczelania i dubbingu Małgorzaty Kożuchowskiej i Krzysztofa Ibisza. 

Bycie klapem to taki growy dzień świstaka, tam nie ma miejsca na nowe pomysły i doznania. Tylko cena gier się zmienia :reggie:

Opublikowano

Luty ATELIER RYZA 2 i PERSONA 5 STRIKERS. Co mi polecicie w lutym na kloca koledzy?

Opublikowano

Kolega widzę nie grał w żadne Ateliery i widzi tam jedynie stylistykę japońskiej bajki (też nie jestem fanem), a to zayebiste harvest moony XXI wieku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.