Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jebanie wstecznej, beka z darmowych ulepszeń starszych gier, a później jaranko zapowiedzią zremasterowanej 20-letniej gry za 2 stówki.

Zgadnij kto to?

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

Ten glut sie nie liczy

ta gluta xD pewnie tego z tutoriala co i tak przenosi do nexusa 

Opublikowano

obraz_2021-02-20_093701.png.871f5078f87cd7aebf2096b2c1efa914.png

jak myślicie kiedy Sony uda się zrobić dobrą grę multi?

Opublikowano

Przecież zrobili tlou i kz2 na ps3

:rayos:

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Nie ten target. Tylko gierki na raz do przejścia w weekend. Killzone? Już nawet w Sony nie wiedzą co to. Jedyna gra dzięki której poleciałbym po małża ale całe szczęście Sony tego nie zrobi. 

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Jebanie wstecznej, beka z darmowych ulepszeń starszych gier, a później jaranko zapowiedzią zremasterowanej 20-letniej gry za 2 stówki.

Zgadnij kto to?

Użytkownicy PS4, którzy zostali zielonymi frajerami? Jak tam kolekcja Halo? A Gearsy 1 dalej w formie? A jak tam topowa gierka 2020 roku czyli GTA 4??

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Zgadnij kto to?

Jebanie wstecznej > wojowanie wsteczna

24 minuty temu, ASX napisał:

A zeby to raz sie udalo

Opublikowano

Na PS4 ostatnie "dobre" jakiekolwiek multi to chyba U4? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie ma w co grać? Zaraz ktoś powie, że stare gierki a sam pewnie nie ograł. Od zakupu XSX skończone na płycie Resident Evil 3, Cyberpunk, a za grosze w Gamepassie:

- Gears 5

- Gow Ultimate

- Control

- The Medium 

- ponownie RE7

- dziesiątki godzin w najlepszą wyścigówkę Godrizon

- Full Throttle

- przyjemne Call of the Sea

- w co op z dziewczyną A Way Out, Man of Medan, Untitled Goose Game, którego nigdy za hajs bym nie kupił a za darmo okazuje się dobrą zabawą, Tetris 

- pograłem w indory Katana Zero i The touryst, który świetnie się sprawdzał ocieplając zimowe wieczory 

- pokopałem się w Tekkenie

- po latach odświeżyłem świetny Shadows of the Damned 

Ktoś mi powie, że nie ma w co grać. ZARAZ ODPALAM DOOM ETERNAL i jadę z tym dalej. 

Wspaniały czas dla graczy, dobrze być otwartym na nowe doświadczenia i nie bać się przesiadki z SONKI na sprzęt konkurencji skoro tam tyle dobrodziejstwa, które kosztowało mnie 400 zł za 27 miesięcy grania. 

Opublikowano

Multi na Sonce? W związku z natłokiem wspaniałych gier singleplayer od prawie dekady to multi raczej zbyteczne - ot taki dodatek rozrywkowy.  

Gracze lubią przeżywać historie, poznawać światy, oddświeżac umysł nowymi mechanikami. 

Ślinotok z zielonej paszczy na spoconego pada to tylko na xboxie, oczywiście w związku z brakiem dobrych gier single player. 

Każda konsola ma swoją role, nawet ta xchujowsza:)

Opublikowano

Te ubrania z logiem śmieciary 4.5 to tak jakby klapy sobie dały że są upośledzone i dumnie chodziły rynsztokiem gdzie ich miejsce, w sumie się zgadza.

schab ładny ból dupy, sypie minusikami w temacie śmieciary 4.5 jak mu szrota obrażają że roczna gwarancja, w temacie XSX też jak ktoś obraził crapa uncharted to już po starych pobiegał, niby udaje dystans w cw ale słaba jednostka na strzała. Piszczy spod kamienia jak cewki w śmieciarce 4.5 bez gier  :) 

Opublikowano

Ej po co w ogóle robi się wątki do nowych konsol M$? Przecież zielonym wystarczyłby dzial  retro, PC i na upartego starego xboxa.

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

Te ubrania z logiem śmieciary 4.5 to tak jakby klapy sobie dały że są upośledzone i dumnie chodziły rynsztokiem gdzie ich miejsce, w sumie się zgadza.

7094C3A7-F5E3-433B-88E5-54F26E698B5E.jpeg.e6f5eb126620567df061a1d4ea164ec5.jpeg

Zanim zaczniesz szarpac za nogawke to wyjmij moze tego kutasa spencera z buzi jak klapiesz morda bo ja nie rozumiem o co ci chodzi

Opublikowano

Wspaniale jest wydać na grę od Sonego te 250 pln zanurzyć się w ten świat na 20h i od sprzedać z małą stratą, życie kalpa w jednym zdaniu, po co mi multi xD jeny jak dobrze, że świat to nie tylko ta niebieska zaraza. 

I ta mentalność umysłowa, że na świecie istnieją tylko exy, bo jak ich nie ma tych 3 na rok to UWAGA nie ma gier i nie ma w co grać. :dafuq:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Wspaniale jest wydać na grę od Sonego te 250 pln zanurzyć się w ten świat na 20h i od sprzedać z małą stratą, życie kalpa w jednym zdaniu, po co mi multi xD jeny jak dobrze, że świat to nie tylko ta niebieska zaraza. 

