Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Są klapy które się potrafią bawić

1339.jpg?width=1200&quality=85&auto=form

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

F8867518-6D4C-44C2-AC7B-33C58300379D.thumb.png.f80265ce06bd3e5e80690a84313b8523.png

No i tak to wlasnie wyglada jak powazni gracze sonki wybiora sie na wystepy goscinne na xsmieciarzu. Liczby sa szokujace i mowia wszystko

Opublikowano

Dali ci samochodzik w jakiejś nowej paczce i kozaczysz?

Opublikowano

A co ja bym w tej grze odpierdalal jakby jeszcze dalo sie grac na dualsensie :obama:

Opublikowano

Mówisz o tych samograjach "Press X to boy"? Litości...

Opublikowano
10 minutes ago, Donatello1991 said:

Przecież jak Xbotowi dać jakiegoś exa od Sony, to by pytał jak ustawić łatwy poziom trudności, bo z prologiem by problemy były.

Bzdura!!!!

Udowodniono naukowo, że klapy są głupsze od gołębi. 

Jak dostają exa z zboksa, to nawet tutoriala nie potrafią przejść.

Opublikowano
45 minut temu, schabek napisał:

F8867518-6D4C-44C2-AC7B-33C58300379D.thumb.png.f80265ce06bd3e5e80690a84313b8523.png

No i tak to wlasnie wyglada jak powazni gracze sonki wybiora sie na wystepy goscinne na xsmieciarzu. Liczby sa szokujace i mowia wszystko

Mordo, nie miałeś jakieś exa na Plejce do ogrania, że męczysz wsteczną na Xboxie? :/ 

Opublikowano
33 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież jak Xbotowi dać jakiegoś exa od Sony, to by pytał jak ustawić łatwy poziom trudności, bo z prologiem by problemy były.

Dokladnie, pierwszy lepszy bot to po jednym swiecie w demons souls by dal sobie spokoj

Opublikowano

Nie no bez przesady. Skoro 99% botów z tego forum walczy dzielnie za przegraną konsolę to trzeba im przyznać że łatwo się nie poddają. 

Opublikowano

Tak tylko właśnie ta walka wygląda tak jak maszowanie w Demon Souls. Zamiast pomyśleć i taktycznie podejść, to tłuką jeden przycisk i wielkie zdziwko czemu nie idzie. No cóż. 

Opublikowano

bardzo ładnie opisałeś schabka :) 

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci tutaj bomby prawdy pana Czeskiego nt. soulsów. W sumie idealna seria dla klapów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja sobie dałem spokój w demonach po pierwszym bossie bo to bylo szare brzydkie gówno działające w 20 fpsach - kto normalny by w to grał xD

Opublikowano

No i wlasnie dla takich graczy powstal remake z piekna grafika dzialajacy w 60 fpsach.

Opublikowano
44 minuty temu, easye napisał:

No i wlasnie dla takich graczy powstal remake z piekna grafika dzialajacy w 60 fpsach.

I ja to szanuje mogliby wydać na PC a nie na jebać sie z tym niedojebanym małżem 

Opublikowano

Ciekawe, że ta jedna akurat część + jej remaster/remake jest exem sony. 

Ja bym chętnie zagrał, bo akurat ps3 nie miałem.

Opublikowano
54 minuty temu, Donatello1991 napisał:

oczywiście na ten wynik nie ma zupełnie wpływu fakt, iż posiadacze PS5 są zmuszeni ponownie kupić drugiego pada, bo starsze Duale  nie działają z nową konsolą

Opublikowano

No sorry ale Sony  nie zatrzymuje się w rozwoju jak MS. Uruchamiasz PS5 i widzisz nowość, w ręcę bierzesz nowość, a MS? Wszystko to samo i sto razy gorzej od Xone.

Opublikowano

Najlepszy Pad i najlepsze nagłośnienie, tak, pulse 3D robi wrażenie, korzystam z tej technologii i potwierdzam! 

Play Has No Limits!

FDB8BAE3-6C04-4641-8B5D-D5A114282E25.jpeg

F5C8B8F2-AE89-4D05-B5FA-F814B9E234BA.jpeg

Opublikowano

tydzień po premierze xd 

obraz_2021-02-13_095841.png

Opublikowano
42 minuty temu, Donatello1991 napisał:

No sorry ale Sony  nie zatrzymuje się w rozwoju jak MS. Uruchamiasz PS5 i widzisz nowość, w ręcę bierzesz nowość, a MS? Wszystko to samo i sto razy gorzej od Xone.

No rzeczywiście, super praktyka zmuszać ludzi do wymiany akcesoriów.

No i nie dziwota, że kupują: skoro bateria wytrzymuje kilka godzin, to trzeba wachlowac padami na ładowarce :yao:. Innowacyjnoś? Dobre sobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.