Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

A ja się zastanawiam czy takim parkingowym cieciom jak ty pozwalają grać w xboxa w stróżówce. 

Co Ty masz typie z tymi parkingami, bo nie czaje? Konkubinę poznałeś na parkingu? Pierwsze pieniądze tam zarobiłeś oferując swoje wdzięki? Jesteś jednym z tych co pod biedronkami oferują usługi odprowadzenia wózka? No to niezła trauma, ale żadna praca nie hańbi. Pracuj tak dalej, to może nawet zamiast harnasiami zaczniesz upodlać się tyskim.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niezłe wyparcie. Fakt - żadna praca nie hańbi. Miłego obchodu:lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

ale zdajesz sobie sprawę że wśród konsumentów każdej marki znajdzie się odsetek fanboyów, bezkrytycznie wiernych swojej ukochanej korporacji, a badania pokazują że to akurat wśród fanów plejstejszyn ten odsetek z jakiegoś powodu jest największy

PlayStation Fans Are Most Brand Loyal, Claims Study

https://www.psu.com/news/playstation-fans-are-most-brand-loyal-claims-study/

BADANIA to spore słowo jak na ankietę dla słownie jednego tysiąca ludzi : D
Ile nam brakuje osób w ankiecie na GOTY żeby zrobić te BADANIA ?

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano
5 minut temu, giger_andrus napisał:

BADANIA to spore słowo jak na ankietę dla słownie jednego tysiąca ludzi : D

nie wiem na co się silisz, ale w badaniach naukowych 1000 osób to nie jest powód do beki, w czasopismach naukowych czeęsto opisuje się wyniki badań które mają znacznie mniejszą próbkę badawczą. Try harder 

Opublikowano

Jak xboxa nie obrazajo to wyniki badan podwazajo. Biedny ten asx - ciągle w defensywie. 

Opublikowano
45 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ja chciałem tylko dodać to.

Zrzut ekranu 2021-02-22 o 15.52.13.png

Zrzut ekranu 2021-02-22 o 15.53.46.png

spacer.png

الله أكبر

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

nie wiem na co się silisz, ale w badaniach naukowych 1000 osób to nie jest powód do beki, w czasopismach naukowych czeęsto opisuje się wyniki badań które mają znacznie mniejszą próbkę badawczą. Try harder 

Wiesz zapewne, że próba jest ściśle związana z grupą docelową, której dotyczy. 
No to jak się ma ten tysiąc do całkowitej ilości graczy Playstation, o której piszesz ?

Tak właśnie, beka. 

Skoro już używasz zwrotów „badania naukowe”, „czasopisma naukowe” to zapodaj jakieś konkrety zamoast artykuliku z czapy wyjętego. 

Opublikowano
5 minut temu, ProstyHeker napisał:

spacer.png

homo ciapak komando

a ten z prawej jaki napierdolony jak po 3 platynach w astro przy słuchaniu popka 

Opublikowano

Wystarczy, ze wejda do tematow playstation na tym forum i dojda do tych samych wniosków i nie trzeba marnowac czasu 1000 osob. Obrona tego gniota w temacie awaryjnosci to kwinesencja klaperstwa.

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

homo ciapak komando

Przecież Ci pośrodku  to młody HIV i gruby z Gry o Tron, a ze się paru ciapatych zbiegło na widok złota to nie ich wina...

Opublikowano

Ale coś w tym jest że marka Playstation przyciąga jak magnes opiłki żelaza margines społeczny, patologię, osobników opóźnionych umysłowo (to nie o tobie liściu, nie rozpalaj się znowu), ekstremistów i świrów. Przcież nawet Breivik w więzieniu żądał nowszego modelu Sonki.

Marka Xbox? Proszę bardzo: inteligentni , oczytani, elokwentni ludzie, zadowoleni z życia, pozytywnie nastawieni do świata. Śmiało idą z duchem czasu i postępu technologicznego, adaptując nowinki, wyznaczając trendy, kreując opinie.

Jako osoba grająca na Playstation od 1996 roku jestem załamany i zniesmaczony upadkiem tej marki.

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Ale coś w tym jest że marka Playstation przyciąga jak magnes opiłki żelaza margines społeczny, patologię, osobników opóźnionych umysłowo (to nie o tobie liściu, nie rozpalaj się znowu), ekstremistów i świrów. Przcież nawet Breivik w więzieniu żądał nowszego modelu Sonki.

Marka Xbox? Proszę bardzo: inteligentni , oczytani, elokwentni ludzie, zadowoleni z życia, pozytywnie nastawieni do świata. Śmiało idą z duchem czasu i postępu technologicznego, adaptując nowinki, wyznaczając trendy, kreując opinie.

Jako osoba grająca na Playstation od 1996 roku jestem załamany i zniesmaczony upadkiem tej marki.

