Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Typ, którego firmy nie przynoszą zysku a sam jest jednym z najbogatszych ludzi. Weź mi to wytłumacz. 

Myślę, że wykupuje PS5 na aukcjach i sprzedaje je z przebitką.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Myślę, że wykupuje PS5 na aukcjach i sprzedaje je z przebitką.

Pewnie LiŚciu jest jego doradcą w takim razie. Może nawet razem zgarnęli rynek paneli do oledów. 

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Już mu tłumaczyłem żeby tak zrobił, zaraz po tym jak chciał panele oledów kupować za 1k i sprzedawać za 4k. Prawdziwy mastermind. Tam exacty jeżdżą po 400 km a tutaj bogactwo xsx. Może dostaliśmy o jedno zero za dużo tj. nie 40k a 400k tylko ms jeszcze nie doszedł do tego bo zajęci naprawă konsoli wrednego. 

Wredny akurat jest bardziej niebieski niż zielony. Poszedł załatwic temat tak jak to robią niebiescy czyli z kultura do sprzedawcy. Gdyby w euro pojawił się z wadliwa pleyką to by sprawa była załatwiona. A tak to zobaczyli potencjalnego/farbowanego bota i zrobili pod górke, dlaczego? Bo boty to źli ludzie są i myślą że są lepsi od innych. 

Ondośniej mojego "mastermind" @lpcl - do tej pory mnie nie zawiódł :) Wyslijcie exactowi troche x-ów z mediaexpert - zarobi i wróci do polszy. Będzie was więcej do tancow w koło ogniska. 

A Elon to ciekawa postać. Pnie do przodu - wizjoner. Podobnie jest z playstation, za każdym razem coś nowego, unikatowego nawet czasem z potknięciami ale jest innowacja. Gdyby jednak Elona i jego firme porównac do xboxa to zamiast tesli powstał by tramwaj. Nie nowoczesny pojazd dla wytrawnego kierowcy tylko pojazd szynowy do przewożenia masy ludzi tanim kosztem. Taka analogia. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wredny akurat jest bardziej niebieski niż zielony. Poszedł załatwic temat tak jak to robią niebiescy czyli z kultura do sprzedawcy. Gdyby w euro pojawił się z wadliwa pleyką to by sprawa była załatwiona. A tak to zobaczyli potencjalnego/farbowanego bota i zrobili pod górke, dlaczego? Bo boty to źli ludzie są i myślą że są lepsi od innych. 

Ondośniej mojego "mastermind" @lpcl - do tej pory mnie nie zawiódł :) Wyslijcie exactowi troche x-ów z mediaexpert - zarobi i wróci do polszy. 

Ale to ty wrzucałeś tutaj zdjęcia więc masz jakieś dojścia do wolnych sztuk. Poza tym już pisałeś, że ASX jakiś kit wrzuca żeby usprawiedliwić niską sprzedaż xboxa. True story bro. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Ale to ty wrzucałeś tutaj zdjęcia więc masz jakieś dojścia do wolnych sztuk. Poza tym już pisałeś, że ASX jakiś kit wrzuca żeby usprawiedliwić niską sprzedaż xboxa. True story bro. 

Wrocław Graniczna Media Expert - X/S na półkach. Start. I nie napisałem że ASX wrzuca kit tylko że tweet to jedno a półki sklepowe to drugie. Kolejny raz już dzisiaj czytasz po łebkach bez zrozumienia. Przestań bo zaczne brać Cie za .... tak jak niektórych. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Dzisiaj premiera kolejnego hitu od PlayStation Studios za trzy i pół bomby (w dodatku gra ma podobno jakiegoś singla ale jeśli chcesz w niego pograć musisz dodatkowo zapłacic)

IMG_20210202_122232.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu nie może zrozumieć, że pomijając mały rynek jakim jest Polska Xboxa nie ma, ale jak ma się coś z rycerza to pewnie przekłada się tę sytuację na każdy inny, cywilizowany kraj.

Ja takie rzeczy bardzo dobrze rozumiem. Wbrew Twojej krucjacie, te sprawy są bardzo proste.

Niemniej jednak - ja będący w polsce widzący xboxy na półkach mam brać na poważnie tweeta o problemach z dostępnością? 

Pytanie czy Ty jak myjesz zęby myslisz o problemach z wodą w afryce? Czy może po prostu odkręcasz wode?

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Wrocław Graniczna Media Expert - X/S na półkach. Start. I nie napisałem że ASX wrzuca kit tylko że tweet to jedno a półki sklepowe to drugie. Kolejny raz już dzisiaj czytasz po łebkach bez zrozumienia. Przestań bo zaczne brać Cie za .... tak jak niektórych. 

