Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

a dlaczego sony nie pozwala emulowac gier z psx i ps2 skoro nawet na xboksie sie da to zrobic?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jakiej konkurencji? Sonka bez gier na start jak nie zaczenie się starać to spencer ją zmiadży xboxem i morzem gotówki, które płynie od Microsoftu. Nawet tez szrot nie ma porządnej gierki multi, bo dicken stwierdził ze wywalone jajca na multi, które było najlepszym exclusive multikiem na konsole ps3 i ps4. 

Aktualnie zero powodów do kupienia nowej generacji. 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Z tego co można zauważyć to wszyscy się nabijają z tego że Xbox ma TYLKO i WYŁĄCZNIE wsteczną jako coś unikatowego dla tej konsoli. PS ma i wsteczną i nowe gry.

Wciąż nie wiem o co chodzi z tym unikatowym czymś dla konsoli. No z premierą XSX miałeś chociażby port Gearsów Tactics na konsole, teraz dostałeś medium, było dlc do gearsów, a i każda multiplatforma wychodzi na XSX również. Czy to jest dużo? Nie, ale pisanie że na PS5 jest jakieś lepiej jest na wyrost.

Jest po prostu mniej chujowo.

Opublikowano
5 minutes ago, krzysiekp392 said:

a dlaczego sony nie pozwala emulowac gier z psx i ps2 skoro nawet na xboksie sie da to zrobic?

Bo sony jeszcze nie wpadło, że może na ps5 sprzedawać gry z psx za 200zł.

Opublikowano

Nowa gra na Sonkę to jest wtedy gdy bulisz 350 zł

Gdy dostajesz coś w GP to nie zasługuje na miano nowej gry na XSX

Proste jak umysły klapów :reggie:

Opublikowano

Niestety na razie mało argumentów do bitki w CW. 2 fps różnicy to nie powód. Dzisiaj zacząłem TF2 ze wstecznej - wspaniały killzone od Respawn. Ofkoz we wstecznej z GP:)

Opublikowano
47 minutes ago, LiŚciu said:

Czemu odklejony? 

Bo liście się drzew w zimie nie trzymają.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

2 fps różnicy to nie powód.

Wyraźnie wyższa rozdzielczość, lepszej jakości tekstury i cienie to już jak najbardziej powód. :) Zwłaszcza kiedy te dropy są sporadyczne, a gorsza jakość na PlayStation - niezmienna.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

O co chodzi z tym Killzonem? W sensie, że FPS?

Nie że FPS. Jakiś taki podobny klimat w tej grze jest. Począwszy od miejscówek (nowoczesne przeplatane z naturą), poprzez ludzi z nowoczesnymi gadżetami wojennymi (też niebieska kolrostyka sprzymierzeńców vs czerwona przeciwników). Strzelanie tez niezłe. Jakoś tak mi mocno Killzone przypomina. Ale dopiero dwa rozdziały za mną. Może później bedzie inaczej. 

Opublikowano

No tylko w Titanfallu nie ma zlagowanego sterowania jak w Killzone. :) 

Ehhh, pograłbym sobie w jakiegoś Killzone'a nowego ale Guerilla musiała zrobić takiego crapa jak Shadow Fall i seria jest zakopana. :( 

Opublikowano
31 minut temu, oFi napisał:

Jakiej konkurencji? Sonka bez gier na start jak nie zaczenie się starać to spencer ją zmiadży xboxem i morzem gotówki, które płynie od Microsoftu. Nawet tez szrot nie ma porządnej gierki multi, bo dicken stwierdził ze wywalone jajca na multi, które było najlepszym exclusive multikiem na konsole ps3 i ps4. 

Aktualnie zero powodów do kupienia nowej generacji.

Czyli przed kupnem nowej konsoli powstrzymuje cie brak gierek multi a nie wzgledy finansowe.

Square sciagaj baner.

Opublikowano
20 minut temu, suteq napisał:

No tylko w Titanfallu nie ma zlagowanego sterowania jak w Killzone. :) 

Mi to sterowanie mocno pasowało. W Titanie tego nie ma ale nie odbieram to za minus. Po prostu inne odczucia. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Nie wiem kto się nabija ze wstecznej - w CW też raczej tego nie uświadczysz. Z tego co można zauważyć to wszyscy się nabijają z tego że Xbox ma TYLKO i WYŁĄCZNIE wsteczną jako coś unikatowego dla tej konsoli. PS ma i wsteczną i nowe gry. Nawet jeśli to remake i DLC to i tak więcej niż konkurencja. 

Idealne podsumowanie ale do nich to nie dociera. Też powtórzę, dla mnie wsteczna to opcja, po ograniu od premiery kilku exów to opcjonalnie ogram siebie coś ze wstecznej, jako opcja a nie GŁÓWNA moc napędowa konsoli na premierę. 

Opublikowano
13 minut temu, Mejm napisał:

Czyli przed kupnem nowej konsoli powstrzymuje cie brak gierek multi a nie wzgledy finansowe.

Square sciagaj baner.

O, mejm. Ktoś mi przypomniał że ja znajduję ps4 na śmietniku a ty nadal swojej nie masz. Kupisz w końcu teoretyku? 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Idealne podsumowanie ale do nich to nie dociera. Też powtórzę, dla mnie wsteczna to opcja, po ograniu od premiery kilku exów to opcjonalnie ogram siebie coś ze wstecznej, jako opcja a nie GŁÓWNA moc napędowa konsoli na premierę. 

Przecież na XSX była masa gier wcześniej niedostępnych na tę konsolę, więc nie wiem o czym Ty pierdolisz. :) 

Opublikowano

no zabawne jest to iluzoryczne poczucie wyjatkowosci przy takiej ilosci sprzedanych konsol i jeszcze to betonowe przekonanie o podjeciu zajebistej decyzji o wyborze konsoli sony bo przeciez fani xboksa wybrali xsx dlatego ze nie bylo ich stac, tak bylo

Opublikowano

No kurwa przeciez gdyby nie godrizon na konsolowa wylacznosc to ta xsmieciara juz by dawno zdechla. Ale z drugiej strony 23 bomby za scigalke? To sie trzeba zastanowic czy nie lepiej juz ofiemu przelac.

Xsx to sprzet do ogrywania starych gierek zrozumcie to kurwa wreszcie bo narazie w temacie tych nextgenowych to wy sie mozecie slinic do jutuba i gierek na sonke.

Opublikowano

ślinić do astrobota czy bugsnaxa XDDDDDDDDDDDDDDDD

a nie, czekaj, DUALSENSA bo przecież klapy dostały w końcu w rękę coś co nie jest skończonym gównem i myślą, że pana boga za nogi złapali ja yebięęęę jakie neandertale

Opublikowano

Astro, bugsnax, sackboy, morales + remaster podstawki, demonsy, destruction, dualsens z przyszlosci. HAHAHAHA KIRWA CZAICIE 7 nextgenowych exow w 2 miechy od premiery to wiecej niz przez 15 czy ile tam lat zycia xsmieciary. Do tego dodam ze 3 te exy sa za friko i wedlug matematyki, ktora skonczylem na najbardziej prestizowych uczelniach jak kazdy uzytkownik sonki, wyszlo mi ze xbox przepierdala kolejna generacje. Fakty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.