Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mój komentarz dot. ogłoszenia MS z godz. 18:00:

1365603616_by_krzys_500.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Hahahhahahahahahahhahshhshshshshhshahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahshshshsshsjshhahahahahaahhahahahahahahaahhahsh

Jak jestem graczem prawie 25 lat już, to takiego kurwa pośmiewiska jak Xśmieć i jego użytkownicy, to jeszcze nie widziałem xdddddddddddddddd I ten PRowiec Asax, BOMBY BĘDĄ BOMBY KURWA

0078a07f4806f598703ea5615a171c7b.gif

I są.

Opublikowano
24 minuty temu, LiŚciu napisał:

@20inchDTGrałem dzisiaj w GoW. Na premiere grałem "u kolegi na kolanach podczas wakacji na 20 calowym hotelowym TV". Dzisiaj odpaliłem na nadkonsoli z telewizorem z nadmatrycą - zupełnie inna gra. Czuje jakbym grał pierwszy raz plus 60fps i rodziałka 4k (cb). Takie gry to raz na kilka lat się trafiąją. 

f6a48528ed91e802.jpg

5b59d4049752bc72.jpg

Ależ to wyglada!

To co pokazali nowego na Xa? Co za pompa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ogrywałem ostatnio nowego GoWa właśnie, co jak co, ale ta gra powoduje nadal w wielu momentach opad szczęki. 

Opublikowano

5BF3F68A-6B5D-4EBB-A593-43FA273C7147.thumb.jpeg.68e308cb8d3cc4abce9173895d30e20a.jpeg

JUZ NIEDLUGO 2137 FPSOW TYLKO NA NIEDZWIEDZICY!!!!!!!!1!1!1!1!1!1!1!1!!!1!1!1!1!1!!1111

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:
  • przegrana generacja PS3
  • udana PS4, ale obarczona zamknięciem wielu studiów 1st party
  • słaby początek PS5 oparty głównie na nostalgii

no i element wspólny, fatalnej jakości hardware

Z PlayStation jeszcze nigdy nie było tak dobrze, a w niebieskim matrixie to już w ogóle bajka. :)))

Chlopie, jeżeli to jest cyrk to Ty jesteś tą babą z brodą :rofl:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jak zwykle najbardziej na wszelkie ogłoszenia MS czekają klapy.

Ale też boty co niektóre mogłyby pizdę ogarnąć i słowo „bomba” używać po fakcie. Jeden czy dwóch, ale jednak.

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jak zwykle najbardziej na wszelkie ogłoszenia MS czekają klapy.

Lubię komedie, tylko dlatego

Opublikowano

Ej, czujecie to? Ta wymowna cisza w temacie, te uczucie niemego zawodu, ta atmosfera zburzonych złudzeń? Coś jak kolejna porażka klubu piłkarskiego, który kiedyś tam miał chwilę wzlotu i kibice uwierzyli w to, że będzie na szczycie. A teraz tylko milcząca akceptacja kolejnej porażki i puste spojrzenia. Tak właśnie jest co każdą "wielką zapowiedź" Microsoftu w obozie botów.

W pewnym sensie jest to ciekawe uczucie, bo obce w obozie PlayStation ;)

Opublikowano

Klapy maja problem z czytaniem? Nie dziwota, przecież oni gry oglądają a nie w nie grają.

Dziś o 18 została ogłoszona technologia dająca możliwośc podwajania fpsow w grach które były już zapomniane przy okazji Xboxa One X, gry które zostały wybrane do pokazu specjalnie pokazują rozstrzał gatunków i sposobu korzystania z gpu czy cpu przez konsole, to wszystko.

Jestem zachwycony jak to działa i oby nie było to zapomniane jak technologie w Sony, daje to nadzieje na powrót do gier z którym spędzało się dużo czasu lub zawsze marzyło się o 60fpsach.

Kolejny raz Microsoft wychodzi na przeciw graczom i robi to dla graczy, chociaż mogliby zająć się zupełnie czymś mało istotnym, tyle dobra od premiery nadkonsoli. A u Sony co?

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Ej, czujecie to? Ta wymowna cisza w temacie, te uczucie niemego zawodu, ta atmosfera zburzonych złudzeń? Coś jak kolejna porażka klubu piłkarskiego, który kiedyś tam miał chwilę wzlotu i kibice uwierzyli w to, że będzie na szczycie. A teraz tylko milcząca akceptacja kolejnej porażki i puste spojrzenia. Tak właśnie jest co każdą "wielką zapowiedź" Microsoftu w obozie botów.

W pewnym sensie jest to ciekawe uczucie, bo obce w obozie PlayStation ;)

No mówiłem że się osrają i pouciekają, od rana już to czułem ze jak zwykle zostaną wydymani, a miały być bomby hahahaaha czyli kolejne miesiące płacenia abo i obietnice, przewidywalne

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Rzygać się chce od tej hipokryzji bociaków, tfuu

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

kilka tytułów wstecznej w 4K i 60 fps to nic wielkiego, ale dla klapów bomby

:)

Opublikowano

Posiadacze xboxa dostali technologie która bez udziału devów i bez żadnych patchy, za darmo pozwala boostować gry do 60 i 120 fpsów

Posiadacze playstation nie dostali nic

tymaczesem klapy w tym temacie:

3pne4m.png

Opublikowano

Nowa generacja według MS - nie mamy i nie damy wam dobrych i next genowych gier ale za to że tak ładnie płacicie abo to wrzucimy więcej klatek do starych gier :D 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Posiadacze xboxa dostali technologie która bez udziału devów i bez żadnych patchy, za darmo pozwala boostować gry do 60 i 120 fpsów

Ale z udziałem wydawców chyba tak czy nie ?

Opublikowano

Spoko whiskacz jak wjedzie forzunia w japonii to się zesrasz. A No tak na plejbece jest ta legendarna seria wyścigów z modelami aut z ps2 xD

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

MS znowu najbardziej prokonsumencki

No musi szanować klientów, w końcu płaca tyle bomb rocznie że może obiecać coś w zamian :D kolejna premiera i kolejny szajs, aż się chyba napierdole ze szczęścia jak Was wydymali Boty

Opublikowano

Mianuję Xboxa Series X najbardziej oryginalną konsolą ósmej generacji.

Nadal więc czekamy, aż Microsoft wypuści odpowiedź na PlayStation 5 ;)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Spoko whiskacz jak wjedzie forzunia w japonii to się zesrasz. A No tak na plejbece jest ta legendarna seria wyścigów z modelami aut z ps2 xD

Mowisz o GT SPORT? Czy jak zaraz wjedzie GT7?

C6DF4687-D76B-4B81-8A9C-32A12CC7FB40.jpeg

683ADC33-EF63-455C-9F14-4FE7FA497E73.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

Ale z udziałem wydawców chyba tak czy nie ?

udział wydawców ogranicza się do powiedzenia: "Tak, Spencer  pozwalamy ci ulepszyć nasze gry", ale cała magia to zasługa developerów pracujących dla xboxa

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Mianuję Xboxa Series X najbardziej oryginalną konsolą ósmej generacji.

Nadal więc czekamy, aż Microsoft wypuści odpowiedź na PlayStation 5 ;)

Chyba odpowiedz na PS4 Pro bo tej konsoli nawet XSX nie dorównał jakoscią

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.