Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Orać to wy możecie najwyżej pola buraków w swojej Fozie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Co złociutki było teoretyzowaniem w swtierdzeniu że PONOĆ jakaś gra trafi do gamepassa? 

Ależ się miotasz, akurat to że gra trafi do GP jest faktem, więc tutaj te gdybanie było zbędne. Ale przy swoim drugim "ponoć" już poleciałeś w to co lubisz najbardziej. Wypowiadac się na temat jakości gry, bez nawet sekundy kontaktu z nią. Ja wiem, że to CW, ale kiedy nawet proste fakty stają się niezrozumiałe, to znaczy, że wjechało to typowe, klasyczne, odklejenie. 

Opublikowano
44 minuty temu, Soul napisał:

Qrva jak można się jarać samochodówkami, co to w ogóle za pytanie?! 

Tej a jak można się jarać bijatykami? nie no liściu to już przechodzi sam siebie ładnie mu to niebieskie community łeb wyżarło xD

Serią Forza Horizon się nie jara - to miłość od pierwszego wejrzenia. 

Opublikowano
17 minut temu, Daddy napisał:

klapersy to jednak stan umysłu

Może jeszcze wszystko przed nami.

:dynia:

Od trzech lat czytam te marzenia klapów jak to sony inwestuje w studia, kiedy zamykają jedno po drugim jeśli nie klepie ubi sandboxa no ale została przyjaźń epica z sony xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no za darmo nie przelali 300mln $ za reklamowanie się fortnie.

Ku.wa po każdych tragicznych prezentacjach sony te same rozkminy klapów, ejj chłopaki będzie lepiej, insajder z era tak napisał  :kaz:

To uczucie kiedy myślisz, że żaden bot cie więcej nie zaskoczy a przychodzi nastepny i przebija poprzedniego. Choc chyba za wiele oczekuje od bota który marzy o współpracy remedy-ms kiedy remedy będzie współpracować właśnie z epiciem.

Opublikowano
25 minut temu, zloto napisał:

Ależ się miotasz, akurat to że gra trafi do GP jest faktem, więc tutaj te gdybanie było zbędne. Ale przy swoim drugim "ponoć" już poleciałeś w to co lubisz najbardziej. Wypowiadac się na temat jakości gry, bez nawet sekundy kontaktu z nią. Ja wiem, że to CW, ale kiedy nawet proste fakty stają się niezrozumiałe, to znaczy, że wjechało to typowe, klasyczne, odklejenie. 

No to nieźle.. Jeśli napisałem ponoć" to zasugerowałem się recenzją na temat tej gry na VR-a. Recenzje też po coś są. Chyba że odjebało już mocno i żeby móc cokolwiek o grze powiedzieć to trzeba w nie grać. Nich znikną recenzneci, MC i wszystko co jest opiniotwórcze. 

Idąc jednak twoim PONOĆ mądrym tokiem rozumowania to Ty nie powinieneiś tutaj wogóle siedzieć bo NIE grasz na playstation a wypowiadasz się o wyższości Xboxa nad Playstation nie posiadając tej drugiej. Więc teoreytkiem jesteś większym. A co do Twojego mądrego toku rozumownia to ten też jest PONOĆ.:)

A słyszałeś że milczenie jest złotem?:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Obcowanie z botami w sumie poprawia samopoczucie i samocene. Kiedy dyskutujesz z botem czujesz się tak image.thumb.png.4b0c6bafa2fc11a7685314af47802d1c.png

Opublikowano
48 minut temu, Jakim napisał:

Orać to wy możecie najwyżej buraków 

I tak się właśnie dzieje, amigo :potter:

Opublikowano
45 minut temu, LiŚciu napisał:

Idąc jednak twoim PONOĆ mądrym tokiem rozumowania to Ty nie powinieneiś tutaj wogóle siedzieć bo NIE grasz na playstation a wypowiadasz się o wyższości Xboxa nad Playstation nie posiadając tej drugiej. Więc teoreytkiem jesteś większym. A co do Twojego mądrego toku rozumownia to ten też jest PONOĆ.:)

A słyszałeś że milczenie jest złotem?:lapka:

Widzisz, tak jak pisał @dee, każdy szanujący się bot potrafi docenić dobra gierkę, niezależnie od systemu. Ja ograłem z ekosystemu Sony 98% gierek które mnie interesowało. PS3 kupione klasycznie pod koniec generacji dla ogrania tych trzech tytułów których człowieka był ciekawy, podobnie bym zrobiła z PS4, ale dziki wspaniałym serwera Azura od MS, mogłem ograć w chmurze, najlepszy padzikiem na rynku, to co mnie interesowało. Jedynie TLoU2 jeszcze nie ograne, PONOĆ gra która rozczarowuje, ale wiesz co? Wolę to sprawdzić samemu. Tak więc stfu :)

Opublikowano
19 minut temu, zloto napisał:

Widzisz, tak jak pisał @dee, każdy szanujący się bot potrafi docenić dobra gierkę, niezależnie od systemu. Ja ograłem z ekosystemu Sony 98% gierek które mnie interesowało. PS3 kupione klasycznie pod koniec generacji dla ogrania tych trzech tytułów których człowieka był ciekawy, podobnie bym zrobiła z PS4, ale dziki wspaniałym serwera Azura od MS, mogłem ograć w chmurze, najlepszy padzikiem na rynku, to co mnie interesowało. Jedynie TLoU2 jeszcze nie ograne, PONOĆ gra która rozczarowuje, ale wiesz co? Wolę to sprawdzić samemu. Tak więc stfu :)

To tutaj boty się nie szanują xd 

W sumie mnie to nie dziwi bo to w końcu boty.

