Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale przynajmniej jest głośno o Xbox, bo w Polsce jak jest z siłą marki, każdy widzi. Powinniście być wdzięczni i cieszyć się, że zamiast totalnie olać CW i grać w najlepsze na PlayStation, poświęcamy cenny czas dla Waszej ukochanej marki, w którą tak wierzycie. Jak w tytule tego wątku, bociki moje Wy kochane. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

scenę cyrku

Zakładam ze klaunem w tym cyrku jesteś ty, stad ten ból.
Chętnie zobaczę co się będzie działo jak się generacja rozkręci.:)

Opublikowano
13 minut temu, Nemesis napisał:

Wystarczy mi jak zawzięcie przed laty mówił o Scalebound

Ahhh ten concern trolling. Mam wrażenie, że tylko niebiescy wspominają o tej grze. Na szczęście to skasowali, bo gra wyglądała tragicznie.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ahhh ten concern trolling. Mam wrażenie, że tylko niebiescy wspominają o tej grze. Na szczęście to skasowali, bo gra wyglądała tragicznie.

Zabawne. Kiedy przekładano miliony razy The Last Guardian, radości zielonych nie było końca. Dopóki się nie pojawiła. 

Opublikowano

Ktos mi wytłumaczy co miał na myśli kolega łiskera?

Opublikowano

Skąd ten uraz @Nemesis do Spencera? Koleś jest korposzychą ale to on uratowal Xboxa po pierwotnej klęsce Xboxa one, to on przekonał MS że warto inwestować w gamingu gdy wcale nie wydawało się to takie oczywiste.

To w końcu za jego kadencji wypuszczono m.in. Koxa i XSX które są świetnymi kawałkami sprzętu, wprowadzono Gamepassa który odmienił gaming. Uwolnił Rare od Kinecta, zainwestował w rozwój studiów i kupił kilkanascie nowych. Wykreował przy tym kilka nowych marek. Wprowadził xcloud

Zmienił też politykę ekskluzywności, teraz nie trzeba kupować konsoli aby ograć gry z Xboxa bo wszystko jest na Pc i w chmurze. A z czysto biznesowego punktu widzenia to właśnie za jego kadencji Xbox przynosi rekordowe dochody.

Oczywiście jest też kilka minusów jak skasowanie Scalebound i Fable Legenda czy zamknięcie Lionhead. Ale generalnie to jedna z najbardziej pozytywnych postaci w gamingu.

Opublikowano

Po co było Ci się produkować? Zaraz Ci napisze ze tak nie jest bo on tak uważa i temat będzie zamknięty.

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Czego klapy nie są mu w stanie wybaczyć.

Ja nie wybacze mu powstania botów. Takich jak z tego tematu CW:dynia:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
11 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

kiedyś Sony i gracze to była fajna rodzina, kochająca się rodzina, teraz to już patologia,

polityka, rządzą pieniądza, kto rozsądniejszy z głowa na karku zdarzył się sprzeciwić uciec od tego toksycznego związku a inni, no niestety, nie każdemu w życiu wychodzi.

Współczujemy Ci że już nie czerpiesz radości z życia i „rodziny”, jak widzisz my dalej się cieszymy a was już korpo wciągnął do machiny płacenia za chmurę i walczenia o kawałek plastiku (gdzie większość nawet go nie posiada żeby było śmieszniej)

10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorki, ale nim pojawiliscie się w temacie to panował tu względny poziom rywalizacji między botami i klapami.

Spierdoliliście ten temat po całości.

Sorki że kupiliśmy konsole Sony i się świetnie bawimy, dostaliście w dupe argumentami i teraz płacz bo nie dajecie rady :D tylko wyzwiska was ratują. My będziemy dalej robić swoje ;) wystarczyło że wpadło tu kilku ludzi i jesteście pozamiatani.

Opublikowano

Yakuza 7 w najlepszej jakości na PS5 i darmowym updatem z PS4? Jasne, że tak :banderas:

Opublikowano
10 godzin temu, ASX napisał:

Skąd ten uraz @Nemesis do Spencera? Koleś jest korposzychą ale to on uratowal Xboxa po pierwotnej klęsce Xboxa one, to on przekonał MS że warto inwestować w gamingu gdy wcale nie wydawało się to takie oczywiste.

