Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał:

No ale tak obiektywnie to PS5 ma o wiele lepsze i bardziej przemyślane wsparcie do tego cały czas wychodzi coś nowego. Jak dla mnie Xbox obecnie nie ma startu do tego co Sony zapewnia swojej konsoli. 

to prawda, widać że Sony rzuciło dużo kasy na wykupienie czasowych exów jak Deathloop, Kena, Oddworld, Ghostwire czy Final Fantasy

Opublikowano
9 minut temu, Ukukuki napisał:

No ale tak obiektywnie to PS5 ma o wiele lepsze i bardziej przemyślane wsparcie do tego cały czas wychodzi coś nowego. Jak dla mnie Xbox obecnie nie ma startu do tego co Sony zapewnia swojej konsoli. 

Obecnie tak, ale jak drugą połowę roku czegoś mocniejszego nie wrzucą oprócz Keny to sytuacja może się odwrócić. MFS, Pstchonauts2, Halo, może FH5. Do tego wsio w GP na premierę. 

Opublikowano

Sony zamiast utrzymywac swoje japonskie studio woli dawac square kase na czasowa ekskluzywnosc finali :reggie:

Opublikowano

Chłopaki ale z tych gier co wymieniliście to interesuje mnie tylko Kena którą kupię na PC xd  reszta to nie moja bajka. 

U Sony bawiłem się świetnie z remake DS, Moralesem, czekam na Returnal, Ratcheta i pewnie coś sensownego Sony ma na drugą połowę roku i okres świąteczny. U MS wieje wiatr. 

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

MFS, Pstchonauts2, Halo, może FH5. Do tego wsio w GP na premierę. 

Halo sam czekam jako fan marki, FH5 jest zapowiedziane? MFS to nie wiem co to jest xd 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Marka PS jedzie na oparach nostalgii, więc wiedzą gdzie lokować kapitał.

No nie w moim przypadku, moja konsolowa droga wygląda tak Pegasus -> Mega Drive-> Dreamcast ->Xbox -> X360 -> krótko One-> Ps4/Switch -> PS5

Opublikowano

Hahahahah boty zaczynaja odpalac jebanego kapiszona Halo XDDDDDDD Zdechla marka ktora ms zajebal juz rok temu i nie wiadomo kiedy i czy w ogole wyjdzie NO ALE TRYB DNIA I NOCY XDDDDDDD BEDZIE GRANE W PRZERWACH OD WATCH DOGSOW XDDDDD

Jebane szambonurki gamingowe sieroty z okna zycia

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Halo sam czekam jako fan marki, FH5 jest zapowiedziane? MFS to nie wiem co to jest xd 

MFS to samoloty. Jara mnie to strasznie, a Psychonauts 2 to taka odpowiedź na Kene.

FH5 to jedynie domysły i jakieś tam przecieki. Myślę, że marne szanse, ale napewno większe niż na GoW2 w 2021.

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

No nie w moim przypadku, moja konsolowa droga wygląda tak Pegasus -> Mega Drive-> Dreamcast ->Xbox -> X360 -> krótko One-> Ps4/Switch -> PS5

Dreamcast - od razu wiem, ze

mam do czynienia z gościem, co wie co mówi :)

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

MFS to samoloty. Jara mnie to strasznie, a Psychonauts 2 to taka odpowiedź na Kene.

FH5 to jedynie domysły i jakieś tam przecieki. Myślę, że marne szanse, ale napewno większe niż na GoW2 w 2021.

GoW2 nie będzie w tym roku xd Najpierw pewnie jedynka wyjdzie na PC. MFS mam na PC więc zero podjarki na premierę konsolową. Psychonauts niestety mnie ominął, wyszedł dosyć późno na pierwszego xboxa. Kiedyś ogram ale nie mogę się podjarać tym tytułem. 

Opublikowano

Miała być Ruda, Łysy skurwiel oraz GT7 w 21. No to będzie Returnal, Kena i przesunięty Ratchet na jesień :lapka:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
Teraz, Szymek napisał:

Miała być Ruda, Łysy skurwiel oraz GT7 w 21. No to będzie Returnal, Kena i przesunięty Ratchet na jesień :lapka 

Chyba ktos sie nawdychal smrodow z xkurwiarza kanciastego jebanca bez gier i godnosci bo ratchet juz ma date premiery w czerwcu :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał:

MFS mam na PC więc zero podjarki na premierę konsolową. 

Panie ale to temat Console Wars. 

Opublikowano

u mnie to było z grubsza: pong, atari 65XE, acorn compact, atari 2600 junior, atari 130XE, atari 520stm, pc, atari jaguar, gba sp, ps2, psp, nds, ps3, x360, vita, 3DS, switch, ps4, xone, xox, seriesx

także wiem co mówię

PS5 to szrot który nigdy nie zagości pod moim dachem

Opublikowano

Pctowcy czasem rykosztem dostaną tutaj lepe na ryj.

Ku uciesze wszystkich zgromadzonych.

Opublikowano

Witam w piąteczek. Wedlug najwiezszych plotek jakie studio teraz robi SILENT HILL?

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Wieslaw napisał:

u mnie to było z grubsza: pong, atari 65XE, acorn compact, atari 2600 junior, atari 130XE, atari 520stm, pc, atari jaguar, gba sp, ps2, psp, nds, ps3, x360, vita, 3DS, switch, ps4, xone, xox, seriesx

także wiem co mówię

PS5 to szrot który nigdy nie zagości pod moim dachem

Przykład jak można się stoczyć :(

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

ratchet juz ma date premiery w czerwcu :) 

A to w czymś przeszkadza? 

Poważnie tego Horizon nie będzie. To się zwyczajnie nie opłaca Sony wypuszczać system sellera gdzie nie ma konsol a te co się pojawia to moment zejdą. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
4 minuty temu, Szymek napisał:

A to w czymś przeszkadza? 

Poważnie tego Horizon nie będzie. To się zwyczajnie nie opłaca Sony wypuszczać system sellera gdzie nie ma konsol a te co się pojawia to moment zejdą. 

No i po co wytaczać najcięższe działa,

jak konkurencja śpi:/

Edytowane przez izon

Opublikowano

Kurcze, coś czuję, że ta Kena to będzie niezły reality check. Gra na 4h w połowie ceny, ale z obłedną animacją w CGI, gameplay już nie tak bardzo. Jak myślicie, jak poradzi sobie nowe studio, prawdopodobnie ze względnie małym budżetem wchłoniętym przez cut-scenki? Wyczuwam 6/10, podciągnięte głównie przez grafikę. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.