Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Eh ten schabek, porównuje fotoradary. Rozpędził się szybkim samochodem na prostej drodze i wielki wyścigowiec :dafuq:

@schabek może zmierzysz się z botami w rywalizacji forumkowej FM7 która @PiPoLiNiOorganizowal.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Michał102 napisał:

Aż z ciekawości włączyłem przed chwilą grę i wiesz co? 

Taki rezultat, to może zrobi wrazenie na pedale lub alkoholiku. 

Pierwszy przejazd z ruchem ulicznym i po drodze skoszone ze 2 miniaki

13_02.2021_11-42-11-u0y4mkut.thumb.png.64418f5f3136d4beb833b6d8a6076683.png

Jakby przysiąść to tam się robi grubo ponad 5 pak

:yao:

tylko potwierdziles ze niebieska elita gamingu w tydzien od zakupu xsx wykreca wyniki na ktore zielone kalectwo pracuje 2 lata od premiery gry 

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

@schabek może zmierzysz się z botami w rywalizacji forumkowej FM7 która @PiPoLiNiOorganizowal.

Nie mam czasu

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Nie mam czasu

To czemu sie chwalisz rekordem ktory nie jest rekordem i nikt tam nie rywalizowal z nikim?

Opublikowano

Obnazylem po prostu wasze klamstwa o mitycznych poziomach trudnosci czy waszych wynikach w multi. Przypadkowo wykrecilem wynik grajac stopami i to ile botow sie obsralo tylko pokazuje ze trafiony zatopiony po raz kolejny:banderas:

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Obnazylem po prostu wasze klamstwa o mitycznych poziomach trudnosci czy waszych wynikach w multi. Przypadkowo wykrecilem wynik grajac stopami i to ile botow sie obsralo tylko pokazuje ze trafiony zatopiony po raz kolejny:banderas:

Myślę że jedyne co pokazuje to poziom Twojego upośledzenia bo @Michał102 ładnie wytarł Tobą podłogę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko wiesz, że jeszcze nie sfinalizowano tej transakcji? Pewnie byś wiedział gdybyś nie był Januszem PlayStation. :) 

No to moze trzeba było to ogłosic po zakupie a nie świrować pawiana że deal done a w smyczpassie indyki dla incha z ostatniej dekady? Zrobiliscie z tego zakupu buychanger a znowu się okazało że tylko THIS IS WAITING. Szok że po takich akcjach, dorośli ludzie tego nie widzą i nadal ślepo wierzą w marketing spencera. Kiedyś wredny pisał że MS ma jasną i czytelną politykę - no to macie ale rynsztok obietnic. 

11 minut temu, schabek napisał:

Ból dupy że schaboszczak szybko wyjasnił "pro graczy na xboxie" ? Tacy z was pro gracze jak z koziej dupy trąba - teoretycy, tfu. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No faktycznie jak tak człowiek czytał xbotów, to by pomyślał, że Bethesda już ich i teraz to pozamiatane, odrodzenia gównoboxa. Tak jak pisałem. Dać im coś od Sony i gugu gaga jak w to się gra i cemu tak trudno.

Opublikowano

Poziom trudności na playstation:

Opublikowano
28 minut temu, schabek napisał:

Odpal sobie globalny ranking tego fotoradaru gdzie ludzie jadą takim autem jak Ty. Wyniki są na poziomie bodaj 560 km/h z tego co kojarzę. 

Ja tu też nie mam zamiaru niczego udowadniać, bo FH4 traktuje czysto for fun bez żadnego cisnienia na wyniki, jednak Twoje "obnażenie botów" jest po prostu śmiechu warte. 

Jeśli chcesz kogoś jeszcze obnażyć, to może zrobimu turniejek w Assetto Corsa? 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Kilka miesięcy po premierze ps5 

- konsola bzyczy 

- konsola się zawiesza 

- konsola czasem kasuje dane z dysku 

- ciągle nie da się dołożyć drugiego dysku 

- nie da się używać dysku zewnętrznego jak na Xboksie 

- wsteczna tylko do PS4, gdy Xbox odpala gry z ps1

- Dual sense driftuje 

- spusty w padzie się psują 

- nowe ceny gier odrobinę wyższe

- brak odpowiednika GamePassa

- bateria w padzie niewymienialna. Dwa pady to mus jak ktoś nie chce grać na kablu.