I ta mentalność umysłowa, że na świecie istnieją tylko exy, bo jak ich nie ma tych 3 na rok to UWAGA nie ma gier i nie ma w co grać. :dafuq:

Jak ci goście są już nudni. Od 30 stron nikt nawet nie napisał słowa ex, a zielone małpoludy jak im brakuje argumentów zawisają do góry nogami w klateczce Spencera i wyją: nie exy, my multi, my gejpass, my nie płacić, my kochać nasz pan Spencer.

Opublikowano

Xkutanga pierwsza konsola w historii bez exow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja pierdole to na iphona by sie jakis exik znalazlo na appstore XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jednego exa mają - exclusywnego penisa phila w ustach. 

Opublikowano
43 minuty temu, izon napisał:

Użytkownicy PS4, którzy zostali zielonymi frajerami? Jak tam kolekcja Halo? A Gearsy 1 dalej w formie? A jak tam topowa gierka 2020 roku czyli GTA 4??

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Nic, dalej grają w niego  gimbusy i Ci co zatrzymali się w rozwoju czyli zielona klientela, którym mama nie chce dawać 2 stówek na gierki..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Spencer super gość, dzięki niemu ograłem masę fantastycznych tytułów, a spora ich część jest do ogrania albo na PC albo na konsoli. 

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Hmm w sumie to za dnia pościgałbym się nieco, a tu Godrizon 4, a może coś nieco bardziej wymagającego? Spoko, mam Motorsport 7, ale ostatecznie postawię na wyścigi motorów - Moto GP 2020. Potem pora się nieco rozluźnic, więc może coś spokojniejszego? Chociaż do morza mam kwadrans spacerem to nigdy nie będę piratem, więc pora na piękne widoki z Sea of Thieves albo opieknę nad pinatkami w Viva Pinata. Potem trening dla zdrowia, ale i teść podskoczył, więc w przypływie animuszu  chwytam się za horror. Może Medium? Nieee, coś mocniejszego. O, Resident 7, warto biorę, ale na końcu przegryzę to Alien Isolation.

i tak mija mi dzień pełen świetnych gier i masy możliwości. Może jutro jakiś RPG albo akcyjniak, a może indyk? Nie wiem, ale wiem, że będę miał z czego wybierać. Dzięki Król Spencer, że Xbox po raz kolejny pcha tę skostniałą branżę do przodu. Dzięki za popularyzację gier sieciowych na konsolach (multiplayer i rywalizacja to klasyczny gaming już od czasów Pegazusa), za otwarcie świata na gry indie i ich popularyzację (alternatywa do przemielonych AAA bez pomysłu i natchnienia), a na końcu wydanie Netflixa na konsolach - jeszcze nigdy za pstryknięciem palcem nie było tylu świetnych gier dostępnych out-of-the-box kupując Xboxa lub płacąc za XGP na PC.

Tak, to będzie piękny dzień. :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer super gość, dzięki niemu ograłem masę fantastycznych tytułów, a spora ich część jest do ogrania albo na PC albo na konsoli. 

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Hmm w sumie to za dnia pościgałbym się nieco, a tu Godrizon 4, a może coś nieco bardziej wymagającego? Spoko, mam Motorsport 7, ale ostatecznie postawię na wyścigi motorów - Moto GP 2020. Potem pora się nieco rozluźnic, więc może coś spokojniejszego? Chociaż do morza mam kwadrans spacerem to nigdy nie będę piratem, więc pora na piękne widoki z Sea of Thieves albo opieknę nad pinatkami w Viva Pinata. Potem trening dla zdrowia, ale i teść podskoczył, więc w przypływie animuszu  chwytam się za horror. Może Medium? Nieee, coś mocniejszego. O, Resident 7, warto biorę, ale na końcu przegryzę to Alien Isolation.

i tak mija mi dzień pełen świetnych gier i masy możliwości. Może jutro jakiś RPG albo akcyjniak, a może indyk? Nie wiem, ale wiem, że będę miał z czego wybierać. Dzięki Król Spencer, że Xbox po raz kolejny pcha tę skostniałą branżę do przodu. Dzięki za popularyzację gier sieciowych na konsolach (multiplayer i rywalizacja to klasyczny gaming już od czasów Pegazusa), za otwarcie świata na gry indie i ich popularyzację (alternatywa do przemielonych AAA bez pomysłu i natchnienia), a na końcu wydanie Netflixa na konsolach - jeszcze nigdy za pstryknięciem palcem nie było tylu świetnych gier dostępnych out-of-the-box kupując Xboxa lub płacąc za XGP na PC.

Tak, to będzie piękny dzień. :banderas:

Nawet nie czytam bo żal czasu, jednak Demonsy wymagają skupienia, w conkera to można pykać jedna ręka i uprawiać to swoje zombie niedojebanie: speencer, kroool, gameppaaass, za daaarmoo, ZA DAARMOO..Niesamowite jest to, ze oni jeszcze się cięsza z tego dymanka bez mydła, wyzywali innych od pedalow a chyba sami są..

ps Viva Piniata no jeblem, ta ta gierka gdzie się zwierzątka karmiło cukierkami? No super się bawiłem w gimnazjum!

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.