Nie no staram się dostosować poziom do cw, jak to pisałeś wcześniej więc nie wiem ocb? 

Opublikowano

Jedno nie wyklucza drugiego, bo jakbyś wyszedł z zero-jedynkowego myślenia to domyśliłbyś się, że skoro są problemy z dostępnością to nie znaczy, że Xboxów w ogóle nie ma. Znaczy to tyle, że jest trudno dostępny, zwłaszcza na rynkach na który jest na niego duży popyt. Podaż w Polsce przerosła popyt, ale jest to sytuacja marginalna.

Kolega też ostatnio kupił PS5 digital za 1.9k PLN-ów, nówka ze sklepu. Czy to oznacza, że konsola jest łatwo dostępna?

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Pytanie czy Ty jak myjesz zęby myslisz o problemach z wodą w afryce? Czy może po prostu odkręcasz wode?

Buhaha, typ jednym prostem trickiem udowodnił że problem braku wody w Afryce nie istnieje. Bo o nim nie mysli.

Klapers gonna klap.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Buhaha, typ jednym prostem trickiem udowodnił że problem braku wody w Afryce nie istnieje. Bo o nim nie mysli.

Klapers gonna klap.

W sumie to covid też nie istnieje bo ja chory nie jestem więc co mnie to obchodzi. 

Opublikowano

Ale akrobacje mentalne liścia.

Normalni ludzie - Xbox praktycznie się wyprzedał na świecie.

Liściu - nie prawda. W jednym sklepie w Polsce były dwie sztuki na zdjęciu. Świat dalej może kupować. 

Opublikowano

26FD6221-8D04-4A66-8CD0-54E31D9212DE.jpeg.7697906c6c43ff4020568f5809ec81a6.jpeg

539C31E9-A490-4C09-B1F2-A5D4B97F52FA.jpeg.19bae6cfc2f00d8e29e8574f6911707a.jpeg

To sa wlasnie te detale. Wygoda, prostota, czysty, niezaklocony fun vs wieczne rzucanie klod pod nogi

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Niemniej jednak - ja będący w polsce widzący xboxy na półkach mam brać na poważnie tweeta o problemach z dostępnością? 

Patrząc na to co wypisujesz też mam wątpliwości, czy brać to na poważnie, czy wsadzić to pomiędzy alkoholowe wynurzenia łiskera, a autyzmowe wysrywy dondaunello. 

Opublikowano

@schabek ja też miałem kiedyś bekę z pada na bateryjki ale jak zacząłem korzystać to ładowanie jakimiś kablami stacjami to jest średniowiecze, ciekawi mnie czy się przekonasz. 

Opublikowano

Wy marzycie o tym żeby xboxa nie było w sklepach. Żebyście mogli powiedzieć ze jest pożądany. Buahahahahhahah :obama: Niesamowite. 

2 minuty temu, messer88 napisał:

@schabek ja też miałem kiedyś bekę z pada na bateryjki ale jak zacząłem korzystać to ładowanie jakimiś kablami stacjami to jest średniowiecze, ciekawi mnie czy się przekonasz. 

Baterie nie są złe do pada. Szkoda tylko środowiska. Tak uczciwie mówiąc. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minutes ago, LiŚciu said:

Naprawiając absurd tej logiki to na świecie w tej chwili dostęp do świeżej wody miałaby dwie osoby. Cała reszta by usychała.

Taka jest dostępność XSX na świecie.

Opublikowano

Aż sprawdziłem na YouTube o co biega z tym Destruction AllStars

Nie no, spoko, nie oceniam :notbad:

Lepsze to niż setna godzina z AstroBotem.

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy będą nowe odcinki EVIL TV na premierę Viilage. Na odwyku raczej ps5 nie ma. Zobaczymy.

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

no chodzi mi przecież o akumulatorki a nie zwykłe bateryjki 

Tu na forum się mówi o aku. A co z reszta kilkunastu milionów użytkowników xboxa360, xone i xsxs?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Tu na forum się mówi o aku. A co z reszta kilkunastu milionów użytkowników xboxa360, xone i xsxs?

A co ma być? 

Opublikowano

Mowię wam, Destruction AllStars pozamiata. Ten design postaci :banderas:

23.jpg

Opublikowano

Pad do Xboksa sam chyba ładuje ładowalne baterie AA. Nie trzeba oddzielnej ładowarki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.