To w końcu za jego kadencji wypuszczono m.in. Koxa i XSX które są świetnymi kawałkami sprzętu, wprowadzono Gamepassa który odmienił gaming. Uwolnił Rare od Kinecta, zainwestował w rozwój studiów i kupił kilkanascie nowych. Wykreował przy tym kilka nowych marek. Wprowadził xcloud

Zmienił też politykę ekskluzywności, teraz nie trzeba kupować konsoli aby ograć gry z Xboxa bo wszystko jest na Pc i w chmurze. A z czysto biznesowego punktu widzenia to właśnie za jego kadencji Xbox przynosi rekordowe dochody.

Oczywiście jest też kilka minusów jak skasowanie Scalebound i Fable Legenda czy zamknięcie Lionhead. Ale generalnie to jedna z najbardziej pozytywnych postaci w gamingu.

Owszem gościu ma łeb na karku, biznesmen ale to on stworzył najgorszy sort fanbojów, stworzył ludzi którzy nawet nie mając XSX bronią go oglądając jednocześnie walktrough na Youtubie, nawet grać nie muszą. Ba, nie mając konsoli płacą 50zł miesięcznie i nie widza w tym problemu bo argumentują to „za kilka lat Wam pokażą jak się robi gry” a tymczasem spoglądanie z zazdrością na gry od Sony i choćby chuj na chuju stawał i gry dostawały 10/10 i miliony nagród to taka małpa z cyrku stwierdzi że to gówno i pedały.

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

dostaliście w dupe argumentam

Powtórz sobie to jesszcze kilka razy, może uwierzysz, żę te wysrywy które podajecie to argumetny XDD Żaden z was nie potrafi nic uargumentować, tylko pierodlicie coś o duszy, pieprzu, lepszym wyborze i magii PlayStation. Może jak zapijasz się przed konsolą to myślisz, że to są argumenty, ale w rzeczywistości to pożal się boże.

A R G U M E N T Y XDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Owszem gościu ma łeb na karku, biznesmen ale to on stworzył najgorszy sort fanbojów

w jaki sposób stworzył fanboyów?

z tego co pamiętam raczej otwarcie ich krytykuje i mówi że są najgorszym co spotkało gaming, niezależnie o który plastik walczą

https://screenrant.com/xbox-head-console-wars-fanboys-worst-thing-gaming/

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Owszem gościu ma łeb na karku, biznesmen ale to on stworzył najgorszy sort fanbojów

pijaku, najgorszy sort fanbojów stworzyliście wy, sonyklapy

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

pijaku, najgorszy sort fanbojów stworzyliście wy, sonyklapy

Krzycz dalej, już nie jednokrotnie szybko Wam kisły gęby po wydaniu konkretnych gier. Jak widać po Twoim poście uderzone w punkt :D

Opublikowano

Sprawdziłem co tam wychodzi na bydlęciątko w kolejnych tygodniach i miesiącach, może czegoś pozazdroszczę i kupie plejkę. Niestety lista jest śmieszna i nie wiem czym tu w ogóle walczyć:

• Yakuza: Like a Dragon - March 2 (PS5)
  • Crash Bandicoot 4: It's About Time - March 12 (PS5, Xbox Series X, Switch)
  • Terminator: Resistance - Enhanced - March 26 (PS5)
  • Balan Wonderworld - March 26 (Switch, PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5)
  • Disco Elysium: The Final Cut - March TBC (PS4, PS5, Stadia, PC)
  • Kena: Bridge of Spirits - March TBC (PS4, PS5, PC)
  • Tennis World Tour 2 – March TBC (PS5, Xbox Series X/S)
  • Outriders - April 1 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)
  • Returnal - April 30 (PS5)
  • Resident Evil Village - May 7 (PS5, Xbox Series X/S, PC)
  • Hood: Outlaws & Legends - May 10 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)
  • Deathloop - May 21 (PS5, PC)

Czyli dalej multiplatformy, gry z last gena albo ogrywanie wstecznej.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

z PT

Cytat

Kupię series s. Konsola, pad - standardowy zestaw.

Bo nie mam w co grac na ps5

nie mam w co grac na ps5

nie mam w co grac na ps5

nie mam w co grac na ps5

:kaz:  ale jak to schab pisał że 9x platyna w astro do zrobienia, przejebane macie niebieskie pokraki ze śmieciarą 4.5 bez gier  :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.