Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

To mowisz ze sony wypuscilo jakas gre w ciagu ostatnich, strzelam, 10 lat ktora nie miala lokalizacji? XDDDDDDDDDDDD 

Nie wiedziałem, że resident jest MS. Masz jakieś przecieki, że kupili capcom?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

7D6kIGB.jpg

No jeśli to nie spreparowane to faktycznie słabo. A sam ostatnio kupiłem SH u Węgra. 2 tyg nie minęły może zwrócę.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał:

Podziękujcie Xbotom, że nie będzie spolszczenia do RE8. Kupowali wszystko w brazyli, to teraz oni dostaną lokalizację, a my nie. 

Podobno jeszcze przez xboxa krowy nie chcą się cielić i mleka dawać

Opublikowano

Lol MS zawsze w dupie miał Polskę, tylko może troszkę mniej niż Nintendo ;)

Opublikowano

Jak miał nie mieć jak nawet tu januszerka się chwali, że cały czas GP za 4 zł. Wysokie mniemanie i śmianie się z krajów 3świata, a tam idą cebulować. Pluję na xboxa i te comunity.

Opublikowano

Na pepperze czy innych lowcach gier to sie nawet chwala ze ponabijali sobie gamepassa trzy lata do przodu za darmo za kody z pringelsow :D

Opublikowano

#piekloklapow

Opublikowano
50 minut temu, 20inchDT napisał:

O kolejny co upłynniaczem w TV podnosi ilość klatek w grze. Zwierzęta.

Mówisz o spencerze? Przecież wam załadował upłynniacz z tv do konsoli a wy się cieszycie.

Opublikowano
3 minuty temu, Observer napisał:

Mówisz o spencerze? Przecież wam załadował upłynniacz z tv do konsoli a wy się cieszycie.

Niestety maluczkie mózgi nie zrozumieją tego, co zrobił Spencer Wspaniały ;(

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał:

poważnie porównujesz upłynniacz w tv, wpływający na input lag i skutkujący artefaktami na ekranie, do natywnie działających 60 klatek?

Opublikowano

te komentarze na ppe o tej lokalizacji RE8. Po demie nie bylo konca spustom a teraz nagle gra chooyowa i nie kupuja. Co za tepaki xD

Opublikowano

Najgorsze, że oni na serio z tym upłynniaczem. Trzech z nich wychwalało w temacie beastboxa xDDD

Opublikowano
Teraz, Szymek napisał:

te komentarze na ppe o tej lokalizacji RE8. Po demie nie bylo konca spustom a teraz nagle gra chooyowa i nie kupuja. Co za tepaki xD

PPE? Z chęcią zobaczyłbym tam naczelnych klapów z tego tematu, identyczny poziom.

Opublikowano

To ja podziękuję za taką lokalizację xD

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

Sony zamiast kupować ekskluzywne demo na 10 minut powinni dać hajs na naukę angielskiego dla klapów  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

PPE to śmietanka polskiego kwiatu młodzieży. 

image.png.23331c7fc0c6ceb8aa2afeb230db0172.png 

ile plusików :mevek::mevek::mevek:

Opublikowano
4 minuty temu, Magik napisał:

To ja podziękuję za taką lokalizację xD

O KURWA XDDD "Wkrótce się zobaczymy ałałałał"

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tu nie chodzi o to ze ktos nie rozumie angielskiego. Jakies kraje trzeciego swiata dostaja napisy i niektore nawet dubbing a u nas niby Capcom nie pozwala napisow zrobic bo niby dlaczego? Ale trzy i pol bomby za gierke oczywiscie musza brac.I nikt nie mowi o jakims zjebanym dubbingu ktorych wogole dla mnie moze nie byc w gierkach bo sa beznadziejne.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

No ale skąd te zaskoczenie, że klaperstwo to głąby i nieuki, zaczadzone tanim alkoholem i ideologią plejstejszyn?

Przecież wystarczy jedna wizyta w CW by to sobie uświadomić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.