Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jebanie wstecznej, beka z darmowych ulepszeń starszych gier, a później jaranko zapowiedzią zremasterowanej 20-letniej gry za 2 stówki.

Zgadnij kto to?

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

Ten glut sie nie liczy

ta gluta xD pewnie tego z tutoriala co i tak przenosi do nexusa 

Opublikowano

obraz_2021-02-20_093701.png.871f5078f87cd7aebf2096b2c1efa914.png

jak myślicie kiedy Sony uda się zrobić dobrą grę multi?

Opublikowano

Przecież zrobili tlou i kz2 na ps3

:rayos:

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Nie ten target. Tylko gierki na raz do przejścia w weekend. Killzone? Już nawet w Sony nie wiedzą co to. Jedyna gra dzięki której poleciałbym po małża ale całe szczęście Sony tego nie zrobi. 

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Jebanie wstecznej, beka z darmowych ulepszeń starszych gier, a później jaranko zapowiedzią zremasterowanej 20-letniej gry za 2 stówki.

Zgadnij kto to?

Użytkownicy PS4, którzy zostali zielonymi frajerami? Jak tam kolekcja Halo? A Gearsy 1 dalej w formie? A jak tam topowa gierka 2020 roku czyli GTA 4??

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Zgadnij kto to?

Jebanie wstecznej > wojowanie wsteczna

24 minuty temu, ASX napisał:

A zeby to raz sie udalo

Opublikowano

Na PS4 ostatnie "dobre" jakiekolwiek multi to chyba U4? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie ma w co grać? Zaraz ktoś powie, że stare gierki a sam pewnie nie ograł. Od zakupu XSX skończone na płycie Resident Evil 3, Cyberpunk, a za grosze w Gamepassie:

- Gears 5

- Gow Ultimate

- Control

- The Medium 

- ponownie RE7

- dziesiątki godzin w najlepszą wyścigówkę Godrizon

- Full Throttle

- przyjemne Call of the Sea

- w co op z dziewczyną A Way Out, Man of Medan, Untitled Goose Game, którego nigdy za hajs bym nie kupił a za darmo okazuje się dobrą zabawą, Tetris 

- pograłem w indory Katana Zero i The touryst, który świetnie się sprawdzał ocieplając zimowe wieczory 

- pokopałem się w Tekkenie

- po latach odświeżyłem świetny Shadows of the Damned 

Ktoś mi powie, że nie ma w co grać. ZARAZ ODPALAM DOOM ETERNAL i jadę z tym dalej. 

Wspaniały czas dla graczy, dobrze być otwartym na nowe doświadczenia i nie bać się przesiadki z SONKI na sprzęt konkurencji skoro tam tyle dobrodziejstwa, które kosztowało mnie 400 zł za 27 miesięcy grania. 

Opublikowano

Multi na Sonce? W związku z natłokiem wspaniałych gier singleplayer od prawie dekady to multi raczej zbyteczne - ot taki dodatek rozrywkowy.  

Gracze lubią przeżywać historie, poznawać światy, oddświeżac umysł nowymi mechanikami. 

Ślinotok z zielonej paszczy na spoconego pada to tylko na xboxie, oczywiście w związku z brakiem dobrych gier single player. 

Każda konsola ma swoją role, nawet ta xchujowsza:)

Opublikowano

Te ubrania z logiem śmieciary 4.5 to tak jakby klapy sobie dały że są upośledzone i dumnie chodziły rynsztokiem gdzie ich miejsce, w sumie się zgadza.

schab ładny ból dupy, sypie minusikami w temacie śmieciary 4.5 jak mu szrota obrażają że roczna gwarancja, w temacie XSX też jak ktoś obraził crapa uncharted to już po starych pobiegał, niby udaje dystans w cw ale słaba jednostka na strzała. Piszczy spod kamienia jak cewki w śmieciarce 4.5 bez gier  :) 

Opublikowano

Ej po co w ogóle robi się wątki do nowych konsol M$? Przecież zielonym wystarczyłby dzial  retro, PC i na upartego starego xboxa.

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

Te ubrania z logiem śmieciary 4.5 to tak jakby klapy sobie dały że są upośledzone i dumnie chodziły rynsztokiem gdzie ich miejsce, w sumie się zgadza.

7094C3A7-F5E3-433B-88E5-54F26E698B5E.jpeg.e6f5eb126620567df061a1d4ea164ec5.jpeg

Zanim zaczniesz szarpac za nogawke to wyjmij moze tego kutasa spencera z buzi jak klapiesz morda bo ja nie rozumiem o co ci chodzi

Opublikowano

Wspaniale jest wydać na grę od Sonego te 250 pln zanurzyć się w ten świat na 20h i od sprzedać z małą stratą, życie kalpa w jednym zdaniu, po co mi multi xD jeny jak dobrze, że świat to nie tylko ta niebieska zaraza. 

I ta mentalność umysłowa, że na świecie istnieją tylko exy, bo jak ich nie ma tych 3 na rok to UWAGA nie ma gier i nie ma w co grać. :dafuq:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Wspaniale jest wydać na grę od Sonego te 250 pln zanurzyć się w ten świat na 20h i od sprzedać z małą stratą, życie kalpa w jednym zdaniu, po co mi multi xD jeny jak dobrze, że świat to nie tylko ta niebieska zaraza. 

