Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, bluber napisał:

Jakey znów wyjaśnił przereklamowaną firemke, która obok Rockstara i CD Projekt RED należała do top overhyped devów w tym kurwidole

Jakey? Wspaniały człowiek. Pięknie też wyjaśnił RDR 2. :fsg: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

Kurde nie wiem czemu klapy mi wmówiły, że Visage to exclusive na PS (chyba Whisker). Dobrze, ze skapnąłem się, że to nieprawda bo już chciałem to kupić na PS4 fat.

Tez sie czaje na Visage i zdecydowanie lepiej kupic na playstation bo jest duzo tansze. Spencerowski zdzierca nie dosc ze nie da do smyczpassa to goli wiecej niz sony. No coz.

Opublikowano

Control Ultimate Edition zrobione na 100% plus oba dodatki z patchem PS5, zajęło mi to 20 godzin świetnej zabawy w ramach Ps+ w przerwie od exów, czyż może być lepiej? Owszem, już do mnie leci zafoliowany Sackboy i nie wiem skąd wy te ceny bierzecie 3 i pół bomby bo ja dałem 185zł i kolejny exik będzie zaliczony. 

a wy co na smyczpass? Jakie tam next genowe perełki? Spencer na was pluje

Godzinę temu, schabek napisał:

Tez sie czaje na Visage i zdecydowanie lepiej kupic na playstation bo jest duzo tansze. Spencerowski zdzierca nie dosc ze nie da do smyczpassa to goli wiecej niz sony. No coz.

Spadkobierca PT ;) specyficzna gra ale jak ograleś tamto demo to będziesz zadowolony. A to nie ma tej gry w gejpassie? Hehe Spencer opluwa a te się cieszą 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

bo ja dałem 185zł i kolejny exik będzie zaliczony. 

185 Zeta za prawie że indyka wartego 60 złotych. Deal roku, tak  się pierze mózgi członkom sekty, a potem strzyże do skóry jak owce :dunno: 

No tak, ale eksik, więc niewolnik marki zapłaci i 4 stówki i jeszcze będzie bronił swoich oprawców :notbad:

Opublikowano
19 minutes ago, Whisker said:

Control Ultimate Edition zrobione na 100% plus oba dodatki z patchem PS5, zajęło mi to 20 godzin świetnej zabawy w ramach Ps+ w przerwie od exów, czyż może być lepiej? Owszem, już do mnie leci zafoliowany Sackboy i nie wiem skąd wy te ceny bierzecie 3 i pół bomby bo ja dałem 185zł i kolejny exik będzie zaliczony. 

a wy co na smyczpass? Jakie tam next genowe perełki? Spencer na was pluje

Spadkobierca PT ;) specyficzna gra ale jak ograleś tamto demo to będziesz zadowolony. A to nie ma tej gry w gejpassie? Hehe Spencer opluwa a te się cieszą 

a w plusie jest?

Opublikowano

Najgorsze, że spotkałbyś takiego Whiskasa na żywo i pierdoliłby to samo co w CW. Taki drugi Mendrek z opowiadań. 

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

Może jakby tyle nie crunchowali to by mogli w coś zagrać innego i odświeżyć swoje horyzonty bo na ten moment sequel, ktory po takim czasie wyszedł różni się tym, 

Różni się pod względem gameplayu, narracji itp. Jedyne do czego można się przyczepić to ciągły brak info o multi, zaczyna to być niepokojące

Opublikowano

O, pan "itd. itp. chuje muje" przyszedł. Rozni sie pod wzgledem gameplayu dynia ::bakłażan::

Opublikowano

No tak, różni się. Wystarczy odpalić pierwszą sekwencję gry.

Opublikowano
8 godzin temu, dee napisał:

185 Zeta za prawie że indyka wartego 60 złotych. Deal roku, tak  się pierze mózgi członkom sekty, a potem strzyże do skóry jak owce :dunno: 

No tak, ale eksik, więc niewolnik marki zapłaci i 4 stówki i jeszcze będzie bronił swoich oprawców :notbad:

Za żadną grę od premiery nie zapłaciłem 3,5 bomby ;) 

a co do Sackboy’a to gra dostawała dobre oceny No i tak jak w przypadku innych eksów wykorzystuje Dual Sensa. W Control to gamechanger i nie wyobrażam sobie grać na zwykłym padzie, wykorzystanie mocy Jessie i broni pad robi wzorowo :) poprzednie LBP zaliczyłem wszystkie aczkolwiek ostatnia cześć już przynudzała, tutaj za robotę wzięło się inne studio i oceny już wysokie.

2A4861DE-99B9-4B4C-A2EF-D12D8CF81665.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wiecie jaki jest paradoks sraczki ? - Często i Rzadko

Wiecie jaki jest paradoks botów i gier na xboxa ?- Zieloni i Niezielono 

Opublikowano

Sackboy najlepszy platformer ostatnich lat. Dawno juz zadna gra nie dostarczyla mi tyle funu

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Sackboy najlepszy platformer ostatnich lat. Dawno juz zadna gra nie dostarczyla mi tyle funu

to samo ludzie pisali o Knacku xd

Opublikowano

Knack i sackboy to graja w innych ligach, nie ma nawet sensu porownywac

Opublikowano
57 minutes ago, Whisker said:

Za żadną grę od premiery nie zapłaciłem 3,5 bomby ;) 

a co do Sackboy’a to gra dostawała dobre oceny No i tak jak w przypadku innych eksów wykorzystuje Dual Sensa. W Control to gamechanger i nie wyobrażam sobie grać na zwykłym padzie, wykorzystanie mocy Jessie i broni pad robi wzorowo :) poprzednie LBP zaliczyłem wszystkie aczkolwiek ostatnia cześć już przynudzała, tutaj za robotę wzięło się inne studio i oceny już wysokie.

2A4861DE-99B9-4B4C-A2EF-D12D8CF81665.jpeg

Wymagania coraz niższe, gierka na 7.9 jako system-seller i najlepsza platformówka od lat.

Opublikowano

Nie róbcie tego, nie walczcie szmaciakiem od studia, ktore zrobilo crackdown 3

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie róbcie tego, nie walczcie szmaciakiem od studia, ktore zrobilo crackdown 3

Nikt nim nie walczy, pogra się zwyczajnie i tyle ;)

Opublikowano

Ja nim walcze bo jest zajebisty a ocenianie studia przez pryzmat gowna ktore kiedys wydali to XD idac tokiem myslenia incza to kazde studio m$ nalezy natychmiastowo zamknac w pizdu bo kazde kiedys wydalo crapa

Opublikowano

Gorzej że studia sony dalej wydają crapy i nic w tym temacie się nie zmieni, ich fani lubią dostać z liścia :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Ja nim walcze bo jest zajebisty

Zagraj w crackdown. Czuję, że spodoba się tobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.