Ja pierdole...:facepalm: Phil Spencer to co najmniej nowy David Coppervield, a nie wiem czy nie bardziej Charles Mason - stworzył armię chorych, oddanych pojebańców.

Opublikowano

Badania? Czysta, brudna prawda o zielonych przegrywach życiowych w linku poniżej. Brak gier, to 24h w necie plucie jadem i próba pozbycja się całej tej frustracji, przez całe życie co najwyżej żółte crapy i gonienie poziomu myszy VR, a później wychodzi toksyczność zielonego szamba. 

Badania pokazują, którzy gracze się denerwują. Najbardziej toksyczni są posiadacze Xbox'a

https://techgame.pl/zdenerwowanie-050920-al-gracze-toksyczni

Opublikowano

Toksyczni, sekciarze, bociarze, takich pocisków dawno już nie było. Teraz połowa z nich nie zaśnie w nocy szykując w myślach batalie na kolejny dzień. Po co dawać zdjęcia jakiś randomów, oni są jeszcze lepsi. 

hej boty zróbta zdjęcie ze skrzyżowanymi rękami :D

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

hej boty zróbta zdjęcie ze skrzyżowanymi rękami :D

Żeby tylko nie zrobili zdjęcia ze skrzyżowanymi penesami, bo już taki jeden był w zielonym szambie, który oddał swoją odbytnicę koledze w zamian za pogranie w Nioszka. 

Opublikowano

Sorry yeti, ale nie można poważnie traktować wypocin typów stosujących pisownię "Xbox'a". Analfabetyzm typowy dla community PlayStation. Naprawdę, dajcie chociaż jednego klapa nie będącego patusem, alkoholikiem lub nieukiem. Jednego!

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Sorry yeti, ale nie można poważnie traktować wypocin typów stosujących pisownię "Xbox'a". Analfabetyzm typowy dla community PlayStation. Naprawdę, dajcie chociaż jednego klapa nie będącego patusem, alkoholikiem lub nieukiem. Jednego!

Znajdź Patusa, alkoholika i nieuka, bo z tego co widzę to oprócz Spencera to nawet kilku użytkowników zrobiło was w chuja a wy się nabraliście :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czyli co, żegnamy zieloną ekipe do E3?

Opublikowano

Jak tam klapy? stawiacie kreski na ścianie ile razy już był pad ładowany?

Zakladajac ze bateria starczy na 7 godzin to raptem 59 ładowań i po padzie.

Już chyba wiem o co chodziło z tym poczuciem nowości u klapow, im chodziło o to ze co 2-3 miesiace pada wymieniają, to wiadomka ze czuć nowość.

https://hdtvpolska.com/awarie-kontrolera-dualsense-do-ps5-powazniejsze-niz-przypuszczano-analogi-wytrzymuja-tylko-417-godzin/?fbclid=IwAR2DGWgVhB8Kh3Qd1bRGoVYuwxpffdeitpBcaMFsdKeMuM-WFUffPh-yZaM

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ehh miałem nadzieję, że jak parkingowy będzie dzisiaj odsypiał to Boty zaprezentują wyższy poziom. Niestety Boty są tak wybitnie bez formy, że nawet szkoda się udzielać bo większość wypowiedzi zielonych to samozaoranie i wystawianie świadectwa własnemu niedojebaniu. Dzieciaki jak zdały sobie sprawę, że nie mają eksów, że gamepass z retrogierkami to słabe świadectwo ich zakonu teraz próbują dyskredytować DualSensa, coś co jest bardziej nextgenowe niż cały ten ich dekoder z gejpassem i padami razem wzięte. 

Opublikowano

Myślałem ze nasza nowa maskotka w temacie faktycznie coś sensownego odpisze na FAKTY dotyczące pada ale nic z tych rzeczy, jak na prostaka wiernego marce PlayStation przystało, trzeba od razu obrazić i zwyzywać od niedojebań umysłowych xD, świetne COMMUNITY.

Opublikowano

Najlepsze jest to że boty ostatnie miesiące gadały o tresurze sony, o fanatykach marki sony, o ślepym przywiązaniu do marki.

A wystarczyły 2-3 zdjęcia zastępów zielonych mongołów ze skrzyżowanymi ramionami i nawet Phil Czyngis Chan Spencer nie uratuje tego padołu spierdzieliny xboxowej. 

Z kolei najgorsze jest to że konsola sama w sobie jest bardzo dobrym sprzętem - tylko jej fanatycy to chore poyebuski. 

Opublikowano

Bezmózgie klapiszce wyzywają ludzi i walczą fotką z internetu? W sumie nic dziwnego skoro nie mogą wojować zyebaną białą krową i grami na ten najobrzydliwszy kawałek plastiku w historii gierek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.