I ta mentalność umysłowa, że na świecie istnieją tylko exy, bo jak ich nie ma tych 3 na rok to UWAGA nie ma gier i nie ma w co grać. :dafuq:

Jak ci goście są już nudni. Od 30 stron nikt nawet nie napisał słowa ex, a zielone małpoludy jak im brakuje argumentów zawisają do góry nogami w klateczce Spencera i wyją: nie exy, my multi, my gejpass, my nie płacić, my kochać nasz pan Spencer.

Opublikowano

Xkutanga pierwsza konsola w historii bez exow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja pierdole to na iphona by sie jakis exik znalazlo na appstore XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jednego exa mają - exclusywnego penisa phila w ustach. 

Opublikowano
43 minuty temu, izon napisał:

Użytkownicy PS4, którzy zostali zielonymi frajerami? Jak tam kolekcja Halo? A Gearsy 1 dalej w formie? A jak tam topowa gierka 2020 roku czyli GTA 4??

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Nic, dalej grają w niego  gimbusy i Ci co zatrzymali się w rozwoju czyli zielona klientela, którym mama nie chce dawać 2 stówek na gierki..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Spencer super gość, dzięki niemu ograłem masę fantastycznych tytułów, a spora ich część jest do ogrania albo na PC albo na konsoli. 

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Hmm w sumie to za dnia pościgałbym się nieco, a tu Godrizon 4, a może coś nieco bardziej wymagającego? Spoko, mam Motorsport 7, ale ostatecznie postawię na wyścigi motorów - Moto GP 2020. Potem pora się nieco rozluźnic, więc może coś spokojniejszego? Chociaż do morza mam kwadrans spacerem to nigdy nie będę piratem, więc pora na piękne widoki z Sea of Thieves albo opieknę nad pinatkami w Viva Pinata. Potem trening dla zdrowia, ale i teść podskoczył, więc w przypływie animuszu  chwytam się za horror. Może Medium? Nieee, coś mocniejszego. O, Resident 7, warto biorę, ale na końcu przegryzę to Alien Isolation.

i tak mija mi dzień pełen świetnych gier i masy możliwości. Może jutro jakiś RPG albo akcyjniak, a może indyk? Nie wiem, ale wiem, że będę miał z czego wybierać. Dzięki Król Spencer, że Xbox po raz kolejny pcha tę skostniałą branżę do przodu. Dzięki za popularyzację gier sieciowych na konsolach (multiplayer i rywalizacja to klasyczny gaming już od czasów Pegazusa), za otwarcie świata na gry indie i ich popularyzację (alternatywa do przemielonych AAA bez pomysłu i natchnienia), a na końcu wydanie Netflixa na konsolach - jeszcze nigdy za pstryknięciem palcem nie było tylu świetnych gier dostępnych out-of-the-box kupując Xboxa lub płacąc za XGP na PC.

Tak, to będzie piękny dzień. :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer super gość, dzięki niemu ograłem masę fantastycznych tytułów, a spora ich część jest do ogrania albo na PC albo na konsoli. 

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Hmm w sumie to za dnia pościgałbym się nieco, a tu Godrizon 4, a może coś nieco bardziej wymagającego? Spoko, mam Motorsport 7, ale ostatecznie postawię na wyścigi motorów - Moto GP 2020. Potem pora się nieco rozluźnic, więc może coś spokojniejszego? Chociaż do morza mam kwadrans spacerem to nigdy nie będę piratem, więc pora na piękne widoki z Sea of Thieves albo opieknę nad pinatkami w Viva Pinata. Potem trening dla zdrowia, ale i teść podskoczył, więc w przypływie animuszu  chwytam się za horror. Może Medium? Nieee, coś mocniejszego. O, Resident 7, warto biorę, ale na końcu przegryzę to Alien Isolation.

i tak mija mi dzień pełen świetnych gier i masy możliwości. Może jutro jakiś RPG albo akcyjniak, a może indyk? Nie wiem, ale wiem, że będę miał z czego wybierać. Dzięki Król Spencer, że Xbox po raz kolejny pcha tę skostniałą branżę do przodu. Dzięki za popularyzację gier sieciowych na konsolach (multiplayer i rywalizacja to klasyczny gaming już od czasów Pegazusa), za otwarcie świata na gry indie i ich popularyzację (alternatywa do przemielonych AAA bez pomysłu i natchnienia), a na końcu wydanie Netflixa na konsolach - jeszcze nigdy za pstryknięciem palcem nie było tylu świetnych gier dostępnych out-of-the-box kupując Xboxa lub płacąc za XGP na PC.

Tak, to będzie piękny dzień. :banderas:

Nawet nie czytam bo żal czasu, jednak Demonsy wymagają skupienia, w conkera to można pykać jedna ręka i uprawiać to swoje zombie niedojebanie: speencer, kroool, gameppaaass, za daaarmoo, ZA DAARMOO..Niesamowite jest to, ze oni jeszcze się cięsza z tego dymanka bez mydła, wyzywali innych od pedalow a chyba sami są..

ps Viva Piniata no jeblem, ta ta gierka gdzie się zwierzątka karmiło cukierkami? No super się bawiłem w gimnazjum!

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.