Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Symulatorem będzie microsoft fs na padzie xd potem można dać takiemu botowi samolot do sterowania i zaraz rozpierdoli się o appalachy. 

BTW. Warto sprawdzić definicje symulatora.

Jak gram w BF i widzę jak korzystają boty ze śmigłowców startując i rozbijając się o pierwsze drzewo to nic mnie nie zdziwi :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Symulatorem to jest Assetto Corsa, a nie jakieś Gran Turismo xD

To pokazuje w jakim oderwaniu od rzeczywistości żyją klapy. 20 lat temu w PSX Extreme przeczytali "Nie ma dzis lepszego symulatora niz Gran Turismo" i z ta wiedzą żyją do dziś. A że świat uciekł im do przodu, no cóż. To świat ma problem. Typowe dla sekt wyparcie.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Jak gram w BF i widzę jak korzystają boty ze śmigłowców startując i rozbijając się o pierwsze drzewo to nic mnie nie zdziwi :D

Biorac pod uwagę, że boty to tępe zwierzęta to na konsoli będzie to symulator nagrody Darwina.

Opublikowano

Gran Turismo jest fajną grą jeśli ktoś karmi się sentymentami i nostalgią. Odpalasz takie GT Sport - model jazdy jak z trójki, dźwięki jak z jedynki. Brak zniszczeń,żadnej zawartości, zero przyjemności. Kupiłem to w tamtym roku bo wypada mieć GT na każdą generację plejki no ale jest to szrot niesamowity.

Opublikowano

Kazunori Yamauchi każe klapom siadać na butle od vanisha i ci nadal w obłokach myśląc że przecież okładka z napisem real driving Simulator nie może kłamać xD

ale zaraz przyjdzie Mendrek i powie że Sony sypnęło hajsem na marketing w prawdziwych wyścigach więc GT najlepsze

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakim w temacie Days Gone

Jak to mówią:

Najważniejsze, że eks na kurwę niebieską. :) 

Patrz musiał szukać. I tak się właśnie składa, że po ograniu tej gry mam dość open worldow. Pomimo tego, że uważam ten tytuł za dobry. Na forze też nic nie mówię przecież.

Ot po prostu czuje przesyt tego typu tytułami i muszę sobie zrobić pauzę od takich produkcji. Mdli mnie na samą myśl o tym dlatego GoT zostawiam sobie na później.

Także nie trafiłeś ;)

Opublikowano
27 minut temu, Whisker napisał:

Real driving Simulator, pokaz lepszy ;)

Z dostępnych  na konsole Assetto Corsa, Asseto Corsa Competizione, Project CARS 1/2, Dirt Rally, Richard Burns Rally....

Do tego np. pecetowe iRacing, rFactor 1/2, netKar Pro, Game Stock Car, RaceRoom, Automobilista 2...

Gran Turismo obok sima to nawet nie stało (Forza Motorsport zresztą też). Tyle w temacie.

Opublikowano
1 minutę temu, Magik napisał:

Z dostępnych  na konsole Assetto Corsa, Asseto Corsa Competizione, Project CARS 1/2, Dirt Rally, Richard Burns Rally....

Do tego np. pecetowe iRacing, rFactor 1/2, netKar Pro, Game Stock Car, RaceRoom, Automobilista 2...

Gran Turismo obok sima to nawet nie stało (Forza Motorsport zresztą też). Tyle w temacie.

To w nawiasie dla nich najistotniejsza informacja.

Opublikowano
21 minut temu, Magik napisał:

90% gier to crapy wiec o czym my gadamy

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurcze, no szkoda, a widzisz przecież że się starałem. :/ Innym razem Cię dopadnę!

buziaki

Opublikowano
3 minutes ago, Whisker said:

Jak więc nazwać GT Sport? Gówno obesrane?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Yebaniutki znawca :reggie:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

GODRIZON:banderas: ciekawie co magicyz Playground wyczarują w następnej odsłonie i Fable?

Opublikowano

User score xd co będzie nastepne? Łapki na YouTube?

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

<pijacki bełkot mode on>

75 na meta inaczej sie liczy eksom na Sonkę, a inaczej multiplatformom!!!

75 dla eksa na sonkę to jak 95 dla multiplatformy.

<pijacki bełkot mode off>

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

GODRIZON:banderas: ciekawie co magicyz Playground wyczarują w następnej odsłonie i Fable?

To się okaże bo goście tak naprawdę dostali model jazdy od turn 10 i zrobili jedynie mapki pod to. Będzie to dla nich sprawdzian.

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

<pijacki bełkot mode on>

75 na meta inaczej sie liczy eksom na Sonkę, a inaczej multiplatformom!!!

75 dla eksa na sonkę to jak 95 dla multiplatformy.

<pijacki bełkot mode off>

OD STUDIÓW SONY WIĘCEJ SIĘ WYMAGA, WIĘC I SUROWIEJ OCENIA, OK?!

Opublikowano

Ale smętny dzień w CW. Wezyr odgrażał się wczoraj ze coś powalczy ale coś słabiutko, aż mazzeo przyszedł na pomoc. Soul już pisze ze 1:0 dla sonki. Tylko parkingowy dzisiaj dostarcza ale beki. 

Xbox zasługuje na więcej!

Opublikowano
25 minut temu, Whisker napisał:

Myślałem że gadamy o dobrych simach :facepalm:

I KAŻDY z wyżej wymienionych tytułów pod względem symulacji jest o 3 generacje z przodu :-*

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale smętny dzień w CW. Wezyr odgrażał się wczoraj ze coś powalczy ale coś słabiutko, aż mazzeo przyszedł na pomoc. Soul już pisze ze 1:0 dla sonki. Tylko parkingowy dzisiaj dostarcza ale beki. 

Xbox zasługuje na więcej!

Pqrkingowy robi na dwa etaty. Na parkingu odgarnia śnieg a tutaj robi za clowna. Zdolniacha 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.