Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

ale zdajesz sobie sprawę że wśród konsumentów każdej marki znajdzie się odsetek fanboyów, bezkrytycznie wiernych swojej ukochanej korporacji, a badania pokazują że to akurat wśród fanów plejstejszyn ten odsetek z jakiegoś powodu jest największy

PlayStation Fans Are Most Brand Loyal, Claims Study

https://www.psu.com/news/playstation-fans-are-most-brand-loyal-claims-study/

Badania pokazują jeszcze jedna ciekawa rzecz https://planetagracza.pl/grasz-na-xbox-nalezysz-do-grupy-najbardziej-agresywnych-i-toksycznych-graczy/

Tfu

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Tu jest proste wyjaśnienie, większy odsetek fanbojów bo większy odsetek sprzedanych konsol

2 minuty temu, Jakim napisał:

Może przez to, że jest ich po prostu więcej niż tych iksboksowych?

badania odnoszą się do wartości procentowych a nie liczb bezwzględnych, więc przykro mi ale pudło

Opublikowano

Wystarczy wejśc na zagraniczne fora, żeby się przekonać jaki chujowy fanbase ma plejka.

Opublikowano

Z nimi się nie bawimy tutaj pamiętajcie. To zupełnie inny poziom niedojebania. Nieosiągalny dla nas.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Wystarczy wejśc na zagraniczne fora, żeby się przekonać jaki chujowy fanbase ma plejka.

Wystarczy wejść na fanpage Playstation Polska.

Himalaje cringe'u.

Opublikowano

Uwielbiam jak przyjeżdza cio... tzn. jak Spencer kupuje studia. Chuj, że gry będą w gamepassie, ale płacze klapów są niesamowicie pyszne. Jedna generacja i już myślą, że wszystkie gry im się należą. To będzie piekny reality check przez nabliższe siedem lat.

Opublikowano

:xboss::reggie:

Super okazja! Hmmm, intrygujące

1.jpg.22f18c665a9fdbd9c260e357e1c8c63f.jpg

No to patrzymy co to za super okazja

2.jpg.f224e6b68722840f18f1adacce2c9916.jpg

:shieeet:

Dauny pisza o promocji na wersje pudełkową po czym daja linka do wersji cyfrowej za 289 zeta. No typowe paystation

Edytowane przez dee

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

playstation-3-fans-during-the-launch-of-

fani plejstejszyn w oczekiwaniu na nocną premierę Playstation 3

czekam na analize "Pan Kamil" wrzucałbyś do pieca czy nie?

Normalni goście co pewnie wtedy grali jeszcze w Tony Hawka i słuchali Limp Bizkit, mógłby człowiek zbić z nimi pionę, nie to, co z tymi grubymi, spoconymi zielonymi fanatykami Spencera...

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Normalni goście co pewnie wtedy grali jeszcze w Tony Hawka i słuchali Limp Bizkit, mógłby człowiek zbić z nimi pionę, nie to, co z tymi grubymi, spoconymi zielonymi fanatykami Spencera...

Wypraszam sobie, jestem biały.

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Dokładnie. Normalna ekipka kumpli którzy czekają na konsole bo wiedza ze będą wspólnie grać w dobre gierki. Uśmiech na twarzach. 

Z drugiej strony zielone nalane knury które już zamawiają pizzę xxxxxxl i 4 butelki coli żeby w geście skrzyżowanych ramion wykrzykiwać fanatyczne hasła. 

Dobrze być fanem konsoli od Sony.

Opublikowano

Co wy botom mówicie o jakimś Limp Bizkit jak te dzieciuchy przygodę z grami zaczeli od piratów na Xbox 360.

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Do sonki to tak zenek bardziej pasuje

Popek

Opublikowano

Klapom się nudzi (grać nie ma w co i za co), to już wymyślają na siłę bzdety. Taki liściu to się już nudzi jak MOPS  mops :dog:

Opublikowano
29 minut temu, izon napisał:

A ja nic nie mam do tego zdjęcia, normalne chłopaki żadne odmience, zapytałem tylko czy ich też Kamil by chciał wrzucać do pieca

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Klapom się nudzi (grać nie ma w co i za co), to już wymyślają na siłę bzdety. Taki liściu to się już nudzi jak MOPS  mops :dog:

A ja się zastanawiam czy takim parkingowym cieciom jak ty pozwalają grać w xboxa w stróżówce. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o to co kto robi a o to z jakiego obozu pochodzi  ;)

Opublikowano

Ja chciałem tylko dodać to.

Zrzut ekranu 2021-02-22 o 15.52.13.png

Zrzut ekranu 2021-02-22 o 15.53.46.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nawet jest japonska sekta psychopatów xd tam fanbojka xboxa to chyba 99% użytkowników konsoli.

image.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
8 godzin temu, Whisker napisał:

Gratuluje znajomych, u mnie na szczęście sami hetero aczkolwiek jebie mnie to szczerze powiedziawszy, W gta4 tez w dodatku gejem się grało :D

Tak? a w którym momencie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.