Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

9:00 a zielone kurwiarze znowu obsrane gacie przez boski Naughty Dog + wypisuja w temacie o ps5 ze tego dzisiaj nie bedziecie, tamto chujowe, a tamto jak bedzie to multiplatforma hahahahahahahahah. Krociutka prezentacja a cala zielona brygada zapierdala od rana po forum z rozdygotanymi lapkami XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

zapomniałem, że dzis prezentacja gierek na pc

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

uwielbiasz sportówki, cinematiki i grasz na plejaku

źle mi się zrobiło jak bronił blair witch :bad:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

sportówki, cinematiki i grasz na plejaku

i do tego czteropaczek żubra czy innej taterki #klaplife

Opublikowano

To dziś chyb będą mówili o przesunięciach premier i grach na 2022 i 2023 dobrze pamietam?

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Gry na 2022/2023? Xbox znów kieruje rynkiem. Dominacja jak za X360 (najlepsza stacjonarka w historii, prawilnie przypominam). :banderas:

Mówisz o PS2?

Opublikowano

A było tak pięknie. Wierzymy w generację, rozbudowa studiów, więc exow. Nie interesuje nas droga MS. Zaczęło się niewinnie od jednego exa na PC. Spoko...to tylko jednorazowa akcja. To bankowo dev się pomylił z tym podpisikiem o wersji na PC pod trailerem. 

PSP Collection? Nasi klienci są bardzo zadowoloni, będziemy to rozwijać. Bieda GP bez multiplatform i exow w dzień premiery...Sony jak zwykle w tyle. 

Oj jak czekam na ten kwik o Tlus 2 na PC i remasterka za 350 zl xD Kratosik ograny na padzie Elite? Proszę bardzo. Sony takie sprzedajne na chajs że ino czekać na apke Sony do Sexika. 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, czemu? PS2 nie jest nawet najlepszą konsolą Sony, a co dopiero najlepszą stacjonarką. :) 

Nadal jest lepszą od PS3 i PS4

Opublikowano

Też kiedyś byłem chory, polecam każdemu kupienie Xboxa i wyleczenie się z tego fanatyzmu, aktualnie nie wyobrażam sobie innej głównej konsoli niż Xbox, GamePass zrewolucjonizował konsole.

Opublikowano

TO NIEZLA REWOLUCJA KONSOLOWA GIERKAMI 6/10 Z 2015 ROKU ZA 7 BOMB ROCZNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niezłą rewolucje to wam Rayan wczoraj zaserwował xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

O NIEZLA REWOLUCJA KONSOLOWA GIERKAMI 6/10 Z 2015 ROKU ZA 7 BOMB ROCZNIE

znowu mijasz się z prawdą schabku

Cytat
  • The average Metacritic score of all GP games (PC+Console) is 77.9. The median Metacritic score of all GP games is 79;

• 44.5% of all Gamepass games (170/382) are 80+ Metacritic (which will be my criteria for “good” here). 17.5% of all Gamepass games (67/382) are 85+ Metacritic;

Opublikowano
16 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Paradoksalnie wyjście na inne platformy zrobi Sony dobrze, bo się te niebieskie sc00rwesyny zakisiły w swoim smrodzie niemiłosiernie. Może w końcu zaczną robić coś innego, niż te yebane open-worldy.

Coś innego niż yebane open-worldy? Ależ proszę bardzo, może korytarzykowy cinematic experience? :)

Opublikowano

Czy klapy już się zorientowały, że są dojnymi krowami fundującymi pececiarzom tańsze wersje gierek? Platforma bez GOD passa i exów? A jakże, już aplikuję wazelinkę.

Opublikowano
40 minut temu, schabek napisał:

TO NIEZLA REWOLUCJA KONSOLOWA GIERKAMI 6/10 Z 2015 ROKU ZA 7 BOMB ROCZNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale to ze jakaś jednostka ma spierdolony gust gierkowy i lubi tylko Fifke i filmy a nie gry to nie znaczy ze wszyscy tak maja wiesz?

A co do ceny... to zapłaciłem 4zl za 3 lata, ale wy lubicie płacić więcej, to wam nadaje statusu lepszego nie? XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co masz na myśli tańsze wersje gierek? Days Gone aktualnie lata poniżej stówki. Myślisz, że taką cene dostaną teraz pececiarze na start? 

Opublikowano

Porównujmy analogiczną dystrybucję

Przechwytywanie.thumb.PNG.d450e18ab167e7bb8ffe4ef44a100d1e.PNG

PROMOCJA

+ oczywiście trzeba kupić ten kawałek plastiku

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale to ze jakaś jednostka ma spierdolony gust gierkowy i lubi tylko Fifke i filmy a nie gry to nie znaczy ze wszyscy tak maja wiesz?

A co do ceny... to zapłaciłem 4zl za 3 lata, ale wy lubicie płacić więcej, to wam nadaje statusu lepszego nie? XD

No klapy z tym gadaniem ze ich stać i nie będą żydzić na hobby to jest największe złoto tego tematu xD

Oszczędzanie pieniędzy na mądrych zakupach dzięki czemu można kupić jeszcze więcej? Lol xD panie daj mi tu ten remasterek z ps3 za 3 i pół bomby, stać mnie c0rwa!

Opublikowano

image.thumb.png.0bc0e1040d06eebaa5930ece2be0f206.png

Problem jest taki, że na konsoli masz wybór aby nie kupowac drogo. Więc dymani to będa niestety pececiarze po raz kolejny, gdzie tę samą grę kupią 2 razy drożej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.