- VRR ciągle nieaktywne.

- Sony za bardzo nie chce nic naprawiać, a jak już to czekasz tygodniami bez konsoli lub pada 

Magia i pieprz. Głównie pieprz, ale klapy lubią na ostro.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Dualbezsens naładowany wieczorem, a z rana bateria pusta? Proponuję kupić stację do ładowania pada i niech prąd przeplywa 24h/7 przez baterię.

Opublikowano
20 minut temu, aset napisał:

Wczoraj naładowałem dwa pady do pełna. Dziś je włączam i na każdym cała rozładowana bateria. Już parę razy mi się tak zdarzało. W czym może być problem?

może w tych preferowanych w 21 wieku wbudowanych, wysokiej jakości akumulatorkach od sony :yao:

Opublikowano

Akumulatorki w DualBezsens działają w sam raz. To czas obrotu Ziemi dookoła własnej osi jest zbyt długi, stąd takie niekorzystne odczucia :reggie:

Gdyby doba na Ziemi trwała 3 godziny to Dual Bezsens działałby 2 doby!

Edytowane przez dee

Opublikowano
42 minuty temu, C1REX napisał:

- konsola bzyczy 

- konsola się zawiesza 

- Dual sense driftuje 

- bateria w padzie niewymienialna. Dwa pady to mus jak ktoś nie chce grać na kablu.

- VRR ciągle nieaktywne.

- Sony za bardzo nie chce nic naprawiać, a jak już to czekasz tygodniami bez konsoli lub pada 

Xsebix - konsola gówno bez gier, tylko do wstecznej.

Nawet jakby punktować i punktować w nieskończoność te żałosne wyliczanki nie zmieni to niestety rzeczywistości, że jak ktoś, chce pograć w jakieś nowe tytuły to w najbliższym czasie więcej i lepiej będzie na Sonce. Czyli wszystko co na klocku + dużo, więcej.

Z ktorej strony nie patrzeć to jak zwykle Playstation jest lepszym wyborem. 

A zielone małpki niech sobie skaczą i rzucają gównem i kozami z nosa bo to sprawia większą radość niż ich gry.

Dno.

Opublikowano

Bateria w DualBezsens nie jest do grania.

Bateria służy do wyjątkowych sytuacji, gdy np. pies lub mama przechodząc zahaczy o kabel od pada i go rozepnie.

Jak szybko podłączymy do pada z powrotem, to nam nie rozłączy od konsoli.

Magia next genu.

1 minute ago, Jakim said:

Xsebix - konsola gówno bez gier, tylko do wstecznej.

Nawet jakby punktować i punktować w nieskończoność te żałosne wyliczanki nie zmieni to niestety rzeczywistości, że jak ktoś, chce pograć w jakieś nowe tytuły to w najbliższym czasie więcej i lepiej będzie na Sonce. Czyli wszystko co na klocku + dużo, więcej.

Z ktorej strony nie patrzeć to jak zwykle Playstation jest lepszym wyborem. 

A zielone małpki niech sobie skaczą i rzucają gównem i kozami z nosa bo to sprawia większą radość niż ich gry.

Dno.

Zakładając, że masz rację, to fani Sony ciągle czekają na działające egzemplarze ps5.

Na razie wyszedł tylko SCPH-10005G0Wn0 z problemami i ciężko się gra w gry z PS4.

Opublikowano
59 minut temu, C1REX napisał:

- konsola bzyczy 

- konsola się zawiesza 

- Dual sense driftuje 

- VRR ciągle nieaktywne.

Hahaha jakie majaki 90% się nie zgadza ale spoko teorie zawsze w modzie. Mógłby Ci nagrać wideo jak mi konsola idealnie i cicho chodzi, pad nie dryfuje a wszystko chodzi jak powinno. Dalej sobie wierz w te brednie ;) dysk również mam podłączony zewnętrzny 2Tb a sama konsola ani razu mi się nie zwiesiła. Jednak moje argumenty i fakty są pewniejsze niż takie majaczenia

2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Donatello to pedał, więc się zgadza.

