Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No wy macie wymogi, aby gra była w gamepass i oceny wahały się na żółtym polu. Aha i najlepiej żeby nie była za ładna i technicznie krótka, wtedy idealna na sesje wieczorne z konsolą MS :D

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

15 godzin glowny wątek. Rzeczywiście krótkie w ciul.

Czy warte 2 i pół bomby? Czy jakaś gra na maks 15 godzin bez multi jest w ogóle tyle warta?

Opublikowano

Jaracie się moszna boyem, bo jest eksem. Jakby to wleciało do gamepassa, to byłoby gadanie, że nie ma w co grać.

Opublikowano
1 minute ago, Jakim said:

15 godzin glowny wątek. Rzeczywiście krótkie w ciul.

Czy warte 2 i pół bomby? Czy jakaś gra na maks 15 godzin bez multi jest w ogóle tyle warta?

obraz.png.170835bca52e55056d588368bb79bdb7.png

15 godzin? Whisker gra w to już 50 godzin ale nie jest to normalne.

Opublikowano

Konsolka to tak mi zliczyła. Chyba że źle liczy.

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

Konsolka to tak mi zliczyła. Chyba że źle liczy.

Zasnąłeś z padem w dłoniach przy tej spyerdolinie no i tak konsolka policzyła:yao:

Opublikowano

Uspał mnie szum wiatraczka i cykanie cykad. Poczułem sie jak na malowniczej wsi.

Opublikowano

15 godzin w DLC?

Nie od dziś wiadomo ze klapy to casuale, pewnie się zgubil w mieście.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zastanawia mnie mocno jakie gry dla NIE casuali sa na xboxie. Gearsy? Gdzie kompan Cię podnosi po powaleniu? Halo? Gdzie checkpointy są co 15 sekund? A może FH4? Czyli FM dla leszczy bo symulatora nie ogarneli? 

Skonczcie z retoryka PRO gamera bo casuale z was największe i dlatego tak kochacie smyczpassa bo „łatwych” gierek są dziesiątki .

Tresura na smyczy - perfect fit.

Opublikowano

Piękny temat xd chyba zostanę tu na dłużej. Przejrzałem pierwsze kilkadziesiąt stron i Panowie @schabek i @Rozi we dwójke rozjechali chyba z 15 innych osób :nosacz3:

Opublikowano

Jeszce brakuje tu kolejnego "obiektywnego" klapa kamila

Opublikowano

Sorry kolego ale widziałem twoje posty i nudaaaaaaa :dunno:

Opublikowano
56 minut temu, LiŚciu napisał:

Zastanawia mnie mocno jakie gry dla NIE casuali sa na xboxie. Gearsy? Gdzie kompan Cię podnosi po powaleniu? Halo? Gdzie checkpointy są co 15 sekund? A może FH4? Czyli FM dla leszczy bo symulatora nie ogarneli? 

Skonczcie z retoryka PRO gamera bo casuale z was największe i dlatego tak kochacie smyczpassa bo „łatwych” gierek są dziesiątki .

Tresura na smyczy - perfect fit.

Dawaj na solówę w Gears to szybko wyjaśnię i pokaże co znaczy profesjonalny gracz Xboxa

Opublikowano
35 minut temu, PanKamil napisał:

Piękny temat xd chyba zostanę tu na dłużej. Przejrzałem pierwsze kilkadziesiąt stron i Panowie @schabek i @Rozi we dwójke rozjechali chyba z 15 innych osób :nosacz3:

Panowie to slowo nie idzie w parze ze schabkiem i rozim. We dwojke to oni mogą pług ciągnąć po polu a nie rozjezdzac botow.

Opublikowano

rozi ze schabkiem co za tag team, kto by się spodziewał

Opublikowano
24 minutes ago, Donatello1991 said:

Jaki był powód nie wydania Medium na Xone? 

Takim sam dlaczego nie wydano go na małża, za słaby sprzęt :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

rozi ze schabkiem co za tag team, kto by się spodziewał

Zwłaszcza ze rozi wpada tu od swieta i napisał może z 10 postów a mógłby trochę wesprzeć linie frontu.

Opublikowano

rozi niech wesprze dzieci w afryce jakimś smakołykiem, a nie się tuczy. Zresztą i tak jest zajęty cw w statusach.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

a mógłby trochę wesprzeć linie frontu.

xD

spokojnie Liściu Sonka sobie poradzi bez twojej pomocy

Opublikowano

kłopoty, kłopoty klapów!

summon Rozi

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

xD

spokojnie Liściu Sonka sobie poradzi bez twojej pomocy

Ja się nie martwię o Sonke. Bardziej chodzi o rozsmarowywanie botów. Sonka czy Tlou2 - zawsze mówiłem ze sobie poradzą i tak się stało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.