Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, spatchują wszystko w firmware. Tak sobie klapy tłumaczą wszystko xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

Dzisiaj planuje dmc v se lub DS. Jeszcze nie jestem pewien - za dużo dobra. 

Weź lej na tego remastera i graj w Devila, gierka ma chociaż fajny gameplay

Opublikowano

ja przyznam szczerze że nie ogarniam tych zdjeć i nie wiem co na nich widać i wole poczekać aż jakiś ekpsert w zrozumiałym języku to skomentuje, w każdym razie wydaje się mi się trochę dziwne że takie informacje pojawiają się dopiero kilka miesięcy po premierze sprzętu tak jakby ten układ był jakiś sekretem

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

no co za debil

• Yakuza: Like a Dragon - March 2 (PS5) - wyszło w tamtym roku na XSX
  • Crash Bandicoot 4: It's About Time - March 12 (PS5, Xbox Series X, Switch)
  • Terminator: Resistance - Enhanced - March 26 (PS5) - gra nikogo
  • Balan Wonderworld - March 26 (Switch, PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5)
  • Disco Elysium: The Final Cut - March TBC (PS4, PS5, Stadia, PC) - bedzie na Xa, juz dawno na PC
  • Kena: Bridge of Spirits - March TBC (PS4, PS5, PC)
  • Tennis World Tour 2 – March TBC (PS5, Xbox Series X/S)
  • Outriders - April 1 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)
  • Returnal - April 30 (PS5)
  • Resident Evil Village - May 7 (PS5, Xbox Series X/S, PC)
  • Hood: Outlaws & Legends - May 10 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)
  • Deathloop - May 21 (PS5, PC) - time exclusive, za rok będzie za darmo w GP po przejęciu Zenimax

Co zostaje?

• Returnal - no nie wygląda to na grę wartą 350zł
  • Terminator ?? No nie wiem czy to system seller
  • Kena - no fajna bajeczka, nie wiadomo co z tego wyjdzie, a gra pewnie się ukaże na innych platformach
  • Deathloop - time exclusive, za rok będzie za darmo w GP po przejęciu Zenimax

Gościu ale ty naprawdę masz coś z deklem. Nie co zostaje, tylko to co DODATKOWO dostają użytkownicy konsoli. Czyli to co wy + kilka gier więcej. 

I dalej się pytam- który wariant jest lepszy? Zielony czy niebieski?

Opublikowano

Wstawienie tej listy przez kogoś z obozu zielonych to headshot w kolano.

Opublikowano

Znowu się zieloni wyglupili? Zycko:)

Czaicie żeby w 2021 jedyna opcja jaka ma konsola nowej generacji to growy netflix z T Y L K O wsteczna?

To jest samobój.

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

GPU RDNA 1.5

SSD wolniejszy od Xa

CPU było wiadomo że też słabsze ale to kolejna beka z tego ps4.5  :kaz:

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał:

Owszem gościu ma łeb na karku, biznesmen

Nie kumam fenomenu Spencera. On stal sie idolem botow chyba tylko dlatego ze wczesniej na tym stanowisku byla banda totalnych debili. Xbox jest marka sama w sobie, razem z playstation i nintendo elementem popkultury, jest znany na calym swiecie. Ewentualna promocja czy ocieplenie wizerunku po kompletnie zawalonej poprzedniej generacji to zadanie ktoremu sprostalby 10latek oderwany od call of duty ktory w minimalnym stopniu czuje gaming. Cale te zakupy, wygrazanie palcem to tez beczka. Ma dostep do jednego z najgrubszych portfeli swiata, firmy ktorej potege zbudowal kto inny na zupelnie innym produkcie. To jakby podniecac sie Kurskim ze wydaje po 100 kola na gownograjkow na sylwestra tvpis. Nie swoj hajs najlatwiej sie wydaje a jak zabraknie to gora dosypie. Zero presji i robota marzen ale to widac wystarczy zeby boty chorem skandowaly DZIEKUJEMY

Opublikowano

@schabek dlatego, że to gość który uratował One'a przed rozbiciem się o skały spyerdolenia. Do zasług Spencera należą powiększenie portfolio wydawniczego XGS i uruchomienie GamePassa oraz Play Anywhere. Dodatkowo załatwił na Xboxa masę japońszczyzny.

