Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może w końcu zaczną robić coś innego, niż te yebane open-worldy.

O czym ty pierdolisz????? 

15 minut temu, ASX napisał:

znowu mijasz się z prawdą schabku

Ja cenie sobie gamepassa, uwazam ze duzo dobrego zrobil w giereczkowie nie tylko na xboxie ale tez ta gamepassowa ofensywa zmusila sony do dawania lepszych gier w ps plus wiec kazdy skorzystal ale na dzisiaj traktowanie tej uslugi jako cos wiecej niz ciekawostka dla starych uzytkownikow lub latwa i tania przesiadka na xboxa dla nowych to smiech. Jezeli ktos siedzial poprzednia generacje na xboxie i mowi ze nie moze dalej odgrzebac sie z gamepassa to klamie. 

Czy gamepass na dzisiaj jest gamechangerem? W zadnym wypadku. Czy moze zostac nim w przyszlosci? Tak ale do tego potrzeba dobrych gier a nie zapowiedzi i please be excited

13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A co do ceny... to zapłaciłem 4zl za 3 lata, ale wy kibicie płacić więcej, to wam nadaje statusu lepszego nie? XD

No no 4zl za 3lata to chyba dupskiem placone xD

2 minuty temu, Sebas napisał:

Porównujmy analogiczną dystrybucję

Przechwytywanie.thumb.PNG.d450e18ab167e7bb8ffe4ef44a100d1e.PNG

PROMOCJA

+ oczywiście trzeba kupić ten kawałek plastiku

Jest za darmo, wystarczy miec GodStation 5

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Już czekają z serdelkiem w ręku na remaster remakeu ff7 na ps5. Niewiarygodne. "Roczna gra w gp? KTO CHCIAŁ TO OGRAŁ", "FPS BOOST? Kto będzie grał w stare gry w lepszej jakości?"

Opublikowano

Tez mam bekę nieziemska z ich „szpanowania” pieniędzmi, jak kurwa Rumuni.

F55AD64E-5738-457A-8BEE-AF3915A8CBD0.jpeg

@schabekto Ty nie wiesz ze można zrobić transfer golda na Game passa na 3 lata za 4zł?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Jezeli ktos siedzial poprzednia generacje na xboxie i mowi ze nie moze dalej odgrzebac sie z gamepassa to klamie.

po prostu niektorzy lubią coś wiecej niz sportówki i samograje chodzonki

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

po prostu niektorzy lubią coś wiecej niz sportówki i samograje chodzonki

Pozwol ze zacytuje wielkiego polskiego poete:

6 minut temu, schabek napisał:

Jezeli ktos siedzial poprzednia generacje na xboxie i mowi ze nie moze dalej odgrzebac sie z gamepassa to klamie. 

Opublikowano

Oczywiście, że gamepass to gamechanger  ale to już trzeba nos unieść wyżej niż Forum PE.

Kłamie? bo ty tak mówisz? :yao:

Opublikowano
16 minut temu, schabek napisał:

Jest za darmo, wystarczy miec GodStation 5

prosze nie szerzyc falszywych informacji bo jeszcze ktos uwierz ;) wystarczy zaplacic haracz za granie online w wysokosci 180-240 zl 

Opublikowano
21 minut temu, schabek napisał:

No no 4zl za 3lata to chyba dupskiem placone xD

chyba twoim

image.png.6424493083e88e22e8c65c48146005cb.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie, proponuję zostawić w tym szambie zieloną ferajnę, niech piszą sami ze sobą bo jakakolwiek sensowna i merytoryczna rozmowa z nimi nie ma najmniejszego sensu.

Scenariusz cały czas będzie taki sam:

- w marcu wyjdzie Kena - boty będą coś pierdolić że to gra dla dzieci, oceny zakłamane bo Sonka, Gamepas Krul - to już wolę grać w banjo albo viva piniata.

