Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Są klapy które się potrafią bawić

1339.jpg?width=1200&quality=85&auto=form

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

F8867518-6D4C-44C2-AC7B-33C58300379D.thumb.png.f80265ce06bd3e5e80690a84313b8523.png

No i tak to wlasnie wyglada jak powazni gracze sonki wybiora sie na wystepy goscinne na xsmieciarzu. Liczby sa szokujace i mowia wszystko

Opublikowano

Dali ci samochodzik w jakiejś nowej paczce i kozaczysz?

Opublikowano

A co ja bym w tej grze odpierdalal jakby jeszcze dalo sie grac na dualsensie :obama:

Opublikowano

Mówisz o tych samograjach "Press X to boy"? Litości...

Opublikowano
10 minutes ago, Donatello1991 said:

Przecież jak Xbotowi dać jakiegoś exa od Sony, to by pytał jak ustawić łatwy poziom trudności, bo z prologiem by problemy były.

Bzdura!!!!

Udowodniono naukowo, że klapy są głupsze od gołębi. 

Jak dostają exa z zboksa, to nawet tutoriala nie potrafią przejść.

Opublikowano
45 minut temu, schabek napisał:

F8867518-6D4C-44C2-AC7B-33C58300379D.thumb.png.f80265ce06bd3e5e80690a84313b8523.png

No i tak to wlasnie wyglada jak powazni gracze sonki wybiora sie na wystepy goscinne na xsmieciarzu. Liczby sa szokujace i mowia wszystko

Mordo, nie miałeś jakieś exa na Plejce do ogrania, że męczysz wsteczną na Xboxie? :/ 

Opublikowano
33 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież jak Xbotowi dać jakiegoś exa od Sony, to by pytał jak ustawić łatwy poziom trudności, bo z prologiem by problemy były.

Dokladnie, pierwszy lepszy bot to po jednym swiecie w demons souls by dal sobie spokoj

Opublikowano

Nie no bez przesady. Skoro 99% botów z tego forum walczy dzielnie za przegraną konsolę to trzeba im przyznać że łatwo się nie poddają. 

Opublikowano

Tak tylko właśnie ta walka wygląda tak jak maszowanie w Demon Souls. Zamiast pomyśleć i taktycznie podejść, to tłuką jeden przycisk i wielkie zdziwko czemu nie idzie. No cóż. 

Opublikowano

bardzo ładnie opisałeś schabka :) 

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci tutaj bomby prawdy pana Czeskiego nt. soulsów. W sumie idealna seria dla klapów.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja sobie dałem spokój w demonach po pierwszym bossie bo to bylo szare brzydkie gówno działające w 20 fpsach - kto normalny by w to grał xD

Opublikowano

No i wlasnie dla takich graczy powstal remake z piekna grafika dzialajacy w 60 fpsach.

Opublikowano
44 minuty temu, easye napisał:

No i wlasnie dla takich graczy powstal remake z piekna grafika dzialajacy w 60 fpsach.

I ja to szanuje mogliby wydać na PC a nie na jebać sie z tym niedojebanym małżem 

Opublikowano

Ciekawe, że ta jedna akurat część + jej remaster/remake jest exem sony. 

Ja bym chętnie zagrał, bo akurat ps3 nie miałem.

Opublikowano
54 minuty temu, Donatello1991 napisał:

oczywiście na ten wynik nie ma zupełnie wpływu fakt, iż posiadacze PS5 są zmuszeni ponownie kupić drugiego pada, bo starsze Duale  nie działają z nową konsolą

Opublikowano

No sorry ale Sony  nie zatrzymuje się w rozwoju jak MS. Uruchamiasz PS5 i widzisz nowość, w ręcę bierzesz nowość, a MS? Wszystko to samo i sto razy gorzej od Xone.

Opublikowano

Najlepszy Pad i najlepsze nagłośnienie, tak, pulse 3D robi wrażenie, korzystam z tej technologii i potwierdzam! 

Play Has No Limits!

FDB8BAE3-6C04-4641-8B5D-D5A114282E25.jpeg

F5C8B8F2-AE89-4D05-B5FA-F814B9E234BA.jpeg

Opublikowano

tydzień po premierze xd 

obraz_2021-02-13_095841.png

Opublikowano
42 minuty temu, Donatello1991 napisał:

No sorry ale Sony  nie zatrzymuje się w rozwoju jak MS. Uruchamiasz PS5 i widzisz nowość, w ręcę bierzesz nowość, a MS? Wszystko to samo i sto razy gorzej od Xone.

No rzeczywiście, super praktyka zmuszać ludzi do wymiany akcesoriów.

No i nie dziwota, że kupują: skoro bateria wytrzymuje kilka godzin, to trzeba wachlowac padami na ładowarce :yao:. Innowacyjnoś? Dobre sobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.