Opublikowano
37 minut temu, zloto napisał:

To skoro ty na pleyce grasz pod koniec każdej generacji a walczysz tu na początku to chujka wiesz o tej konsoli. Tak ze teraz proponuje zamknąć ryjka i wrócić, jak to napisałeś, klasycznie pod koniec generacji. Do zobaczenia za 5-6 lat:lapka:

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

Do zobaczenia za 5-6 lat:lapka:

Taka różnica, że ja tu będę za 5/6 lat, tak samo jak tu byłem 5/6 lat temu, a Ty jesteś jednostrzałowcem. Sezonowcem, co trafił na forumek i znikniesz stąd jak wielu podobnych Tobie znikało i nikt nawet nie będzie pamiętał nicku :)

Edytowane przez zloto
...

Opublikowano

Ja pierdole.. odstawiając te wojenki na bok to ten pokaz(state of play) był po prostu smutny, jak można się jarać tym co oni tam pokazali ?

Czy poziom IQ przeciętnego gracza spada co generacje ?Tak jak jego wymagania?

comment_lVnBY5IMCqzTvB9Tcucqg1QiBruyNLmJ.jpg

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

I tak lepiej niż to co nintendo ostatnio pokazało. Oh, boy, to było parujące gówno.

Opublikowano
19 minut temu, zloto napisał:

Taka różnica, że ja tu będę za 5/6 lat, tak samo jak tu byłem 5/6 lat temu, a Ty jesteś jednostrzałowcem. Sezonowcem, co trafił na forumek i znikniesz stąd jak wielu podobnych Tobie znikało i nikt nawet nie będzie pamiętał nicku :)

Tak, tak.

18 minut temu, BieŃ napisał:

Ja pierdole.. odstawiając te wojenki na bok to ten pokaz(state of play) był po prostu smutny, jak można się jarać tym co oni tam pokazali ?

comment_lVnBY5IMCqzTvB9Tcucqg1QiBruyNLmJ.jpg

No ten pokaz był słaby. Dla mnie nawet bardzo. Jedynie co mnie ruszyło to Returnal, delikatnie upgrade FF7 i może ten SIFU ale to pewnie do premiery zapomne.

Jednak patrząc na konkurencje która ostatnie 3 miesiące nie pokazała nic (oprócz FPS BOOSTA w 5 starych grach) to sorry ale sonka znowu górą. 

Chyba w regularnych tematach jakiegoś jaranka wczorajszym sop nie ma. 

Opublikowano

Returnal ciebie ruszył? Ty tak na serio? Widziałeś gameplaye? Jakos nie widzę ciebie grającego w tę grę. IMO ta gra jest DOA z ceną $70/80eur. Taki rogal powinien kosztować maks 40 jak Hades jest sprzedawany za 25.

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Gdyby nie to forum to nigdy bym nie wymyslil ze sony wojuje jednym, no moze dwoma gatunkami. 

Fakt, nie ma moze takiej roznorodnosci jak na xboxie gdzie mamy jedna serie strzelanek, druga serie strzelanek i 12 czesci serii wyscigowej ale mysle ze nie jest az tak zle. W ciagu ostatnich kilku miesiecy z exow wpadl mi Spider, Sackboy, Astro, GoT, TLOU, DS, Concrete Genie, ze o mniejszych czy wiekszych smieciach (darmowych na premiere w plusie) typu Bugsnax czy Destruction nie wspomne. Wiadomo, to juz bylo i teraz nadchodza czasy open worldow assassynow jak Returnal, Ratchet, Oddworld, Kena, Deathloop, Sifu ktore juz za rogiem a chwile pozniej GT7, Kratos i znowu jebany open world Horizon takze trzeba bedzie sie jakos zabunkrowac i byle do ps6 moze sony sie opamieta :lapka:

Zapytalbym czym na, liczac na szybko, 18 ekskluzywnych gier playstation na przestrzeni 2 lat planuje odpowiedziec konkurencja ale jeszcze ktos moze sie poczuc urazony :) 

To nie wiesz?

Halo Infinite Craig meme is now a t-shirt worn by Microsoft employees |  GamesRadar+

Edytowane przez izon

Opublikowano

No wlasnie wchodze do dzialu ps5, pachnacego, blyszczacego, sterylnego jak zawsze ale jednak nie. Cos mi tak jebalo ze szok. Patrze a to kurwa menele zielone w obrsanych gaciach sie szwendaja jakby u siebie byli!

Opublikowano

Mogłeś odpisać w tamtym temacie. I tak jest przyzwolenie na robienie trzody przez uzytkownikow playstation.

Opublikowano

Ta? A gdzie tam trzode widzisz w tym temacie? Chyba ze kazda, najmniejsza krytyka xkurwy to juz dla was powod do placzu XD Leczcie sie kurwa bo zachowujecie sie jakby to wasze matki skladaly te xboxy z rodzinnych pamiatek a klapy obrazajo chlip chlip halo moderacja czemu nie reagujecie odebrac admina squareowi ;(((((

Opublikowano

Pisssdy uciemiężone, co postawiły na konsole bez gierek i frustracje teraz odbijają na całym forum? No można było sie tego spodziewać.  Było pleyke kupić to byście mieli troche godności a xboxa za 4 lata jak coś na niego wyjdzie. A te odklejeńce pleyke kupują pod koniec generacji XD. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Żałośni jesteście. Obaj. Tacy sami teoretycy jak Mendrek.

Opublikowano
2 godziny temu, BieŃ napisał:

Tak, a o co chodzi? :xboss:

Opublikowano

Obie konsole nowej generacji mają 0 konsolowego pieprzu więc możecie już przestać się kłócić chłopaki  :(

Opublikowano

Ja pierdole te upierdolone obudowy w PS5 xDdddd Przecież to jest jakaś kpina jak można było takiego konstrukcyjnego bubla wydać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.