- w kwietniu wyjdzie Returnal - hahahah indykiem sie podniecajo, w kółko robisz to samo, podróba demons souls ale szczelajo, znowu tpp - grając w tym samym czasie dalej w starocie z gamepassa

- w maju wyjdzie Deathloop - łooo betatesterzy zaraz Xkloc dostanie to za darmo w gamepasie hahaha - grając dalej w gearsy 5/forze 4 z gamepassa oczywiście

-  czerwiec i nowy Ratchet - ładne to ale kolejna już 28383 częśc strzelającego szczura hahahah to już wolimy odpalić Splinter Cella Double Agent bo tak i chuj

I tak przez cały rok. Ma to sens?

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Kurde nie chce mi się, ale chętnie bym porównał listę gier 80+ na meta w gp do tego co schabek zagrał na playstation. JESTEM KURŁA PEWIEN, że w większość nie grał. To, że schabek ma chujowy gust i nie ma w co grać nie znaczy, że w GP nie ma gier.

Opublikowano

Załóżmy scenariusz pozytywny i średnią ocen na poziomie ...nie wiem powyżej 75? 80?

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

Panowie, proponuję zostawić w tym szambie zieloną ferajnę, niech piszą sami ze sobą bo jakakolwiek sensowna i merytoryczna rozmowa z nimi nie ma najmniejszego sensu.

Scenariusz cały czas będzie taki sam:

- w marcu wyjdzie Kena - boty będą coś pierdolić że to gra dla dzieci, oceny zakłamane bo Sonka, Gamepas Krul - to już wolę grać w banjo albo viva piniata.

- w kwietniu wyjdzie Returnal - hahahah indykiem sie podniecajo, w kółko robisz to samo, podróba demons souls ale szczelajo, znowu tpp, grając w tym samym czasie dalej w starocie z gamepassa

- w Maju wyjdzie Deathloop - łooo betatesterzy zaraz Xkloc dostanie to za darmo w gamepasiie hahaha, grając dalej w gearsy 5/forze 4 z gamepassa oczywiście

-  czerwiec i Nowy Ratchet -ładne to ale kolejna już 28383 częśc strzelającego szczura hahahah to już wolimy odpalić Spliner cella Double Agent bo tak i chuj

I tak przez cały rok. Ma to sens?

Ależ bomby prawdy :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Załóżmy scenariusz pozytywny i średnią ocen na poziomie ...nie wiem powyżej 75? 80?

jeżeli to ex na konsole sony, to dolicz +10 do oceny

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

o co w tym chodzi?

O bezpośrednie promowanie sprzętu i marki w przestrzeni publicznej. Eventy, turnieje, social media, reklamy, itd. I wiem, że producenci części i akcesoriów też się starają, ale tu też chodzi o bardziej jednolity i uniwersalny przekaz , a także argetowanie bazy klientów.

Opublikowano

w s

1 minutę temu, Mendrek napisał:

Eventy, turnieje, social media, reklamy, itd

nie wiem do czego ci są potrzebne reklamy? Wieszasz sobie je nad łóżkiem czy co?

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

jeżeli to ex na konsole sony, to dolicz +10 do oceny

Wychodzi też na PC ogra się na laptopie z biedronki :mevek:

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam, że deklarowanie się jako osoba plejstejszyn może być obecnie postrzegane jako przejaw poważnego deficytu rozumu i godności człowieka :frog:

Opublikowano

Cos czuje ze haslo na dzisiejszy wieczor to LZY i ROZJEBANE :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

w s

nie wiem do czego ci są potrzebne reklamy? Wieszasz sobie je nad łóżkiem czy co?

Czuję się dzięki nim dostrzeżony, a moje hobby i marka bardziej obecne.

Zwłaszcza jak są reklamy fajne i pomysłowe ;)

Opublikowano

całkowicie szczerze, nigdy nie przyszłoby mi cokolwiek jako konsument ze względu na reklamy. Nie sprawiają też że czuje się dostrzeżony, jak dla mnie to mogłyby one całkowicie zniknąć, bo najczęściej są głupie i irytujące

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.