Ciagle o tym wspominasz, może umówisz się z kolegą?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał:

Nie wiem jak słuchawki Pulse bo ich nie mam ale faktycznie coś tam z dźwiękiem pokombinowałem bo nawet na zwykłych słuchawkach wyczuwam przeskok. A mój zmysł słuchu nie jest jakoś specjalnie wyczulony. Natomiast pad to naprawdę fajny kawał sprzętu i ogromny przeskok w odniesieniu do DS4. A te dodatkowe bajery robią robotę. Bardzo fajnie łączą dźwięk z wibracjami które teraz mają sporą rozdzielczość i fajnie symulują pewne rzeczy czy podnoszą imersję. W Moralesie kompletnie tego nie czuć ale DS czy Astro bardzo fajnie z tego korzystają. W Demons bardzo fajne wykorzystano to np. Podczas walki, niszczysz jakiś element albo twoje trafienie chybia to słyszysz szczęk metalu z pada który jest podbity wibracjami. Robi to bardzo fajne wrażenie. Pytanie tylko jak bardzo producentom będzie się to wykorzystywać bo potencjał jest ogromny. 

No i fajnie ,że zlikwidowali światełko bo było to kompletnie nie przydatne. 

Super że kolejna osoba po testowaniu PS5 widzi różnice i jest fajnie ;) dzisiaj wypije za Twój egzemplarz aby służył wzorowo ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zapomniałeś sie przelogowac, Whisker.

Typowy błąd początkujących trolli :shieeet:

Opublikowano

Walkę na gry jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo na każdej platformie jest coś dobrego (lub póki co jednakowe gówno). 

Jednak obrona tego technicznego bubla 5 jest chyba gorsza niż radykalne muslimy.

Zachwytów Łiskera bym nie brał na poważnie, bo przepity mózg często odbiera przekłamane sygnały. 

Opublikowano
18 minut temu, Michał102 napisał:

Walkę na gry jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo na każdej platformie jest coś dobrego (lub póki co jednakowe gówno). 

Jednak obrona tego technicznego bubla 5 jest chyba gorsza niż radykalne muslimy.

Zachwytów Łiskera bym nie brał na poważnie, bo przepity mózg często odbiera przekłamane sygnały. 

Zmiażdżony argumentami co jesteś w stanie odpisać? 

20 minut temu, dee napisał:

Zapomniałeś sie przelogowac, Whisker.

Typowy błąd początkujących trolli :shieeet:

Pozdrawiam z Astro PS collection

5C22AF67-F076-4AC8-8288-C68B2E5A7A1E.jpeg

Opublikowano

Jaka walka na gry hahaha? Jak na starcie xszrot przegrywa.

Walka nowym padem, który miażdży tego od xboxa wykonaniem, działaniem i frajdą z zabawy.

Wyglądem konsoli na widok, której każdy robi WOW, a na widok xsx co to za czarne gówno.

Szybszymi premierami multiplatform, gdzie na Xszrota już nawet gearsy taktyka i samolot symulator wychodzą z grubym opóźnieniem względem pc. Disco Elysium to samo. 

TFUUU

Opublikowano
3 godziny temu, Michał102 napisał:

Aż z ciekawości włączyłem przed chwilą grę i wiesz co? 

Taki rezultat, to może zrobi wrazenie na pedale lub alkoholiku. 

Pierwszy przejazd z ruchem ulicznym i po drodze skoszone ze 2 miniaki

13_02.2021_11-42-11-u0y4mkut.thumb.png.64418f5f3136d4beb833b6d8a6076683.png

Jakby przysiąść to tam się robi grubo ponad 5 pak

Michał jak niebieską szmatą wytarł podłogę i wyjebał do kosza :banderas:

Et-rok4XYAMhcGx?format=jpg&name=large

:kaz:  no trochę żal niebieskich frajerów, trzecią generację gwałcone przez chińczyków

Opublikowano

Po 25 latach dostaliście wreszcie pada, który jako tako trzyma standardy i już jesteście osmarkani z radości. Chuj, że cała reszta to poziom bazarowego polistejszyn. 

Ale widać taki jest poziom małp kurczowo trzymających się marki. Ja już lata temu byłem w stanie docenić sprzęt konkurencji, który starał się być wykonany lepiej. 

Niestety takich betonów jak klapy są miliony i Sony nie musi się starać, bo i po co? Wciskają Wam ten szmelc, a Wy chcecie jeszcze gorszy i klaszczecie z radości. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.