Pewni ASX powiedziałby nieco więcej, ale to są te rzeczy które mi najbardziej utkwiły w pamięci.

Opublikowano

A co robi Sony?

Zamyka serwery,ubija technologie, wydaje bubla, klapy mi przypominają berety zapatrzone w Rydzyka, tam tez wystarczy magia i pieprz.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony sobie latami zapracowało na zaufanie.

Microsoft latami walił w chuja obiecując bóg wie co a niewiele z tego wyszło.

To nie jest tresura - to jest zaufanie. Czego nie można powiedzieć o konkurencji a co gorsza to wy to łykacie jak ślepy elektorat wiec takie porównania sobie wsadźcie w dupe.

I zacznijcie coś więcej od grania konsolowego wymagać bo jak narazie to pozwalacie na takie żałosne praktyki ms i hamujecie rozwój gamingu konsolowego. 

Dziekuje

Opublikowano

Sony zachowuje sie jak guru sekty.

Bo że klaperstwo to obecnie sekta, to chyba nie podlega dyskusji.

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Znowu się zieloni wyglupili? Zycko:)

Czaicie żeby w 2021 jedyna opcja jaka ma konsola nowej generacji to growy netflix z T Y L K O wsteczna?

To jest samobój.

Przyzwyczajeni są do ruchania na abonament, Netflix jeszcze spoko ale gejpass i ta konsola staje się usługą, na chuj komu wersja z napędem :D aaa MS nie dał wyboru No tak

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

To nie jest tresura - to jest zaufanie. Czego nie można powiedzieć o konkurencji a co gorsza to wy to łykacie jak ślepy elektorat wiec takie porównania sobie wsadźcie w dupe.

Brzmi jak wyznanie kobiety która facet napierdala w domu.

Przeciez mu zaufałam, kochał mnie kiedyś, na pewno się zmieni 

xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

I zacznijcie coś więcej od grania konsolowego wymagać bo jak narazie to pozwalacie na takie żałosne praktyki ms i hamujecie rozwój gamingu konsolowego. 

Dziekuje

Dokładnie, lata pracy i dostarczania świetnych gier i zaufanie jest duże, co innego jak Xsmiec, gdzie obietnice obracaly się w gówna za każdym razem a konsole w 70% umierały na ring śmierci, teraz powtórka, wadliwa konsola bez gier i nowości w formie usług, tylko fanatycy z Polski są w stanie bronić tego tworu. Na szczęście cały świat wybiera mądrze i sprzedaż pokazuje oblicze

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale nie kurwa... „spencer królu dawaj giere w gejpassie” 

Opublikowano

nadal lepiej niż "sony proszę dajcie konsole do sklepu"

Opublikowano

Dziś grałem od 7 do 14 w Control UE (dwa trofi zostały do platyny) czyli ile godzin non stop? 7 bite podczas jednej sesji, zeszła jedna kreska z trzech na padzie :D to jest wygoda i przyszłość, pad zostanie jeszcze dziś skatowany a na koniec dnia odłożymy na ładowarkę bez kabelków. 

Opublikowano

Ładowarka rozumiem prąd pobiera z kosmosu?

Swoją drogą czaicie jakim ignorantem trzeba być żeby myśleć, że stacja dokująca to jakaś technologia przyszłości? XDDD Chyba jedynie klap mógłby się tym zachwycać. Boże jakie żałosne jest to community. xddd

Opublikowano

A jak bardzo jest żałosny gracz który nabił najwięcej postów w tym temacie nie mając nawet żadnej z konsol o które się tak zaciekle bije? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.